Mario Vrančić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Mario Vrančić
Jako, jako dobro.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Vrlo dobra partija u prvom poluvremenu odlican.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Vrancic extra odigrao poziciju . Onaj Izet isto je dobar al ima biska poteza uglavnom meni izgleda probojniji od Visce i cak i sredinu moze igrat
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Vrancic u prvih 11 Darmstadta, na otvaranju Bundesliga,jedne od najboljih liga svijeta !
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Ajde da vidimo i kako ce odigrati?bhfanatic14 je napisao/la:Vrancic u prvih 11 Darmstadta, na otvaranju Bundesliga,jedne od najboljih liga svijeta !
Svaki dobar igrac nam moze valjati a pogotovu ovi kao Vrancic koje nije trebalo moliti da igraju za nas.
I prosle godine je bio standardan na pocetku sezone pa izgubio mjesto u prvoj postavi ... Po meni nista bolji od Sušića a volio bih da dokaze suprotno..bhfanatic14 je napisao/la:Vrancic u prvih 11 Darmstadta, na otvaranju Bundesliga,jedne od najboljih liga svijeta !
U ekipi kao sto je Darmstad bi bilo pozeljno da bude vazna uloga u timu ako ne i najbolji igrac a ne samo prvotimac
-
- Kontakt:
Vrancic nazalost klupa
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
- Goalgetter
- Kontakt:
I ne cudi me, mlako je ovo sve sto pruze ovih godinu i vise u Darmstadtu, zadnje kolo protiv Kölna takodjer nije bio na nivou.elvis270178 je napisao/la:Vrancic nazalost klupa
Opet na klupi superjakog Darmstadta. Susic je puno bolji igrac i trebao bi imati prednost.
-
- Kontakt:
Nije opet mercurial vapor.. proslu igro u prvih 11, zato ne lazi ovdje placeniku.. kolko sead placa ??? A kakav je taj susitsch u super Jakom genku tek cemo vidit. Zasad nema mjesta za njega u repci ni na sljedecem spiskumercurial je napisao/la:Opet na klupi superjakog Darmstadta. Susic je puno bolji igrac i trebao bi imati prednost.

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
-
- Kontakt:
Vrancic danas opet u prvih 11 darmstadta... susic klupa Genka... karma is a bitch... hajmo vrana sretno danasmercurial je napisao/la:Opet na klupi superjakog Darmstadta. Susic je puno bolji igrac i trebao bi imati prednost.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Kako mu ide care?bhfanatic14 je napisao/la:Vrancic danas opet u prvih 11 darmstadta... susic klupa Genka... karma is a bitch... hajmo vrana sretno danasmercurial je napisao/la:Opet na klupi superjakog Darmstadta. Susic je puno bolji igrac i trebao bi imati prednost.
Napisi koju vise o utakmici. Pusti karmu.
Sto si dosadan? Susic je tek dosao u ekipu i za nekih mjesec-dva mozemo suditi da li je klupa ili ne. Drugo, Genk je bar za klasu bolja ekipa od Vranciceve, bas koliko je i Susic kvalitetniji od Vrancica, koji usput receno nije upisao asistenciju ili zabio gol od '95.. A evo i Vrancic ti odmah izasao u 46. minuti, mora da je bio skroz dobar.bhfanatic14 je napisao/la:Vrancic danas opet u prvih 11 darmstadta... susic klupa Genka... karma is a bitch... hajmo vrana sretno danasmercurial je napisao/la:Opet na klupi superjakog Darmstadta. Susic je puno bolji igrac i trebao bi imati prednost.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Pa fanatic je mongoloid i pokvarena ploča, ne znam zašto mu iko odgovara.kobe24 je napisao/la:Sto si dosadan? Susic je tek dosao u ekipu i za nekih mjesec-dva mozemo suditi da li je klupa ili ne. Drugo, Genk je bar za klasu bolja ekipa od Vranciceve, bas koliko je i Susic kvalitetniji od Vrancica, koji usput receno nije upisao asistenciju ili zabio gol od '95.. A evo i Vrancic ti odmah izasao u 46. minuti, mora da je bio skroz dobar.bhfanatic14 je napisao/la:Vrancic danas opet u prvih 11 darmstadta... susic klupa Genka... karma is a bitch... hajmo vrana sretno danasmercurial je napisao/la:Opet na klupi superjakog Darmstadta. Susic je puno bolji igrac i trebao bi imati prednost.Ja nemam nista protiv ni njega, neka ga na klupi, ali je smijesno govoriti da je kvalitetniji od Tine.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
- Kontakt:
Izaso na poluvremenu...Dortmund ih razbio,nisu mogli razvit igru svoju...jbg samo su branili gol..tako da nije imo puno prostora prema naprijed...A izmjena je bila vise takticki nego da je igro lose... eto toliko...dubrovnik je napisao/la:Kako mu ide care?bhfanatic14 je napisao/la:Vrancic danas opet u prvih 11 darmstadta... susic klupa Genka... karma is a bitch... hajmo vrana sretno danasmercurial je napisao/la:Opet na klupi superjakog Darmstadta. Susic je puno bolji igrac i trebao bi imati prednost.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Pa mjenjao ga je napadac na poluvremenu i tesko mi je vjerovati da nije bio los. Bezjak je ofanzivniji igrac od Vrancica. Nije mi jasno da bi trener vadio veznjaka koji dobro igra a uvodio napadaca u poziciji kada mu je klub razbijen. Ali ajde kad ti tako kazes.bhfanatic14 je napisao/la:Izaso na poluvremenu...Dortmund ih razbio,nisu mogli razvit igru svoju...jbg samo su branili gol..tako da nije imo puno prostora prema naprijed...A izmjena je bila vise takticki nego da je igro lose... eto toliko...dubrovnik je napisao/la:Kako mu ide care?bhfanatic14 je napisao/la:
Vrancic danas opet u prvih 11 darmstadta... susic klupa Genka... karma is a bitch... hajmo vrana sretno danas
Na poluvremenu su gubili samo 1:0, a u drugom poluvremenu su im zabili 5 komada, tako da ima logike uvoditi napadaca na poluvremenu.dubrovnik je napisao/la:Pa mjenjao ga je napadac na poluvremenu i tesko mi je vjerovati da nije bio los. Bezjak je ofanzivniji igrac od Vrancica. Nije mi jasno da bi trener vadio veznjaka koji dobro igra a uvodio napadaca u poziciji kada mu je klub razbijen. Ali ajde kad ti tako kazes.bhfanatic14 je napisao/la: Izaso na poluvremenu...Dortmund ih razbio,nisu mogli razvit igru svoju...jbg samo su branili gol..tako da nije imo puno prostora prema naprijed...A izmjena je bila vise takticki nego da je igro lose... eto toliko...
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ali onda nisu bili razbijeni kako je kolega napisao. Nego je trener jednostavno izvadio najlosijeg u vezi a uveo napadaca i pokusao preskakanjem igre. Neces vaditi najboljeg u sredini ako dobro stojis. Nije ni vazno, karma je bitna.Pivopija je napisao/la:Na poluvremenu su gubili samo 1:0, a u drugom poluvremenu su im zabili 5 komada, tako da ima logike uvoditi napadaca na poluvremenu.dubrovnik je napisao/la:Pa mjenjao ga je napadac na poluvremenu i tesko mi je vjerovati da nije bio los. Bezjak je ofanzivniji igrac od Vrancica. Nije mi jasno da bi trener vadio veznjaka koji dobro igra a uvodio napadaca u poziciji kada mu je klub razbijen. Ali ajde kad ti tako kazes.bhfanatic14 je napisao/la: Izaso na poluvremenu...Dortmund ih razbio,nisu mogli razvit igru svoju...jbg samo su branili gol..tako da nije imo puno prostora prema naprijed...A izmjena je bila vise takticki nego da je igro lose... eto toliko...
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot] i 9 gostiju.