FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

X31987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la X31987 » 07 jun 2016, 21:23

Ode Sarić u FKS :D
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2016, 21:26

X31987 je napisao/la:Ode Sarić u FKS :D
Jel imas opste diskusije mozda, sto se pravis tupav kada nisi .

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 07 jun 2016, 21:30

Ma ako hoce nek ide. Ne bi mu bilo prvi put da nas levati.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 07 jun 2016, 21:33

Ivetic, Ahmetovic, Saric (?) jesu li to 3 igraca iz prve postave? Jesu. I neka prodamo Piriju a imamo cilj kako mi navijaci, uprava i igrac sam, to dovodi da smo izgubili 4 igraca iz prve postave.
Dalje Husic je salgao da se igracima automatski produzuju ugovori sto je notorna laz. Igraci nemaju nikakve klauzule i svi do jednog mogu ici kada zele.
Nista protiv njega, neka ga tu gdje jeste ali jedan dan izjava citiram : " Neka mi daju stadion ulozit cu 50 miliona", kroz 2 dana sam sebe pobija izjavom : " Ako grad ne stane iza Slobode odlazim". Zar to nije kontradiktorno? Budi normalan u izjavama a ne pucat se nekim pricama kako ces dovest igrace koje PL nije vidjela i onda ti konkurent uzme napadaca i ti izjavis da sa njima niko ne moze sto se tice para.
Ne ocekujem ja niti borbu za titulu niti Ronaldinha nego jednostavno zar nije bolje kad imas uigranu ekipu i samo sa uigranom ekipom se moze nesto postic. VI se svi do jednog smijali Zelji jer su doveli 9 igraca i furali ste neku pricu o "neuigranosti" i slicno a sada se nama isto desava i uredu je.
Malo kontradiktorno opet?
Niti me puca negativa niti sta ocekujem lagano El i imam pravo iznijeti svoje misljenje.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 07 jun 2016, 21:35

Nije Azmir kriv sto je mislio da usmeni dogovor vazi. Zbog toga je i rekao da se automatski produzavaju ugovori jer je vjerovao supcima na rijec.

Samo sabura. Jedna titula je nasa iduce godine aBd.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 21:38

saricu nebi bilo prvi put da nas sjebe al ja opet mislim da je ovo sam ucjenjivanje da mu se da vise para vidjet cemo u petak sve naj bolje

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 07 jun 2016, 21:42

Carapa@

Dosadan si.
Ivetic je prekrsio klubsku disciplinu,zapickarao sa trenerom i moze ici.
Ahmetovic je imao velika primanja i proljece koje bi i moj djed iz mezara da ustane odradio nista losije. .
Saric moze da ide takodjer.
I bilo koji igrac bolan.
Da bi doveo nekoga ko vrijedi moras maksimalno rasteretiti budzet,i osloboditi mijesto.
Pogotovo klub kojem svaka marka zivot znaci.
Uostalom zapamticu te,pa cemo razgovarati kada se zavrsi kompletiranje ekipe,ok.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 07 jun 2016, 21:46

Ti neces da shvatis neke stvari to je tvoj problem. I mislis da je cinjenica sve ono kako ti vidis i ovdje napises.Ne, nije. To sto ti mislis je misljenje, cinjenica je nesto drugo.
Ne pricam ti ja ovdje o Ahmetovicu, Iveticu k.u.r.cima palcima, nego o kontinuiranosti na kojoj smo trrebali raditi. Svi smo se slozili da na ovu ekipu 2-3 pojacanja i mozemo se komotno upustiti u borbu za vrh. Ali uprava radi drugacije. Uprava se kocka i sta cemo ako ne izvuku dobre karte? Hocemo li ih pljuvat kao sto ih sada branimo ili cemo nastaviti da ih branimo pa kako god bilo?
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 jun 2016, 21:48

carapa je napisao/la:Hocemo li ih pljuvat kao sto ih sada branimo ili cemo nastaviti da ih branimo pa kako god bilo?
A hoćemol' sačekat da vidimo šta će se uradit pa onda pljuvat il branit? To ti čovjek govori.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 07 jun 2016, 21:49

Agamemnon je napisao/la:Carapa@

Dosadan si.
Ahmetovic je imao velika primanja i proljece koje bi i moj djed iz mezara da ustane odradio nista losije. .
I bilo koji igrac bolan.
Da bi doveo nekoga ko vrijedi moras maksimalno rasteretiti budzet,i osloboditi mijesto.
Uostalom zapamticu te,pa cemo razgovarati kada se zavrsi kompletiranje ekipe,ok.

Ja se samo nadam drug da ces na kraju ispasti u pravu...Jer fakat ne znam odakle gajis toliki optimizam...Iskreno nikad nisam bio pesimista glede Azmira i znam da do sad sta god je rekao da je tako i bilo, ali sada se vec polako pocinjem brinuti, mada i dalje vjerujem da ce ovo do pocetka sezone izaci na dobro jer europu i ne gledam toliko koliko gledam na prvenstvo i kakva ce tu ekipa da bude

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 21:49

ovako azmir je kontaktiro dosta igraca i ponudio im iz bih ali sta je sad problem puno ih ceka da vidi mogu li naci ino angazman a igraci koji su kontaktirani su vecinom bolji fudbaleri tako radi toga se malo ceka strpljenja ljudi sabura imat cemo 20 posto barem bolju ekipu nego prosle godine i carapa u kojoj ti zemji zivis u nasoj ligi svi klubovi mjenjaju po pola ekipe stalono ovo je bih ovdje igraci levate klub za 200 km vise i tu je kraj ostali su naj bolji fudbaleri

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 07 jun 2016, 21:53

Kako se pojedinci ovdje lako odriču Ahmetovića, čovjeka koji je jedan od najzaslužnijih što smo izborili Evropu, prvog strijelca ekipe nazivati tako pogrdnim riječima pa to je dno dna. Sad evo i Sara ne valja jer treba da ide samo iz razloga što nam je uprava nesposbna da zadrzi igrače, taj isti Sarić je naš najbolji igrač proljetnog dijela i svaku utakmicu u kojoj nije bio na terenu smo kiksali, jednostavno nemamo igrača koji zna u isto vrijeme kad treba stati na loptu, a kad povući loptu!

Yebo vas ba više Azmir, šta mu ližete dupe i opravdavate sve što napravi, pa da mi je otac rodjeni ako nije upravu treba reći. Do sad sve što je rekao po okončanju sezonu je slagao, vidjet ćemo hoće li se iskupiti negdje!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 07 jun 2016, 21:54

wobly92 je napisao/la:
carapa je napisao/la:Hocemo li ih pljuvat kao sto ih sada branimo ili cemo nastaviti da ih branimo pa kako god bilo?
A hoćemol' sačekat da vidimo šta će se uradit pa onda pljuvat il branit? To ti čovjek govori.
Pa isti je obecao na ovom forumu da ce nam sponzor biti Toyota, Yamaha ili ko vec a mi i dalje furamo Pivaru. Nista licno protiv Solinasa, ali brate moras se malo smirit i ne pisati ovdje sve sto ti neko "sapne". Pa tebe raja tamo navuce da je Azmir kontaktirao igrace Palerma, ti vilenio. Malo vijuge ukljuci prije nego sto pocnes ovdje psiati sta.

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 07 jun 2016, 21:54

slika
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 21:57

carapa je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Pa isti je obecao na ovom forumu da ce nam sponzor biti Toyota, Yamaha ili ko vec a mi i dalje furamo Pivaru. Nista licno protiv Solinasa, ali brate moras se malo smirit i ne pisati ovdje sve sto ti neko "sapne". Pa tebe raja tamo navuce da je Azmir kontaktirao igrace Palerma, ti vilenio. Malo vijuge ukljuci prije nego sto pocnes ovdje psiati sta.
za sponzore ti je objasnjeno ljudi htjeli ime sponzora u ime kluba azmir odnbio bil ti dao da udje a ti bi ga prvi pljuvao da je prihvatio a i sa sponzorima se jos uvjek ugovara

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 07 jun 2016, 21:58

adnan27 je napisao/la:ovako azmir je kontaktiro dosta igraca i ponudio im iz bih ali sta je sad problem puno ih ceka da vidi mogu li naci ino angazman a igraci koji su kontaktirani su vecinom bolji fudbaleri tako radi toga se malo ceka strpljenja ljudi sabura imat cemo 20 posto barem bolju ekipu nego prosle godine i carapa u kojoj ti zemji zivis u nasoj ligi svi klubovi mjenjaju po pola ekipe stalono ovo je bih ovdje igraci levate klub za 200 km vise i tu je kraj ostali su naj bolji fudbaleri
A jesil ti uvjeren da smo ih samo mi kontaktirali,da mi imamo prednost nad tim igracima od konkurenata?Sta ako se to izjalovi,posto vidimo da se ljudi bacaju parama da dovedu igrace kod sebe!!!
To mi nije jasno,kako to ne kontate...da je velika sansa da ispusimo sa igracima iz PL ako su i drugi ukljuceni u pregovore.
Po meni,trebalo se to malo ozbiljnije pozabavit dovodjenjem igraca...sad lafo svi sto trebaju doci,doci ce na prozivku!?
Da je par njih u pitanju,ok...ali bojim se da smo slabo odradili prelazni rok...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 07 jun 2016, 21:59

SARS je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:Carapa@

Dosadan si.
I bilo koji igrac bolan.

Ja se samo nadam drug da ces na kraju ispasti u pravu...Jer fakat ne znam odakle gajis toliki optimizam...Iskreno nikad nisam bio pesimista glede Azmira i znam da do sad sta god je rekao da je tako i bilo, ali sada se vec polako pocinjem brinuti, mada i dalje vjerujem da ce ovo do pocetka sezone izaci na dobro jer europu i ne gledam toliko koliko gledam na prvenstvo i kakva ce tu ekipa da bude
Ja i gledam ekipu za PL u evropi i ako prodjemo pretkolo treba organizovat narodno veselje.
Carapa.
Veselinovic,Govedarica,Ordagic,Mehidic,Zeba,Muminovic,Todorovic,Kostic,Mehmedagic,Skahic,Piric
To je vec 10....A samo jedan nije trenutno pod ugovorom...Kostic potpisuje za dan dva.

Uz novajlije Erica,Tomica,Grahovca....koliko je to.
Zaista ne znam na cemu gajite toliki pesimizam.
Carapa@ taj pitar koji je dijelio te poruke je najveci pljuvac .
Bas me zanima zasto nije i poruke prije te objavio
I nebuloze koje je pisao.
Moj odgovor je bio ironican to sto si glup pa nasjedas na njihove gluposti tvoj problem.
Zadnja izmjena: Agamemnon, dana/u 07 jun 2016, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 21:59

emirzlaTu je napisao/la:
adnan27 je napisao/la:ovako azmir je kontaktiro dosta igraca i ponudio im iz bih ali sta je sad problem puno ih ceka da vidi mogu li naci ino angazman a igraci koji su kontaktirani su vecinom bolji fudbaleri tako radi toga se malo ceka strpljenja ljudi sabura imat cemo 20 posto barem bolju ekipu nego prosle godine i carapa u kojoj ti zemji zivis u nasoj ligi svi klubovi mjenjaju po pola ekipe stalono ovo je bih ovdje igraci levate klub za 200 km vise i tu je kraj ostali su naj bolji fudbaleri
A jesil ti uvjeren da smo ih samo mi kontaktirali,da mi imamo prednost nad tim igracima od konkurenata?Sta ako se to izjalovi,posto vidimo da se ljudi bacaju parama da dovedu igrace kod sebe!!!
To mi nije jasno,kako to ne kontate...da je velika sansa da ispusimo sa igracima iz PL ako su i drugi ukljuceni u pregovore.
Po meni,trebalo se to malo ozbiljnije pozabavit dovodjenjem igraca...sad lafo svi sto trebaju doci,doci ce na prozivku!?
Da je par njih u pitanju,ok...ali bojim se da smo slabo odradili prelazni rok...
? prelazni rok nije jos ni poceo

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 07 jun 2016, 22:01

Pasha_car_aga je napisao/la:Kako se pojedinci ovdje lako odriču Ahmetovića, čovjeka koji je jedan od najzaslužnijih što smo izborili Evropu, prvog strijelca ekipe nazivati tako pogrdnim riječima pa to je dno dna. Sad evo i Sara ne valja jer treba da ide samo iz razloga što nam je uprava nesposbna da zadrzi igrače, taj isti Sarić je naš najbolji igrač proljetnog dijela i svaku utakmicu u kojoj nije bio na terenu smo kiksali, jednostavno nemamo igrača koji zna u isto vrijeme kad treba stati na loptu, a kad povući loptu!

Yebo vas ba više Azmir, šta mu ližete dupe i opravdavate sve što napravi, pa da mi je otac rodjeni ako nije upravu treba reći. Do sad sve što je rekao po okončanju sezonu je slagao, vidjet ćemo hoće li se iskupiti negdje!

Sta je slagao ? Imamo placati 190 k poreznoj Ahmetovic je bio u skupini povlastenih igraca sa 6 k primanja dobio je od Sarajeva platu da je odmah poslije Benke placen, Sara gleda svoj interes kao i menadjer mu Jurkic, uz placanje rata poreznoj mi ne mozemo dopustiti luksuz da dovedemo jos bolje igrace a da ne rasteretimo budzet. To su cinjenice a pravi igraci uskoro dolaze...

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2016, 22:03

Nije poceo jos ali do 30. ekipa mora biti uigrana. Znaci 10. su se morali imati svi igraci, tako da cekamo petak.

Sezona nam brze pocinje sada zbog Evrope i ako odu jos 2 pored Ahmetovica i Ivetica mi u Evropi nemamo sta traziti :D to se ne moze uigrati za 15 dana ...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.