Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Besic je napisao/la:Previše se vjeruje Medunjaninu , a premalo se vjeruje PL BIH.
Honda u dvije sezone od kako je u Milanu nije niko predbriblao tako da se ne treba sikirati, ne može on ni Bekića driblati!hurem je napisao/la:Na kraju dobar sastav, jedino Bekic skripi ali nemamo bolje, mogao bi ga Honda ili ko vec plaho izvozati, i pozicija zadnjeg veznog jer ne igramo s klasicnim, ali eto Mesa ide vjerovatno na to iskustvo s Medom i Vrancicem.
U svakom slucaju svidja mi se sastav ma sta da bude, napad je najbolja odbrana.
Realno, Zeba bi fino dosao danas iza Djure.Scholl je napisao/la:Jesu smijesne ove Sarajlice. Pa vidite kako vam Ahmetovic zacas dodje iz Slobode, tako mogu i Ordagic i slicni. Sad ih ismijavate jer nisu pozvani,a sutra mogu igrat za vas klub . Logicno tad trebaju biti pozvani.
Honda ne igra svakako jer je povrijeđen.LegendKiller je napisao/la:Honda u dvije sezone od kako je u Milanu nije niko predbriblao tako da se ne treba sikirati, ne može on ni Bekića driblati!hurem je napisao/la:Na kraju dobar sastav, jedino Bekic skripi ali nemamo bolje, mogao bi ga Honda ili ko vec plaho izvozati, i pozicija zadnjeg veznog jer ne igramo s klasicnim, ali eto Mesa ide vjerovatno na to iskustvo s Medom i Vrancicem.
U svakom slucaju svidja mi se sastav ma sta da bude, napad je najbolja odbrana.
Razumijemo seakisarajevo92 je napisao/la:naloze me na FACE-u navijackim pjesmama, emisijom i komentarima Vlatka Glavasa pred ove prijateljske utakmice, pa se dodatno sjebem kad izgubimo
Tek Mehidic i Efendic, da ovaj drugi nije izabrao Srbiju. Steta..Sabinho je napisao/la:Realno, Zeba bi fino dosao danas iza Djure.Scholl je napisao/la:Jesu smijesne ove Sarajlice. Pa vidite kako vam Ahmetovic zacas dodje iz Slobode, tako mogu i Ordagic i slicni. Sad ih ismijavate jer nisu pozvani,a sutra mogu igrat za vas klub . Logicno tad trebaju biti pozvani.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], invincible1921 i 10 gostiju.