Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
I opet nije pokazao da vrijedi 40 miliona, pogotovo nakon dvije sezone prije toga koje je završio ozbiljnim povredama.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- 10DelPiero
- Kontakt:
Plata tom Sanchezu je ja mislim vise od 11 mil. godisnje to je vise nego duplo najplacenijem igracu Juventusa. Nije uopste potrebno diskutovat kad se ovo uzme u obzir. Skontajte vi da je Tevez smanjio primanja kada je dolazio da svaki igrac koji dolazi iz tih ekipa mora prepolovit svoja godisnja primanja da bi to bilo prihvatljivo Juventusu a ne znam da li se moze nabrojati 5 takvih igraca na svijetu. Porez u Italiji na plate je nesto sto najvise onemogucava Juve da bude na istoj talasnoj duzini sa tim ekipama, ne znam koliko je to u ostalim ligama ali mislim da je pored Francuske u Italiji najveci. Znaci nije sve u odsteti sto je prvo u planu kada pomislimo na transfer bilo kojeg igraca.Marvin je napisao/la:Najbolji igrac vukova i odlicnom statistikom po broju kreiranih sansi,driblinga itd. Elem pokazao da je strasan potencijal i da bi kod nas bio jos bolji.
Sancez prije povrede najbolji igrac PL.
Placeni su masnu lovu,istina. Sancez je kostao 23,5 mil prije svjetskog prvenstva iako je imao impresivnu statistiku Marota je nudio 16-18. Direktor Barce je vec bio na kritikama radi tako niske otkupne klauzule. Sta se desilo nakon prvenstva je logicno. Lik pokazao klasu i otisao za 40. Slucaj Draxler je nesto drugaciji.
Elem,da nas je puko cigancenje kostalo par puta jeste. Nudimo krompir i sicu za wc igrace. To je fakt. I to nije pogresno istaci ma sta dezurne patriote pisale.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Besiktas hoce Islu a Malaga Maronea.
Ovo Real sto trazi 65m za Moratu...give me a f. break. Ne vrijedi vise od 40 miliona da J**+ rak raka.
Ovo Real sto trazi 65m za Moratu...give me a f. break. Ne vrijedi vise od 40 miliona da J**+ rak raka.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- BlueBosnian
- Kontakt:
Isla igra sasvim solidno za Chile
Borba je tu, glupi faulovi i "motorika", al'...
Meni je smiješno kako Angeli najavljuje napad na CL, a spominju se igrači tipa Berardi, Kovačić (dobro, možda neće doći)..
Ok je to, i kapiram onu priču "Sanchez, Draxler itd ne garantuju CL", al' zato solidni igrači tipa Berardija, Saponare, Kovačića, pa i Pjanića daju neku nadu, snovi su već upola ostvareni..
I pustite priče o FM ekspertima, niko ne kaže da je "platiti" nešto najednostavnije..
Danas stvari funkcionišu na puno drugačiji način, to je barem svima jasno..
Borba je tu, glupi faulovi i "motorika", al'...
Meni je smiješno kako Angeli najavljuje napad na CL, a spominju se igrači tipa Berardi, Kovačić (dobro, možda neće doći)..
Ok je to, i kapiram onu priču "Sanchez, Draxler itd ne garantuju CL", al' zato solidni igrači tipa Berardija, Saponare, Kovačića, pa i Pjanića daju neku nadu, snovi su već upola ostvareni..
I pustite priče o FM ekspertima, niko ne kaže da je "platiti" nešto najednostavnije..
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- L'Avvocato
- Kontakt:
Može, zašto da nePogba je napisao/la: Ovo recimo može:Dovedemo potencijal u vezni red i omogućimo da se igraju različite formacije. Još top špic i to je pravi posao, ako se Advokat slozi sa kauc trenerima.LA JUVE TENTA LA DOPPIETTA PJANIC- KOVACIC
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
gojzerica
- Kontakt:
Mirante bi trebao da bude 2. golman sljedeće sezone
To znaci neke pare za Neta?gojzerica je napisao/la:Mirante bi trebao da bude 2. golman sljedeće sezone
Neto minimalno 20 miliona kao i Asa. Englezima uvalit 
BlueBosnian je napisao/la:Isla igra sasvim solidno za Chile![]()
Borba je tu, glupi faulovi i "motorika", al'...![]()
Ok je to, i kapiram onu priču "Sanchez, Draxler itd ne garantuju CL", al' zato solidni igrači tipa Berardija, Saponare, Kovačića, pa i Pjanića daju neku nadu, snovi su već upola ostvareni..![]()
I pustite priče o FM ekspertima, niko ne kaže da je "platiti" nešto najednostavnije..![]()
Al nevjerovatno kako ovi ljudi od septembra do maja bukvalno ne spominju ni upravu ni trenera, ma ne spominju nikoga u negativnom kontekstu ili u vidu nekih kritika, a cim svane ljeto eto nama pametnjakovica koji ukazuju na probleme u upravi. Pa jarane ako vec jednom seres o necemu/nekome, budi dovoljno covjek da ta svoja **** jedes tokom sezone i da ne zaboravis na njih. Danas stvari tako funkcionisu, situacija je danas takva, realnost nam je takva. Ma kakve situacije pogobu, situacija je da smo 5. puta uzastopno osvojili Scudetto, uzeli 2 Coppe i "jaki" smo u ligi prvaka. Kakve ba vi situacije izmisljate.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlPrincipino
- Kontakt:
Neto 20 mil, Asa 20 mil, Isla 15 mil, Padoin 10 mil, Hernanes 18 mil, Pereyra 20 mil, Zaza 30 milVelaHavle je napisao/la:Neto minimalno 20 miliona kao i Asa. Englezima uvalit
Prodamo ovako i dovedemo Cavania za 35-40 mil, Jamesa za 35-40 mil, Gomesa 50 mil i mozemo napasti CL
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Prodat Islu i Maronea i time finansijski "pokrit" novi poboljsani petogodisnji ugovor za Pa6oina.Sissoko je napisao/la:Besiktas hoce Islu a Malaga Maronea.
Ovo Real sto trazi 65m za Moratu...give me a f. break. Ne vrijedi vise od 40 miliona da **** rak raka.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- BlueBosnian
- Kontakt:
Šta pričaš ti?Italia je napisao/la:..
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Prodat Neta i Asu, tim parama dodati 40 miliona od transfera Pa6oina u osrednji klub evropske NBA lige (toliko ce vrijediti sa 5godisnjim ugovorom omogucenim prodajom Isle i Maronea) i dovest za 70 miliona Veratija. Dovest DJ Paolina na jednu noc i organizovat party. #MercatoMagnificoVelaHavle je napisao/la:Neto minimalno 20 miliona kao i Asa. Englezima uvalit
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Da je to tako lakoIlPrincipino je napisao/la:Neto 20 mil, Asa 20 mil, Isla 15 mil, Padoin 10 mil, Hernanes 18 mil, Pereyra 20 mil, Zaza 30 milVelaHavle je napisao/la:Neto minimalno 20 miliona kao i Asa. Englezima uvalit
Prodamo ovako i dovedemo Cavania za 35-40 mil, Jamesa za 35-40 mil, Gomesa 50 mil i mozemo napasti CL
- IlPrincipino
- Kontakt:
Tako je to zvucalo kada si to ti rekao 
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Nije tacno. U Njemackoj je najveci.10DelPiero je napisao/la:Plata tom Sanchezu je ja mislim vise od 11 mil. godisnje to je vise nego duplo najplacenijem igracu Juventusa. Nije uopste potrebno diskutovat kad se ovo uzme u obzir. Skontajte vi da je Tevez smanjio primanja kada je dolazio da svaki igrac koji dolazi iz tih ekipa mora prepolovit svoja godisnja primanja da bi to bilo prihvatljivo Juventusu a ne znam da li se moze nabrojati 5 takvih igraca na svijetu. Porez u Italiji na plate je nesto sto najvise onemogucava Juve da bude na istoj talasnoj duzini sa tim ekipama, ne znam koliko je to u ostalim ligama ali mislim da je pored Francuske u Italiji najveci. Znaci nije sve u odsteti sto je prvo u planu kada pomislimo na transfer bilo kojeg igraca.Marvin je napisao/la:Najbolji igrac vukova i odlicnom statistikom po broju kreiranih sansi,driblinga itd. Elem pokazao da je strasan potencijal i da bi kod nas bio jos bolji.
Sancez prije povrede najbolji igrac PL.
Placeni su masnu lovu,istina. Sancez je kostao 23,5 mil prije svjetskog prvenstva iako je imao impresivnu statistiku Marota je nudio 16-18. Direktor Barce je vec bio na kritikama radi tako niske otkupne klauzule. Sta se desilo nakon prvenstva je logicno. Lik pokazao klasu i otisao za 40. Slucaj Draxler je nesto drugaciji.
Elem,da nas je puko cigancenje kostalo par puta jeste. Nudimo krompir i sicu za wc igrace. To je fakt. I to nije pogresno istaci ma sta dezurne patriote pisale.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
O svim onim glupostima koje ste ti i tebi slicni pisali ljetos i jesenas. Kako je ekipa 3 puta slabija, kako nismo uspjeli zamjeniti nijednog od one trojice, kako je Marotta imao srece sa par transfera, kako smo titule osvajali zbog slabe konkurencije, kako je Max prosjecni trener koji je imao 1 sezonu uspjesnu zbog Contea, kako necemo ni Evropa Lige vidjeti i jos kamaru gluposti. Ne znam odakle vam vise hrabrost da budete kvazikriticari. Ako ces kritikovati ili imaj znanje ili kasnije stani iza onog sto si govorio.BlueBosnian je napisao/la:Šta pričaš ti?Italia je napisao/la:..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
90% je porez u Italiji (uz francuze najveci)... jos plus igraci placaju na svaki svoj milion porez na luksuz ili kako vec se zove u italiji... porez na bogate...
I zato Juventus ne moze dati vise od 6mil platu... mada ce eto pogbi napraviti izuzetak sa 8mil....
I zato Juventus ne moze dati vise od 6mil platu... mada ce eto pogbi napraviti izuzetak sa 8mil....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- BlueBosnian
- Kontakt:
Kakvim glupostima? Po tebi je zabranjeno kritikovati pojačanja koja se u prvi mah čine nedovoljno dobrim za Juventus. Šta trebamo, veseliti se svakom potezu, bez obzira što tamo neki Kovačić i Berardi ne donose ništa novo - bolje. Ako su po tebi igrači tog kalibra dobri, i ono što je Juventusu potrebno za osvajanje CL, onda si ti taj koji nema znanje.Italia je napisao/la:O svim onim glupostima koje ste ti i tebi slicni pisali ljetos i jesenas.
Budi malo realan jbt. Uhvatiš se jedne stvari, i svaki put spominješ jedno te isto.
Ekipa itekako jeste slabija odlaskom Teveza, Pirla i Vidala, i svaka kritika je bila iz opravdanog razloga.
Šta onda reći za likove koji Sturara smatraju vrhunskim igračem, ili za one koji pozdravljaju svaku odluku kluba, bez obzira koga doveli/prodali?
Nemam znanje jer smatram da Juventusu za "završni udarac" treba vrhunski igrač, a ne "samo dobar", onda ok. Vi koji imate znanje budite zadovoljni Kovačićem, Saponarom itd..
Ja sam se prošli mercato non-stop "sprdao" u vezi Khedire, Dybale i to sam priznao.. Eto baš je meni u interesu vodit' ozbiljnu raspravu, i vrijeđati nekog zbog inostranih klubova.
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.