Ne moze ovdje 10 pojacanja smirit strastiMago je napisao/la:Treba sutra jedno pojacanje da malo smiri strasti

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ne moze ovdje 10 pojacanja smirit strastiMago je napisao/la:Treba sutra jedno pojacanje da malo smiri strasti
Ocekivao sam da prodjemo prvo i pobijemo se dobro u drugom ..Skver je napisao/la:Jel ti to zivota ti ocekujes da igramo grupnu fazutuzlak1987 je napisao/la: Pa pricamo o Evropi..mi imamo Evropu prije lige, a sloziti ces se da nam nije cilj ispasti u prvom pretkolu.
Dovoljno nam je otezano tim sto se igra u Zenici.
Fucko odakle ti opet?Pasha_car_aga je napisao/la:Kako se pojedinci ovdje lako odriču Ahmetovića, čovjeka koji je jedan od najzaslužnijih što smo izborili Evropu, prvog strijelca ekipe nazivati tako pogrdnim riječima pa to je dno dna. Sad evo i Sara ne valja jer treba da ide samo iz razloga što nam je uprava nesposbna da zadrzi igrače, taj isti Sarić je naš najbolji igrač proljetnog dijela i svaku utakmicu u kojoj nije bio na terenu smo kiksali, jednostavno nemamo igrača koji zna u isto vrijeme kad treba stati na loptu, a kad povući loptu!
Yebo vas ba više Azmir, šta mu ližete dupe i opravdavate sve što napravi, pa da mi je otac rodjeni ako nije upravu treba reći. Do sad sve što je rekao po okončanju sezonu je slagao, vidjet ćemo hoće li se iskupiti negdje!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Imenjače moj, kakve rupe bolan kakvi miševi, kako ne kontate niko ovdje nije protiv Azmira, ali da je pogriješio jeste, zar je teško priznati?!adnan27 je napisao/la:ja podrzavam azmira jer da ga nije bilo mi nebi ni dovodili igrace nebi imali gdje raspali bi se do sad a jeste pojeo **** sto je uopste nesto najavljivo jer bolje da je sutio i svima zacepio usta pred pocetak sezone sto kaze zeba izasli misevi iz rupaVRATIT CE SE BRZO
Kakve ja veze imam sa kaznama i bakljama???Agamemnon je napisao/la:Tomic,Eric,Grahovac nisu zavrseni "jucer"na vrat na nos. Mozes misliti neko je pratio i Grahovca i Erica i zakljucio da imaju potencijal.![]()
A sa Tomicem se razgovara vec odavno.
Uhvate se Azmirove izjave o pojacanjima i napadu na titulu a kada se moli da se ne prave kazne ne cuje ga niko.Namjerno se baca iz inata.
Zar to nije licemjerno![]()
Uostalom radite sta hocete,koliko ste negativni da smarate jarane.
Super potez ako ce biti, tacno ono sto treba sa se razjasne sve nedoumice jer mediji nista nisu mrdnuli ovih dana.katarakta je napisao/la:U cetvrtak se Azmir i Sasa obracaju javnosti
Emire ba,zar i ti.emirzlaTu je napisao/la:Kakve ja veze imam sa kaznama i bakljama???Agamemnon je napisao/la:Tomic,Eric,Grahovac nisu zavrseni "jucer"na vrat na nos. Mozes misliti neko je pratio i Grahovca i Erica i zakljucio da imaju potencijal.![]()
Uhvate se Azmirove izjave o pojacanjima i napadu na titulu a kada se moli da se ne prave kazne ne cuje ga niko.Namjerno se baca iz inata.
Cuj uhvate se izjave Azmirove,cije cu se uhvatit???
Svi koji imaju drugacije razmisljanje su negativni i trolovi...
KontrasemirzlaTu je napisao/la:Kakve ja veze imam sa kaznama i bakljama???Agamemnon je napisao/la:Tomic,Eric,Grahovac nisu zavrseni "jucer"na vrat na nos. Mozes misliti neko je pratio i Grahovca i Erica i zakljucio da imaju potencijal.![]()
Cuj uhvate se izjave Azmirove,cije cu se uhvatit???
Svi koji imaju drugacije razmisljanje su negativni i trolovi...
Eto fola u cetvrtak presica.emirzlaTu je napisao/la:Dvosmisleno pises...znam ja,strpljiv sam ,cekam,imam info od vecine ovde i nesirim negativnost...Al i mene nervira ako ljudi imaju drugacije misljenje...ne valjaju...imamo svi pravo na misljenje...ista ljubav nas spaja...
Panini,vidi se da ste raja vas dvojca
U petak baklje i u teren pobacatiemirzlaTu je napisao/la:Dvosmisleno pises...znam ja,strpljiv sam ,cekam,imam info od vecine ovde i nesirim negativnost...Al i mene nervira ako ljudi imaju drugacije misljenje...ne valjaju...imamo svi pravo na misljenje...ista ljubav nas spaja...
Panini,vidi se da ste raja vas dvojca
Momak, pogresna tema. Znam da te je prenijelo, ali brate postuj red.zagor1987 je napisao/la:Zavisi sta trener trazi Karic i Ahmet su razliciti ugraci potpuno,sve zavisi od formacije i igre kluba,kod nas Karic bio rupa nevidje a u Celiku Messi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.