Nece im ni on valjat'Agamemnon je napisao/la:Zavrsili smo jednog napadaca domaceg maloprije dobijem pp,okrenuo sam jedan broj da provjerim i potvrdio mi je covjek.pa da vidimo i to cudo. A necete se razocarati drag vam je igrac.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nece im ni on valjat'Agamemnon je napisao/la:Zavrsili smo jednog napadaca domaceg maloprije dobijem pp,okrenuo sam jedan broj da provjerim i potvrdio mi je covjek.pa da vidimo i to cudo. A necete se razocarati drag vam je igrac.
Imas na klupi jos nekoliko dobrih imena, Skahic, Merzic, Saric, Krpic, Govedarica plus novajlije.tuzlak1987 je napisao/la:To je opet samo 11 igraca, povrijedi se jedan, dvojica budu kartonirani i ekipa ti lici na ono protiv Drine npr![]()
Sada je takva situacija da nam treba maksimalno 10 igraca, a minimalno 7-8.
kako samo nas gadjaju bombama evo tri dana,da i mi barem prackom zapucamoCoraco je napisao/la:Ako nije bomba, zabit muAgamemnon je napisao/la:Zavrsili smo jednog napadaca domaceg maloprije dobijem pp,okrenuo sam jedan broj da provjerim i potvrdio mi je covjek.pa da vidimo i to cudo. A necete se razocarati drag vam je igrac.
sta imaaa presjedniceeemirzlaTu je napisao/la:Nemamopanini je napisao/la:S kim da provjerim?? na forumu je li? A budala boze, jel vi stvarno nemate pametnijeg posla?fukaratz je napisao/la:panini Krpicu da dodje bilo kakva inostrana ponuda frajer ce nas napustiti i to mozes lako provjeriti (a ima upita za njega)Saric lik koji otvoreno kaze boli me qurac za Slobodu i navijace ja igram za sebe pregovara sa Pitarima vec par dana
zna se koji su klanovi u timu i koji se igraci drze zajedno nema potrebe sve iznositi
vecina njih su placenici koji zive od toga
Ne valja on, šta će nam ontuzlak1987 je napisao/la:Solinas napisa napadac iz PL , a drag nama na forumu. Nisi nam ni otkrio ko je, pa ko ce drugi biti osim Mahir Karic
Da i mi bacimo kome ventil u glavuAgamemnon je napisao/la:kako samo nas gadjaju bombama evo tri dana,da i mi barem prackom zapucamoCoraco je napisao/la:Ako nije bomba, zabit muAgamemnon je napisao/la:Zavrsili smo jednog napadaca domaceg maloprije dobijem pp,okrenuo sam jedan broj da provjerim i potvrdio mi je covjek.pa da vidimo i to cudo. A necete se razocarati drag vam je igrac.![]()
Sutra, ako neko zna tačno vrijeme bio bih zahvalanSARS je napisao/la:Hoce li neko ici da gleda tu probnu tekmu danas, da nam ovdje docara malo o ovim potencijalnim igracima ima li sta od njih
Tomića ćemo tek vidjeti na našim livadama. Ako je bolji od Pere, onda je najbolji lijevi bek u ligi.wobly92 je napisao/la:Pa ta dvojica su već zamijenjena, istim, ako ne i boljim kvalitetom. Karića svi dobro znamo, a eto ovi koji prate i HNL kažu da je Tomić i bolji od Pere. Njima hvala, Peri pogotovo, al život ide dalje.
Tomic je sigurno bolji i veci igrac od Ivetica bar za klasu.Claus je napisao/la:Tomića ćemo tek vidjeti na našim livadama. Ako je bolji od Pere, onda je najbolji lijevi bek u ligi.wobly92 je napisao/la:Pa ta dvojica su već zamijenjena, istim, ako ne i boljim kvalitetom. Karića svi dobro znamo, a eto ovi koji prate i HNL kažu da je Tomić i bolji od Pere. Njima hvala, Peri pogotovo, al život ide dalje.
Za Karića nisam nigdje pročitao da je potpisao ugovor. Ova nagađanja i kojekakve insajderske informacije ne uzimam za ozbiljno.
Čuj,za Tomića ćemo tek vidjeti kako će se snaći na našim livadamaClaus je napisao/la:Tomića ćemo tek vidjeti na našim livadama. Ako je bolji od Pere, onda je najbolji lijevi bek u ligi.wobly92 je napisao/la:Pa ta dvojica su već zamijenjena, istim, ako ne i boljim kvalitetom. Karića svi dobro znamo, a eto ovi koji prate i HNL kažu da je Tomić i bolji od Pere. Njima hvala, Peri pogotovo, al život ide dalje.
Za Karića nisam nigdje pročitao da je potpisao ugovor. Ova nagađanja i kojekakve insajderske informacije ne uzimam za ozbiljno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.