FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Agamemnon je napisao/la:Sad ces vidjeti Karic potpise za Sarajevo
Stize porodica od camuga koje su trenutno na probi

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Zoran je koko dok je mog'oadnan27 je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:Sad ces vidjeti Karic potpise za Sarajevo![]()
![]()
![]()
nece valjda evo kaze i kokot pregovara
Haman pa izkoko svoje
De ozbiljno sada,ima li pojacanja
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Azmir izgubio autobus na pokeru....Kazu Dino da ga podero', mora mu i Zebu sa Ordagicem prodati i jos mu osto kratak 20 milja...
Izgleda iskoristio djoker "pitaj punca".Skver je napisao/la:Azmir izgubio autobus na pokeru....Kazu Dino da ga podero', mora mu i Zebu sa Ordagicem prodati i jos mu osto kratak 20 milja...
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- Probisvjet
- Kontakt:
Novi igraci na probi za PL.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 07 jun 2016, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Boli nas qara! Jel malo 4?adnan27 je napisao/la:![]()
![]()
jooj lude nam teme braco mila
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:Boli nas qara! Jel malo 4?adnan27 je napisao/la:![]()
![]()
jooj lude nam teme braco mila
![]()
powerpoint prezentaciju će da nam naprave i na sajt da stave 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
I to fino, u detalje istančano kako su pregovori išli sa svakim igračem. Ono po PS-u 
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Agamemnon je napisao/la:Sad ces vidjeti Karic potpise za Sarajevo
Karica je iz Olimpica doveo Husref u Sarajevo.Bilo je kamara levata,ali sto je Kare bio malo je reci.
Sto se njega tice budite spokojni.
pa ovo da dođe mi smo na konju
samo mi se jedan baš i ne sviđa
ali, ali.. da mi ipak sačekamo
ali, ali.. da mi ipak sačekamo
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 07 jun 2016, 19:45, ukupno mijenjano 2 puta.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
kazu KAUDIO ,ZEC ,POKRIVAC ,KARIC, DZIDIC ,ADILOVIC, SUBIC , pa evo ovo da dodje nije lose
E sad si pretjero, ne diraj iz moje agencije talente....more Dino vidjet i odvesti u akademiju znanosti i umjetnosti....Probisvjet je napisao/la:Novi igraci na probi za PL.
Da dodju svi navedeni opet nismo nista napravili jer si zamjenio 3-4 igraca iz prve postave sa drugim igracima i na istom smo. Znaci nikakav upgrade na proslu sezonu.adnan27 je napisao/la:kazu KAUDIO ,ZEC ,POKRIVAC ,KARIC, DZIDIC ,ADILOVIC, SUBIC , pa evo ovo da dodje nije lose
I mene zivo zanima koja od ovih imena su "pojacanje koje jos niko nije doveo u PL", moze neko objasniti?
Solinas Do jucer ti je bila prica cekajte 2 3 dana kakva pojacanja dolaze bla bla, danas pises ma mi vec imamo ekipu za Evropu, sta ce biti sutra? Opstanak mila majka.
Prestanite braniti svaki potez Azmira jer kao i svi mi i on je covjek i grijesi,a bogami hoce i slagat.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Da uzmete i Zebu,i Pirica,i Ordagica mi smo spokojni. (Za drugu dvojicu milion km i dosta).amypitar je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:Sad ces vidjeti Karic potpise za Sarajevo
Karica je iz Olimpica doveo Husref u Sarajevo.Bilo je kamara levata,ali sto je Kare bio malo je reci.
Sto se njega tice budite spokojni.
Jedni dodju drugi odu, koga boli ku..rac.
Igrace neko.
I da,majstore,skakuci do opcih diskusija
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Carapa majstore, samo cu ti rec', ne seri ba vise... Jebla te negativa kuknjava
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
NE BRANI NIKO AZMIRA CARE NIJE DO AZMIRA VEC JE DO HUSREFA VJERUJ I BOGATI KOGA BI TI TEBI SE OVI NE SVIDJAJU PA OVO JE PL BIH A DOCICE I TAJ IGRAC A POKRIVAC JE LOS IGRAC ZA TEBEcarapa je napisao/la:Da dodju svi navedeni opet nismo nista napravili jer si zamjenio 3-4 igraca iz prve postave sa drugim igracima i na istom smo. Znaci nikakav upgrade na proslu sezonu.adnan27 je napisao/la:kazu KAUDIO ,ZEC ,POKRIVAC ,KARIC, DZIDIC ,ADILOVIC, SUBIC , pa evo ovo da dodje nije lose
I mene zivo zanima koja od ovih imena su "pojacanje koje jos niko nije doveo u PL", moze neko objasniti?
Solinas Do jucer ti je bila prica cekajte 2 3 dana kakva pojacanja dolaze bla bla, danas pises ma mi vec imamo ekipu za Evropu, sta ce biti sutra? Opstanak mila majka.
Prestanite braniti svaki potez Azmira jer kao i svi mi i on je covjek i grijesi,a bogami hoce i slagat.