FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 07 jun 2016, 16:31

Agamemnon je napisao/la:Zavrsili smo jednog napadaca domaceg maloprije dobijem pp,okrenuo sam jedan broj da provjerim i potvrdio mi je covjek.pa da vidimo i to cudo. A necete se razocarati drag vam je igrac.
Nece im ni on valjat' :damn:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jun 2016, 16:32

tuzlak1987 je napisao/la:To je opet samo 11 igraca, povrijedi se jedan, dvojica budu kartonirani i ekipa ti lici na ono protiv Drine npr :D

Sada je takva situacija da nam treba maksimalno 10 igraca, a minimalno 7-8.
Imas na klupi jos nekoliko dobrih imena, Skahic, Merzic, Saric, Krpic, Govedarica plus novajlije.
U rosteru ne mozemo imati 25 igraca, odnosno mozemo ali finasijski je to malo neprihvatljivo.
Sa svim ovim imenima i sa 4 do 5 novih igraca mi imamo veoma respektabilnu ekipu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

slav1431990
Kontakt:

Post Postao/la slav1431990 » 07 jun 2016, 16:33

Karic > Sloboda hvala dovidjenja

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 07 jun 2016, 16:33

Coraco je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:Zavrsili smo jednog napadaca domaceg maloprije dobijem pp,okrenuo sam jedan broj da provjerim i potvrdio mi je covjek.pa da vidimo i to cudo. A necete se razocarati drag vam je igrac.
Ako nije bomba, zabit mu :mrgreen:
kako samo nas gadjaju bombama evo tri dana,da i mi barem prackom zapucamo :urnebes: :urnebes:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 07 jun 2016, 16:34

emirzlaTu je napisao/la:
panini je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:panini Krpicu da dodje bilo kakva inostrana ponuda frajer ce nas napustiti i to mozes lako provjeriti (a ima upita za njega) :kafa: Saric lik koji otvoreno kaze boli me qurac za Slobodu i navijace ja igram za sebe pregovara sa Pitarima vec par dana :kafa: zna se koji su klanovi u timu i koji se igraci drze zajedno nema potrebe sve iznositi :hmmmmm: vecina njih su placenici koji zive od toga
S kim da provjerim?? na forumu je li? A budala boze, jel vi stvarno nemate pametnijeg posla?
Nemamo :mrgreen:
sta imaaa presjednicee :D
1919 <3

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2016, 16:34

Solinas napisa napadac iz PL , a drag nama na forumu. Nisi nam ni otkrio ko je, pa ko ce drugi biti osim Mahir Karic :mrgreen:

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 07 jun 2016, 16:35

tuzlak1987 je napisao/la:Solinas napisa napadac iz PL , a drag nama na forumu. Nisi nam ni otkrio ko je, pa ko ce drugi biti osim Mahir Karic :mrgreen:
Ne valja on, šta će nam on :lolno: :tralala:
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 07 jun 2016, 16:36

Agamemnon je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
Ako nije bomba, zabit mu :mrgreen:
kako samo nas gadjaju bombama evo tri dana,da i mi barem prackom zapucamo :urnebes: :urnebes:
Da i mi bacimo kome ventil u glavu :mrgreen: :mrgreen:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 jun 2016, 16:37

U sljedeće dvije sedmice moramo znati s kojim igračima raspolažemo. Situacija više nije kao prije kada je cilj bio opstanak u ligi, ovoga puta igramo EL i moramo što prije sklopiti i uigrati svoj "dream team". Sasvim je prirodno da svi očekujemo novi iskorak našeg kluba, da dovedemo neka provjerena imena i probamo zadržati što više igrača koji su bili nosioci igre u prošloj sezoni.

A nismo dobro krenuli, nema potrebe da se lažemo. ;) Ozbiljni klubovi ne smiju dozvoliti da im se pobjednički tim samo tako rasipa, pogotovo da im najbolji igrači bez ikakvih problema odlaze u redove glavnih rivala. Nije stvar u Ahmetoviću i Ivetiću kao pojedincima; iskreno, nije me toliko zabolio njihov odlazak koliko bi me zabolilo da ih ne zamijenimo boljim, ili u najmanju ruku jednako kvalitetnim igračima. Vrijeme nam curi i pod hitno nam trebaju 2-3 kvalitetna igrača da malo podignu atmosferu u među navijačima i pojačaju konkurenciju u timu pred važne mečeve koji slijede.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 jun 2016, 16:49

Pa ta dvojica su već zamijenjena, istim, ako ne i boljim kvalitetom. Karića svi dobro znamo, a eto ovi koji prate i HNL kažu da je Tomić i bolji od Pere. Njima hvala, Peri pogotovo, al život ide dalje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 07 jun 2016, 16:51

Hoce li neko ici da gleda tu probnu tekmu danas, da nam ovdje docara malo o ovim potencijalnim igracima ima li sta od njih

Pity1900
Kontakt:

Post Postao/la Pity1900 » 07 jun 2016, 16:54

SARS je napisao/la:Hoce li neko ici da gleda tu probnu tekmu danas, da nam ovdje docara malo o ovim potencijalnim igracima ima li sta od njih
Sutra, ako neko zna tačno vrijeme bio bih zahvalan :)
FK Sloboda Tuzla

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 07 jun 2016, 16:57

Ja se nadam da bi Miljan mogao upotpunit jednu od tih krilnih pozicija. Momak ima potencijala i treba ga isforsirat.

Ako dodje Karic nista nismo izgubili odlaskom Ahmeta...

Al Dzidic :pray:

@Pity

Mislim da je u pola 6.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 jun 2016, 16:58

wobly92 je napisao/la:Pa ta dvojica su već zamijenjena, istim, ako ne i boljim kvalitetom. Karića svi dobro znamo, a eto ovi koji prate i HNL kažu da je Tomić i bolji od Pere. Njima hvala, Peri pogotovo, al život ide dalje.
Tomića ćemo tek vidjeti na našim livadama. Ako je bolji od Pere, onda je najbolji lijevi bek u ligi.

Za Karića nisam nigdje pročitao da je potpisao ugovor. Ova nagađanja i kojekakve insajderske informacije ne uzimam za ozbiljno.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jun 2016, 17:07

Claus je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Pa ta dvojica su već zamijenjena, istim, ako ne i boljim kvalitetom. Karića svi dobro znamo, a eto ovi koji prate i HNL kažu da je Tomić i bolji od Pere. Njima hvala, Peri pogotovo, al život ide dalje.
Tomića ćemo tek vidjeti na našim livadama. Ako je bolji od Pere, onda je najbolji lijevi bek u ligi.

Za Karića nisam nigdje pročitao da je potpisao ugovor. Ova nagađanja i kojekakve insajderske informacije ne uzimam za ozbiljno.
Tomic je sigurno bolji i veci igrac od Ivetica bar za klasu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 jun 2016, 17:10

Claus je napisao/la:

Čuj,za Tomića ćemo tek vidjeti kako će se snaći na našim livadama :rol: :urnebes:... Pa tako možeš onda.za svakog napisati brate...dovedeš medunjanina, hajrovica i napišeš vidjet ćemo kako će se snaći na našim livadama :urnebes:.... JA TI GARANTUJEM A EVO AKO HOCES I DA SE KLADIMO PO STA BILO DA JE TOMIC 1000% BOLJI OD IVETICA NA LIJEVOM BEKU...znaci BOLJI...pratim dobar HNL i vjeruj mi na riječ... Nas problem je sto se Husic zaletio malo sa izjavama pa smo odlaskom Ivetića očekivali Alvesa na desnom beku...takvi smo,jbg
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 17:12

IMO JE AZMIR DOBRE NAMJERE SAMO NIJE KONTO DA JE TESKO NACI IGRACE KOJI HOCE U NASU SABAN LIGU ;d

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 jun 2016, 17:18

Tomic je sigurno bolji bek od Ivetica, pogotovo u ofanzivi....odlican centarsut, sut, sve ide u prilog Tomicu....jedino da ga Sarajevo ne kupi da ga imaju za C tim.
🔴⚫️

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 17:26

evo ovaj subic ce postati slobodan igrac nije los

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 jun 2016, 17:27

Biću presretan ako bude upola dobar kao što govorite, vjerovatno ga poznajete bolje od mene.

Ali svejedno, računajmo Tomića kao veliku nadogradnju timu, opet nam fali dosta kvalitetnih igrača, prvenstveno u napadu gdje bez špica i krila nigdje nismo dogurali, a k'o da gledam da će nam trebati i kvaliteta u veznom redu ako nas još neko napusti.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.