Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Opet ti porediš neuporedivo. To je tvoj problem. Rekao sam da se slažem da je trebao dobiti poziv bar jedan igrač koji je dao svoj doprinos historijskom uspjehu jednog kluba.
Ali, atakovati Mešu i govoriti da je ovo samo zato da se igrači Želje i Sarajeva prodaju - apsurd.
Radnik je osvajač Kupa BiH ako ništa. Vi imate drugo mjesto i pobjede u Kupu nad Željom i Sarajevom. Nemoj se zaletiti i pitati šta imaju Željo i Sarajevo, imaju igrače, jake individue, što su i dokazali na ovom kupu.
Na kraju krajeva, imamo kontinuitet izbacivanja igrača u repku.
Ali, atakovati Mešu i govoriti da je ovo samo zato da se igrači Želje i Sarajeva prodaju - apsurd.
Radnik je osvajač Kupa BiH ako ništa. Vi imate drugo mjesto i pobjede u Kupu nad Željom i Sarajevom. Nemoj se zaletiti i pitati šta imaju Željo i Sarajevo, imaju igrače, jake individue, što su i dokazali na ovom kupu.
Na kraju krajeva, imamo kontinuitet izbacivanja igrača u repku.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Apsurd je da niti jedan Slobodin igrac nije odigrao niti minutu.shzna je napisao/la:Opet ti porediš neuporedivo. To je tvoj problem. Rekao sam da se slažem da je trebao dobiti poziv bar jedan igrač koji je dao svoj doprinos historijskom uspjehu jednog kluba.
I samo vam mogu reci da je ovo los nacin na koji radite, totalno neukusno. Nije mi jasno odakle vam tolika mrznja prema jednom gradu i klubu da niste vise sposobni niti za normalnu diskusiju na normalnoj temi.
Ako vec toliko pricate da volite ovu drzavu na sva usta onda budite isti prema svima i volite je citavu. A ne volite je, ali mrzite Tuzlu.
Ako vec tako razmisljate da uopste ne ulazim vise sa vama u diskusije.
Kozulj je bolji od Ordagica . Kozulj je novi Cimirot.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Tuzlak buraz ti prozivaš Sarica i Zebu. Mislim da obojica trebaju zaboraviti A repku pogotovo ovaj drugi. Duljevic je veliki potencijal i talenat i zasluženo je tu. Stevanovic je dobio drugu priliku I iskoristio ju je. Kozulj hmm kolko sam skonto i vidio do sada, možda i najopravdaniji poziv od premijer lige. Arežina je konstantan i ima šlifa, zašto i njega ne probati u ovakvim utakmicama. Sad ti povlačiš gdje je Ordagić ili vidim piso si za mog Popovića. Slažem se da zaslužuju priliku, ali jednostavno nema mjesta za sve. Recimo Marin je u odsustvu Hodzica bio kapiten u21 I odlično odigrao sve do sada za u21. Bit će još utakmica prijateljski. Hajrovicu se smiješi izlaz, Lulić (i ako mi je ubjedljivo najdraži) neće vječno, zato je bitno bilo da se vidi da igrač iz naše lige može upasti u A repku ako je dobar i kvalitetan. Budi sigura da ako Ordagić i Popović zasluže i nastave odnosbo poboljšaju svoju dobru igru da će dobiti priliku kao Dulja, Kozulj i ekipa.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hoce al malo sutra. Ordagic ce je dobiti ako predje u jedan od SA klubova ili ako nadje managera jer ga nema.samocelik je napisao/la:Tuzlak buraz ti prozivaš Sarica i Zebu. Mislim da obojica trebaju zaboraviti A repku pogotovo ovaj drugi. Duljevic je veliki potencijal i talenat i zasluženo je tu. Stevanovic je dobio drugu priliku I iskoristio ju je. Kozulj hmm kolko sam skonto i vidio do sada, možda i najopravdaniji poziv od premijer lige. Arežina je konstantan i ima šlifa, zašto i njega ne probati u ovakvim utakmicama. Sad ti povlačiš gdje je Ordagić ili vidim piso si za mog Popovića. Slažem se da zaslužuju priliku, ali jednostavno nema mjesta za sve. Recimo Marin je u odsustvu Hodzica bio kapiten u21 I odlično odigrao sve do sada za u21. Bit će još utakmica prijateljski. Hajrovicu se smiješi izlaz, Lulić (i ako mi je ubjedljivo najdraži) neće vječno, zato je bitno bilo da se vidi da igrač iz naše lige može upasti u A repku ako je dobar i kvalitetan. Budi sigura da ako Ordagić i Popović zasluže i nastave odnosbo poboljšaju svoju dobru igru da će dobiti priliku kao Dulja, Kozulj i ekipa.
On je uostalom vec i zasluzio, sta su to ove sezone ostali koji su dobili poziv uradili, a da on nije? Mozda bi sada i o njemu pisao tako kao o ostalim koji su igrali ove dvije utakmice da ga je neko pozvao i pustio da igra.
Ali kada ga vec nisu pozvali sada ti ovi u glavi izgledaju kao da su veci od njega. A ustvari imaju bolju pozadinu samo.
A o ovom Bekicu da igra u Slobodi i ove sezone, to je isti onaj Bekic koji je igrao u Slobodi prosle sezone. E o njemu bi se pljuvalo sada da igra kod nas, a ne bi se hvalio. A poziva ne bi vidio.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 jun 2016, 16:07, ukupno mijenjano 2 puta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja cisto sumnjam u to, ta ljudina nas je bas zaduzila. Pa pored svog kluba gdje je ponikao on je izabrao Sarajevo i samo o Sarajevu je pricao dok Slobodu nije ni spomenuo. Sve se moze okrenuti zacas ali u njega bas vjerujem da nikada ne bi otisao u neki drugi klub ovdje koliko god Zrinjski ponudio. Imao je i ima u Dinamu 10 puta vecu platu kako god okrenes a Zrinjski nije superioran u odnosu na Sarajevo sto se tice plata a o tradiciji i ostalom da ne pricam. Mozda ja grijesim.GradKamena1 je napisao/la:NIsam od tog posla niti se kladim ,samo sam htio rec da svasta more bit,nisam potvrdio da ce bit 1000000 %,zivio ti meniLakoste je napisao/la:Evo, ne samo da cu to uraditi nego ti nudim i clansku Zrinjskog i godisnju po zelji za koju hoces tribinu o mom trosku ako dovedete Saida. Mislim da je posteno.
Ako bude suprotno da li si voljan da ucinis istu stvar?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A jesi ti nervozan danas. Ja se smijem kladiti da će Ordagić ili Popović bit bolji od Stevanovica, odnosno da će napraviti bolje i klupske i reprezentativne karijere 
(Sad će me manijaci napasti, u šta se uvalih
)

(Sad će me manijaci napasti, u šta se uvalih

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Zvao je koga je zvao. Yebiga, znamo da im Tuzla smeta... Zasto, ja to ne znam, ako neko zna, nek' mi odgovori 
Amer Ordagic je cijelu sezonu odigirao na vrhunskom nivou, dok su neki koji su pozvani bili trube na vecini utakmica sezone 2015/16
da je on igrao u Zelji ili Sarajevu davno bi on bio reprezentativac, a ovako...
Mladen Veselinovic je takodjer odigrao cijelu sezonu odlicno, dok se tu opet zovu igraci iz SA klubova pored njega, ali hajde, nije da nismo navikli

Amer Ordagic je cijelu sezonu odigirao na vrhunskom nivou, dok su neki koji su pozvani bili trube na vecini utakmica sezone 2015/16

Mladen Veselinovic je takodjer odigrao cijelu sezonu odlicno, dok se tu opet zovu igraci iz SA klubova pored njega, ali hajde, nije da nismo navikli

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa evo upravo zbog ovakvih situacija, svi uzmu svoj dio kolaca, a Tuzlu ko ebe u prevodu
Treci grad po velicini koji se nista ne pita, klub koji ima potencijal da napuni stadion od 10 hiljada mjesta u ovakvoj ligi koji se nista ne pita.
Jednostavno mi ne pricamo samo gluposti. Ako ja odem u grad i svako isto misli od ovoj stvari u reprezentaciji na kafi. I nikom nije jasno kako to da nas igrac nema poziva nakon svega ovog onda znam da nisam jedini. Vec da se ljudi osjecaju prevareno iznova i iznova.
I tog Mesu kada vidim umjesto da ga zagrlim i cestitam, trazim autogram. Meni bi prvo doslo da mu kazem ovo za 6 klubova, od kojih samo igrac Slobode nije dobio niti minute u 5 utakmica. A volio bih da nije tako, da mi ne padne to napamet kada ga vidim na TV.
Nasa zivotna prica je kao u filmu Braveheart.

Jednostavno mi ne pricamo samo gluposti. Ako ja odem u grad i svako isto misli od ovoj stvari u reprezentaciji na kafi. I nikom nije jasno kako to da nas igrac nema poziva nakon svega ovog onda znam da nisam jedini. Vec da se ljudi osjecaju prevareno iznova i iznova.
I tog Mesu kada vidim umjesto da ga zagrlim i cestitam, trazim autogram. Meni bi prvo doslo da mu kazem ovo za 6 klubova, od kojih samo igrac Slobode nije dobio niti minute u 5 utakmica. A volio bih da nije tako, da mi ne padne to napamet kada ga vidim na TV.
Nasa zivotna prica je kao u filmu Braveheart.
Ordagic jeste zasluzio poziv, al ovdje niko ne razmislja da je predzadnju utakmicu sezone povrijedjen protiv radnika, i da je zadnju jedva odigrao. Njemu je prvenstveno trebao odmor prije evropskih utakmica.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
[quote="aleksandar_veliki"]Tema se zove Premijer liga. Ne mogu da vjerujem da od svake teme napravite sprdnju.[/quote
Vi kao moderatori reagirajte, nemojte svašta dozvoliti
Vi kao moderatori reagirajte, nemojte svašta dozvoliti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Ne znam zasto se Tuzlaci ljute. Pozivanje nekoga iz Slobode automatski unistava svaku sansu da se osvoji trofej.
Gubitnicki mentalitet treba drzati sto dalje od reprezentacije.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa pozvan je Piric, tako da ti to pada u vodu.virtuoz je napisao/la:Ne znam zasto se Tuzlaci ljute. Pozivanje nekoga iz Slobode automatski unistava svaku sansu da se osvoji trofej.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
2 igrača ušla s klupe vs 2 od 1 minutedejavu je napisao/la:

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Probisvjet
- Kontakt:
Ko se ljuti bolan? Pa najbolji igrac je nas tuzlak.virtuoz je napisao/la:Ne znam zasto se Tuzlaci ljute. Pozivanje nekoga iz Slobode automatski unistava svaku sansu da se osvoji trofej.
Puno ime Milan Đurić
Datum rođenja 22. maj 1990. (26 god.)
Mjesto rođenja Tuzla, Bosna i Hercegovina
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- PitarBordo
- Kontakt:
Haha, al' najjače mi uhvatili se mjesta rođenja, zamisli koliko je njima stalo do afirmacije oko trofeja da se hvataju za to. 

Samo Saraj'vo.
Mi se samo Evrope hvatamoPitarBordo je napisao/la:Haha, al' najjače mi uhvatili se mjesta rođenja, zamisli koliko je njima stalo do afirmacije oko trofeja da se hvataju za to.

Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Uhvatite se kad kakvog trofeja.Rimes87 je napisao/la:Mi se samo Evrope hvatamoPitarBordo je napisao/la:Haha, al' najjače mi uhvatili se mjesta rođenja, zamisli koliko je njima stalo do afirmacije oko trofeja da se hvataju za to.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Biće, biće, samo polako, šta ste navalili, nije Švabo na Husinu. Hajde da džaba ne spamam temu koja nije predviđena za ovakve stvari.hapuc je napisao/la:Uhvatite se kad kakvog trofeja.Rimes87 je napisao/la:Mi se samo Evrope hvatamoPitarBordo je napisao/la:Haha, al' najjače mi uhvatili se mjesta rođenja, zamisli koliko je njima stalo do afirmacije oko trofeja da se hvataju za to.

Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.