EURO 2016 - Francuska - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016 - Francuska - općenito
Dobra je i ova aplikacija sto se moze skinuti na telefpn

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uvodi su gotovi, radili su ih @SlevinKelevra (grupa B), @SiamoNoi&messilla (grupa D), @Captain4 (grupa E) i moja malenkost 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bliži se početak, nadam se da ćemo gledati odličan fudbal 
i kad je tesko ti nemoj stati, dobro znaj sve cu tebi dati
dusu ponos zivot svoj, vjecno s tobom sjever tvoj
1946
dusu ponos zivot svoj, vjecno s tobom sjever tvoj
1946
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
neka samo prodje sve bez incidenata i terorizma... eno uhvatise desnog teroristu u ukrajini,koji je htio da digne u zrak sinagoge dzamije policijske stanice... sigurnost navijaca i igraca je najbitnija, ostalo je sekundarno!!!pacijent je napisao/la:Bliži se početak, nadam se da ćemo gledati odličan fudbal
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Jos samo da BHT prenosi.jovanmaksimovic je napisao/la:neka samo prodje sve bez incidenata i terorizma... eno uhvatise desnog teroristu u ukrajini,koji je htio da digne u zrak sinagoge dzamije policijske stanice... sigurnost navijaca i igraca je najbitnija, ostalo je sekundarno!!!pacijent je napisao/la:Bliži se početak, nadam se da ćemo gledati odličan fudbal
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ko prenosi Euro ? HRT1 i dal ce prenosit sve utakmice jel zna neko ista ?? BHT najvjerovatnije nece prenosit il je sigurno da nece ??
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Evo sad je bilo na N1. Sutra ce se definitvno znati. BHT uplatila 10% duga i obecala dio prihoda od marketinga i cekaju sta ce reci ovi iz EBU-a. Ja ponavljam, ne mogu zamisliti da ce neko zbog milion maraka 'kazniti' cijelu evropsku drzavu 'mrakom' tokom Eura. Vjerovatno smo to zasluzili, ustvari koji ne placaju pretplatu, ali krse nam ljudska prava, matere mi.
Na HRT-u 2 trenutno emisija o Euru 2008 
Sutra emisija o Euru 2012 i prekosutra o Euru 2016
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
E, bi valjalo da ih ne zatamne tokom Eura. Na SP-u su samo tekme tamnili, a pustali emisije. Pravo osvjezenje nakon one nase muke sa raznim 'strucnjacima' od kojih je jedan bio cak i bivsi ambasador u zemlji koja je igrala tu noc.Raonffa je napisao/la:Na HRT-u 2 trenutno emisija o Euru 2008
Ma zatamniće ih, odnosno zavisi gdje živiš i koji ti je operaterSlevinKelevra je napisao/la:E, bi valjalo da ih ne zatamne tokom Eura. Na SP-u su samo tekme tamnili, a pustali emisije. Pravo osvjezenje nakon one nase muke sa raznim 'strucnjacima' od kojih je jedan bio cak i bivsi ambasador u zemlji koja je igrala tu noc.Raonffa je napisao/la:Na HRT-u 2 trenutno emisija o Euru 2008
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Telemach. Znas li od cega to zavisi? Zar nije svima zatamnjeno?Raonffa je napisao/la:
Ma zatamniće ih, odnosno zavisi gdje živiš i koji ti je operater
Ugasio sam TV nakon završetka priče o grupiRaonffa je napisao/la:Na HRT-u 2 trenutno emisija o Euru 2008
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma zavisi brate od područja gdje živiš, lupam u Kislejaku, Mostaru, Širokom, Vitezu itd HRT neće biti zatamnjem, prošlo SP ja se igrom slučaja zatrefio u komšiluku u Kiseljaku na nekoj večernjoj tekmi u 9 (ne sjećam se koja) i gledao na HRT-u dok je kod nas bio zatamnjem čitavno prvenstvoSlevinKelevra je napisao/la:Telemach. Znas li od cega to zavisi? Zar nije svima zatamnjeno?Raonffa je napisao/la:
Ma zatamniće ih, odnosno zavisi gdje živiš i koji ti je operater
Ne gledam to uopce,sta bude u tim emisijama?Raonffa je napisao/la:Na HRT-u 2 trenutno emisija o Euru 2008
@Lillard
I ja neutralac sam bio pod dojmom te utakmice dosta dugo nakon samog završetka iste
@Siamo
Sve tekme Hrvatske na takmičenjima analiza da kažem i golovi odnosno sažetak te nokaut faza uz voditelje i još dva stručna lica
Za Euro 2004 su bili ti stručni Otto Barić i Tomas (igrač vaš bivši) a večeras su Pletikosa i onaj novinar ne znam kako se zove al' je često na ovim emisijama
I ja neutralac sam bio pod dojmom te utakmice dosta dugo nakon samog završetka iste
@Siamo
Sve tekme Hrvatske na takmičenjima analiza da kažem i golovi odnosno sažetak te nokaut faza uz voditelje i još dva stručna lica
Za Euro 2004 su bili ti stručni Otto Barić i Tomas (igrač vaš bivši) a večeras su Pletikosa i onaj novinar ne znam kako se zove al' je često na ovim emisijama
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ljudi se malo prisjete proslih prvenstava, nastupa repke + koja fudbalska reklama u pauzi i sl.SiamoNoi je napisao/la:Ne gledam to uopce,sta bude u tim emisijama?Raonffa je napisao/la:Na HRT-u 2 trenutno emisija o Euru 2008
Kod nas 'vamo je atmosfera kao da je Euro u junu 2017.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Glasalo 3,5 miliona ljudi. Ne znam, bez Xavia nije to baš to. Pirlu svaka čast, čovjek je neponovljiv, Mozzart na terenu, ali je Xavi briljirao i osvajao trofeje sa Španijom. 2008. ih je poveo sam do titule. Prekucao.
Nisam vala baš ni za Lahma, ali hajde.

Nisam vala baš ni za Lahma, ali hajde.

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kao i obicno sa ovim 'all time' sastavima, puno gluposti. Gdje je Platini? Covjek prakticno sam osvojio Euro za Francusku. Pirlu svaka cast, ali igrao finale jednog Eura, Xavi na istoj poziciji ima dva osvojena gdje je oba puta bio ponajbolji igrac ekipe. Buffon? Pa, logicnije bi bilo da su Tolda stavili. Tu je trebao Casillas.
Sta ce Ronaldo tu ???
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.