FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hahahahaahahahahahhaahahaah gasi sve
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
DBR1987 je napisao/la:Majkl = Dino ..... samo se on moze ovolika budala pravit...
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
wtf?High je napisao/la:Bekić, bogme, odigra svih 90 minuta, i to sigurno, otresito i pametno. Koliko god ga neko osporavao, a vidio sam da je bilo i takvih, on je veoma dobar igrač.Duljević je i dalje ostao na snazi koja mu, bar što se tiče ozbiljnijih utakmica, omogućava samo jedno poluvrijeme. Imam osjećaj da je ovaj Balić i više nego dobar, ali vidjet ćemo. Sad nam je potreban golman i dobar igrač sredine terena.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Aco banuj ovog revizora.shaman7 je napisao/la:Prakticno ovu sezonu niste nista odradili. Ne zelim nikog okrivit niti bacat negativu, ali su se fine pare oprale ove sezone. Naravno ovo ako uzmemo u obzir sve te talove sa menadzerima i slicno kao sto se ovdje prica. Ali idemo dalje. Sarajevo dobilo dvojicu odlicnih igraca. A ako se kojim slucajem zadrze Duljevic, Benko, Delac, i dovedu jos neki kao sto se spominje to ce biticollector je napisao/la:ma opomena ili ne usrali su oni mnogo toga, ja sam ih ovdje prvi branio, tamo vamo sa nekom rajom se kacio, a oni svi pare sjebali, nismo uzeli trofej, nismo izasli u europu, potrosili dosta sredstava na raskide ugovora igracima sumnjivog kvaliteta, dovodili tzv strucnjake na klupu a sa njim i menadzere i nisu nista napravili !!!shaman7 je napisao/la:Vasi jesu zajebali ovu sezonu zestoko, ali mislim da je iz vrha dosla opomena da se uozbilje. Hodzic i ovaj Balic su sigurno dobri igraci i ocito se popunjavate gdje vam fali. Dobra stvar je da ovaj Balic moze odigrati i beka i stopera, tako da ce "podebljavati" i vamo i tamo.
Nekako mislim da bi se trebala pruziti jos jedna fina prilika Hebibovicu. Cisto da se tek tako ne rijesite igraca kojeg ste trazili 2 ili 3 sezone
sad si poceli lafo raditi u tajnosti i pojacavaju ekipu sto jest jest, al ipak ostaje neka histrojia !!!
jedino dobro je sto su potpisali dvogodisnje ugovore sa igracima, ali i dalje nisam za ostanak Hurtic, mislim da se i on na kraju sezone debelo izgubio i da ce zavrsiti kao Dzeno !!!. Poz hordasima
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Memara je napisao/la:wtf?High je napisao/la:Bekić, bogme, odigra svih 90 minuta, i to sigurno, otresito i pametno. Koliko god ga neko osporavao, a vidio sam da je bilo i takvih, on je veoma dobar igrač.Duljević je i dalje ostao na snazi koja mu, bar što se tiče ozbiljnijih utakmica, omogućava samo jedno poluvrijeme. Imam osjećaj da je ovaj Balić i više nego dobar, ali vidjet ćemo. Sad nam je potreban golman i dobar igrač sredine terena.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vidjet ćeš tek kad ode Rustemović zvani brkata Nejla.Memara je napisao/la:Ma nesto mi cudno sve ovo citati od tebe
http://sport.****/clanak/17032/jos-j ... -na-kosevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
aaand he's back 
kako bi ovo mocno bilo i onda ti od ovog mozes dosta kombinacija praviti ,zavisi od povreda i kartona i imali bi sirinu uz ove igrace na klupi:Kallasi,Berberovic,Kovacevic,Ahmetovic,Emerson,Saric ako dođe,Radovac i Amer Bekić i neki od juniora.ŠTA SE OVO DEŠAVA
- PitarBordo
- Kontakt:
Opet Benko na golu, daj neka mu neko objasni kako funkcioniše stadion. 
Samo Saraj'vo.
U mojoj mejhani se egleniše da nam dolaze Sarić i Guza.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je fenomenalan momak, neka gaDenchiNL je napisao/la:oko, đeneral diskašn plizshaman7 je napisao/la:
Prakticno ovu sezonu niste nista odradili. Ne zelim nikog okrivit niti bacat negativu, ali su se fine pare oprale ove sezone. Naravno ovo ako uzmemo u obzir sve te talove sa menadzerima i slicno kao sto se ovdje prica. Ali idemo dalje. Sarajevo dobilo dvojicu odlicnih igraca. A ako se kojim slucajem zadrze Duljevic, Benko, Delac, i dovedu jos neki kao sto se spominje to ce biti. Poz hordasima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Maaaaajkle puko top haajmo popusit dini tukijaaaMajkl je napisao/la:kako bi ovo mocno bilo i onda ti od ovog mozes dosta kombinacija praviti ,zavisi od povreda i kartona i imali bi sirinu uz ove igrace na klupi:Kallasi,Berberovic,Kovacevic,Ahmetovic,Emerson,Saric ako dođe,Radovac i Amer Bekić i neki od juniora.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Vecina hordasa zna da uletim normalno i s pozitivom nekom. Medjutim samo je tebi zasmetalo kad sam spomenuo neke radnje kojih su svjesni svi ostali, ali i ti. Zasto ?Majkl je napisao/la:Aco banuj ovog revizora.shaman7 je napisao/la:
Prakticno ovu sezonu niste nista odradili. Ne zelim nikog okrivit niti bacat negativu, ali su se fine pare oprale ove sezone. Naravno ovo ako uzmemo u obzir sve te talove sa menadzerima i slicno kao sto se ovdje prica. Ali idemo dalje. Sarajevo dobilo dvojicu odlicnih igraca. A ako se kojim slucajem zadrze Duljevic, Benko, Delac, i dovedu jos neki kao sto se spominje to ce biti. Poz hordasima
Moje mjesto je na opstim diskusijama, ali se osjecam prozvan pa samo da upitam momka
- jurisicduska
- Kontakt:
Ja ne znam što bi se banovao i pozivao Aco da nekog banuje ko sasvim normalno dođe napisa, pozdravi se, ode. Nikakav problem i niti jedna ružna riječ.
Mi nismo ti i nikad nećemo biti, normalna raja, svi koji normalno pišu i razgovaraju su dobrodošli, kako u normalnom životu tako i na forumu. Gdje vam je duh bilo kakav? Normalniji je on od tebe (Majkl) deset puta pa je malo licemjerno da ti pozivaš na banove a tebe niko ne dira. Čak si postao i zanimljiv u jednu ruku.
Kostić/Džidić? Vaše mišljenje?
Ja sam za Kostića. Meni je on pored Graovca i Memiševića najbolji štoper lige.
Mi nismo ti i nikad nećemo biti, normalna raja, svi koji normalno pišu i razgovaraju su dobrodošli, kako u normalnom životu tako i na forumu. Gdje vam je duh bilo kakav? Normalniji je on od tebe (Majkl) deset puta pa je malo licemjerno da ti pozivaš na banove a tebe niko ne dira. Čak si postao i zanimljiv u jednu ruku.
Meni je svejedno ja kad bi birao,ali treba razmotriti i Lastru i on je bez ugovora.Bilo ko od njih trojice.jurisicduska je napisao/la:Ja ne znam što bi se banovao i pozivao Aco da nekog banuje ko sasvim normalno dođe napisa, pozdravi se, ode. Nikakav problem i niti jedna ružna riječ.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- f0rest1946
- Kontakt:
Prije bih kostica jer je mladji i tehnicki bolji, ali i da dzidic dodje vrh pojacanje.jurisicduska je napisao/la:Ja ne znam što bi se banovao i pozivao Aco da nekog banuje ko sasvim normalno dođe napisa, pozdravi se, ode. Nikakav problem i niti jedna ružna riječ.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Svee ce njih Dino kupiit. Dono ce kupit sve najbolje, dino je najbolji.Majkl je napisao/la:Meni je svejedno ja kad bi birao,ali treba razmotriti i Lastru i on je bez ugovora.Bilo ko od njih trojice.jurisicduska je napisao/la:Ja ne znam što bi se banovao i pozivao Aco da nekog banuje ko sasvim normalno dođe napisa, pozdravi se, ode. Nikakav problem i niti jedna ružna riječ.
Onda cemo mi govorit bravo uprava, bravo dino jee
Ionda cemo ti ija dini popusiiit
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
Nije ovo Dino doveo nije on sposoban za ovo. Dino je oduvijek trebao ostati sekretarica i svima bi bio simpatičan, to je njegov krajnji domet u životu, eventualno šef sekretarica.
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 13 gostiju.