Milan Đurić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Milan Đurić
sjecam se ove utakmice. sve je sa njom pocelo
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Jok. Sve je pocelo par dana ranije na Grbavici kad je usao i u prvom dodiru zabio gol Bjelorusiji.jasan je napisao/la: sjecam se ove utakmice. sve je sa njom pocelo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Probisvjet
- Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:Bolji od manekena Džeke!
Svaka čast Milane!![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
milan nece nikad biti bolji igrac od dzeke, jer je edin jednostavno kvalitetom 5 klasa iznad, samo sta nam to pomaze kad se edin samo seta terenom, slicno je bilo sa bolicem u njegovim zadnjim utakmicama za repke. samo bolic se je dosta kasnije poceo da seta i imao je kuraze da se, kad je vidio da neide vide oprosti. naravno nekazem da edin treba da se oprosti, neka njega nama jos makar 2-3 godine, ali brate neka dodje sebi i nek pocne da se trudiiii!
nisam znao, imal gdje tog gola. masina je likSabinho je napisao/la:Jok. Sve je pocelo par dana ranije na Grbavici kad je usao i u prvom dodiru zabio gol Bjelorusiji.jasan je napisao/la: sjecam se ove utakmice. sve je sa njom pocelo![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kao sto je Sarajevosarajlija je napisao/la:A tebi momcino nasa kapa do poda ubrzom ces ti preci u dobar evropski klub takav kalibar se trazi .![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
[quote="jasan"][quote="Sabinho"][quote="jasan"] sjecam se ove utakmice. sve je sa njom pocelo[/quote]
Jok. Sve je pocelo par dana ranije na Grbavici kad je usao i u prvom dodiru zabio gol Bjelorusiji.
[/quote]
nisam znao, imal gdje tog gola. masina je lik[/quote]
Evo, zadnj gol, opet Stevo asistent
Jok. Sve je pocelo par dana ranije na Grbavici kad je usao i u prvom dodiru zabio gol Bjelorusiji.
Evo, zadnj gol, opet Stevo asistent
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
jasan je napisao/la:nisam znao, imal gdje tog gola. masina je likSabinho je napisao/la:Jok. Sve je pocelo par dana ranije na Grbavici kad je usao i u prvom dodiru zabio gol Bjelorusiji.jasan je napisao/la: sjecam se ove utakmice. sve je sa njom pocelo![]()
I ovdje mu asistirao Stevanović..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
zaista se toplo nadam da ce ova momcina naci dobar klub, u ligi petice....ni stutgart ne bi bio los izbor, iako su cvajta
-
Nerminovic
- Kontakt:
za zatvora
Nerminovic je napisao/la:Duric je bio smijesan, ma lik pojma nema ja vam kazem, ne zna loptu primiti kamoli sta drugo
Nerminovic je napisao/la:Drugo je Ibisevic...Duric nikad nista nije pokazao, niti u klubu niti nista.
Hocemo Zeca.
Nerminovic je napisao/la:Moze li mi neko objasniti zbog cega je to Milan Duric vise zasluzio poziv od naprimer Ajdin Mahmutovica, eto bas me nesto zanima?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
e moj nermineNerminovic je napisao/la:za zatvora
Nerminovic je napisao/la:Duric je bio smijesan, ma lik pojma nema ja vam kazem, ne zna loptu primiti kamoli sta drugoNerminovic je napisao/la:Drugo je Ibisevic...Duric nikad nista nije pokazao, niti u klubu niti nista.
Hocemo Zeca.Nerminovic je napisao/la:Moze li mi neko objasniti zbog cega je to Milan Duric vise zasluzio poziv od naprimer Ajdin Mahmutovica, eto bas me nesto zanima?
ako te ne prozivam, onda te gotivim
[/quote]
I ovdje mu asistirao Stevanović..[/quote]
ipak mu bolje stoji ova ibra frizura
I ovdje mu asistirao Stevanović..[/quote]
ipak mu bolje stoji ova ibra frizura
Njegova statistika u klubu koji igrq Seriju B nije na zavidnom nivou, zato mnogi od nas naprave pogrešnu procjenu, ali ovo što je uradio u reprezentaciji je brutalno.
Nadam se da će preći u ligu5 i potvrditi znanje.
Nadam se da će preći u ligu5 i potvrditi znanje.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nista je ovo sta sam sve nasao, stid me ne pitajMaticar je napisao/la:
e moj nermine![]()
![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nijednog duela on nije izgubio u ovim utakmicama, ni protiv Španije nije bio ništa lošiji samo je promašio onu stopostotnu priliku pa je možda to pokvarilo ukupni dojam sa te utakmice.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ali promašio je šansu znači da je smeće od igračaRaonffa je napisao/la:Nijednog duela on nije izgubio u ovim utakmicama, ni protiv Španije nije bio ništa lošiji samo je promašio onu stopostotnu priliku pa je možda to pokvarilo ukupni dojam sa te utakmice.
Ovo ako ga ne proda gdje, ja ne znam sta ce..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Kad god se nije imalo kome ubaciti iz auta islo se na Milanasoccerfan je napisao/la:Al se ja njemu ismijah danas. Taman prije drugog gola neko od nasih izvede aut i lopta ide prema njemu. On veze kosu i kulira u stilu- dje me sad nadje, vidis da kosu popravljam!Rios je napisao/la:Malo sam ga kritikovao nakon Spanije i sad se moram posuti pepelom,priznajem.Momak je odigrao dvije fantastine utkamice na ovom kupu,sad se samo nadam da ce preci u bolji i jaci klub,popraviti jos neke nedostatke i nema zime za nas kad su napadaci u pitanju.I ovako mu statistika izgleda impresivno u dresu repke![]()
Aferim Milane![]()
![]()
Ja umro!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Nisam to rekao DonieleDonnie Darko je napisao/la:Ali promašio je šansu znači da je smeće od igračaRaonffa je napisao/la:Nijednog duela on nije izgubio u ovim utakmicama, ni protiv Španije nije bio ništa lošiji samo je promašio onu stopostotnu priliku pa je možda to pokvarilo ukupni dojam sa te utakmice.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisam to ni implicirao. Osvrćem se na one koji su bukvalno to pisali kada smo igrali protiv Španije.Raonffa je napisao/la:Nisam to rekao DonieleDonnie Darko je napisao/la:Ali promašio je šansu znači da je smeće od igračaRaonffa je napisao/la:Nijednog duela on nije izgubio u ovim utakmicama, ni protiv Španije nije bio ništa lošiji samo je promašio onu stopostotnu priliku pa je možda to pokvarilo ukupni dojam sa te utakmice.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Bing [Bot], Blizzard, darker10, Edincapitano, edvaE2, Goalgetter, GrbavicaHrammm, isko1807, Mostarska, s4mke i 61 gost.