Niko vas ne miriše jer vonjate na timarluk i neosvajanje.Agamemnon je napisao/la:
Djuric je Tuzlak.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zadnja izmjena: High, dana/u 07 jun 2016, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Djuric iz Tuzle ? - uh dobro smo prosli, ocito je na vrijeme otisao iz Tuzle i nije ga dodirnula zraka netrofejnosti pa zato ima pobjednicki mentalitet 
Pyro is not a crime !
- elamalakia
- Kontakt:
Cak je godinu izdrzaoTHEC je napisao/la:Djuric iz Tuzle ? - uh dobro smo prosli, ocito je na vrijeme otisao iz Tuzle i nije ga dodirnula zraka netrofejnosti pa zato ima pobjednicki mentalitet

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- alanford87
- Kontakt:
Tuzlak, bosanski Srbin, pravoslavac Milan Djuric donio Kirin Kup BiH
Ubada oci

Ubada oci
- TobeYarabi
- Kontakt:
organizujte Sisin cup, pa osvojite i vi nesto prije 100-tog rodjendana
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Djuric nista uradio ne bi da nije bilo Are koji je pogodio golmana te ga natjerao da legne, a ovaj zakucao loptu u mrezu. Takodjer, nista ne bi uradio da Miroslav nije toliko inteligentan te mu je loptu gurnuo u prostor sa kojeg je nemoguce promasiti (kosi se sa zakonima fizike), iako je imao takvu namjeru zbog gubitnickog tuzlanskog mentaliteta.
covjek zivio u Slavinovica, proveo mladost u Tuzli, hodao, pio, zayebavao seelamalakia je napisao/la:Cak je godinu izdrzaoTHEC je napisao/la:Djuric iz Tuzle ? - uh dobro smo prosli, ocito je na vrijeme otisao iz Tuzle i nije ga dodirnula zraka netrofejnosti pa zato ima pobjednicki mentalitet![]()
Sloboda Tuzla
Ne vjerujem da gledaju odakle je ko.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- alanford87
- Kontakt:
Objasnio je da njegova porodica u Italiju nije 'pobjegla iz Tuzle zbog rata', te da bi vjerovatno njegov otac i majka, Goran i Biljana, da nisu ranije otišli u Italiju, ostali u Tuzli i za vrijeme rata.
Milan Đurić odbio je Sinišu Mihajlovića i to objasnio jednostavno:
-Da sam rođen u Srbiji, igrao bih za Srbiju. Ali, rođen sam u Bosni i ja sam Bosanac-kazao je.
Sta je ona sa sarajevskim Srbima? A da u Hagu su
-Da sam rođen u Srbiji, igrao bih za Srbiju. Ali, rođen sam u Bosni i ja sam Bosanac-kazao je.
Da ne bi Đurića tuzlaka (za kojeg niste ni znali da je tuzlak do prije 5 minuta, a dizali ste ga u nebesa), ne bi ni vidjeli ovog finala, a ni trofeja. Bravo tuzlak naš, nek si donjeo repki trofej, patriota pravi, da si iz istočnog Sarajeva haman bi zaigrao za maticu.
Sad smo izjednačeni, Sloboda 1, repka 1.
Sad smo izjednačeni, Sloboda 1, repka 1.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- TobeYarabi
- Kontakt:
viklerom ih, milane
kako je mocno kad Srbin u ovo vrijeme Ramazana sam pobjedjuje mocne Japancealanford87 je napisao/la:Objasnio je da njegova porodica u Italiju nije 'pobjegla iz Tuzle zbog rata', te da bi vjerovatno njegov otac i majka, Goran i Biljana, da nisu ranije otišli u Italiju, ostali u Tuzli i za vrijeme rata.
Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 07 jun 2016, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla
Za nasu napacenu ali jedinu ligu! ZA NASU PREMIJER LIGU BIH! Ona nije lijepa, al' nam je najdraza! Za Bekica koji nas je spasio u 41 min. Za Kosorica koji je spasio cist gol u 93'min. Za Stevu i njegovu fenomenalnu asistenciju i za fajtere Duljevica, Zvonu i Filipa !!!

- Thetraphak1921
- Kontakt:
USTATI, PA SE NAKLONITI !Memara je napisao/la:Za nasu napacenu ali jedinu ligu! ZA NASU PREMIJER LIGU BIH! Ona nije lijepa, al' nam je najdraza! Za Bekica koji nas je spasio u 41 min. Za Kosorica koji je spasio cist gol u 93'min. Za Stevu i njegovu fenomenalnu asistenciju i za fajtere Duljevica, Zvonu i Filipa !!!![]()
- TobeYarabi
- Kontakt:
ne treba zaboraviti ni da je piric spasio onaj pivski trofej da ne padne, dok su se ostali slikali i slavili zasluzeni nastup i pobjedu 
- MocMahale444
Vaha vrati se u Velez. Japan voli rizu, ne loptu
Meša zaposli Sablju za motivaciju barem, jedan je El-Sablja
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sad je jasno da ovde u ligi ima dobrih igraca koji ne mogu da pokazu sve sto umiju, zbog losih terena... sad kad je liga smanjena, ocekujem vidljivo poboljsanje kvaliteta lige, jer maltene svako kolo ce biti barem 2-3 derbija... jos kad bi tereni bili bolji, ocekujem da nas liga bude glavna u bivsoj jugi po kvaliteti i zanimljivosti prije svega...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- MocMahale444
Samo BP ima dobar teren, ovo ostalo katastrofa zesca. To je nas najveci problem u PLBIH.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
I njima se travnjak dosta pokvario,nedavno je na nekoj temi bila slika travnjaka u "losem" stanju ali opet je to dosta dobro naspram ostalih terena.MocMahale444 je napisao/la:Samo BP ima dobar teren, ovo ostalo katastrofa zesca. To je nas najveci problem u PLBIH.
Sarajevo ljubavi moja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.