A sada ga nigdje ni da o Seferovicu prozborimo.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Idi na galerijutuzlak1987 je napisao/la:Ali Acu zvati da banuje 72 pres Evropu ako je ikako moguce. Doci ce sa kjafirima i slikom i to i bi![]()
tuzlak1987 je napisao/la:Ali Acu zvati da banuje 72 pres Evropu ako je ikako moguce. Doci ce sa kjafirima i slikom i to i bi![]()
Svako ima svoj izbor, budi sta hoces.panini je napisao/la:I solinas nemoj mi sad drzati predavanja o ponasanju, prije sam bio fin sad sam majmun
Nisam ogranicen da stalno lupetam lafo insajderske niti ja lozim raju bombama, niti ja obecavam i zovem igrace, a isto tako ne napadam druge ako imaju misljenje. Ti si dugim boravkom ovdje dokazao da je tvoje misljenje vrijedno kao sarajevski obraz. Ohladi malo, pusti druge da imaju misljenje, kakvo god bilo. Osim ako ti Azmir placa, onda postujem posteno zaradjen hljebAgamemnon je napisao/la:Cuj onog komunjare on trpi nesto.
Pa eto prosvjetli nas ti,za promjenu.
Raspitaj se,zovi igrace daj nam nadu kakvu.
Ne pijem, ramazan.Agamemnon je napisao/la:Svako ima svoj izbor, budi sta hoces.panini je napisao/la:I solinas nemoj mi sad drzati predavanja o ponasanju, prije sam bio fin sad sam majmun
![]()
Salim se,sacu ja dole pa cemo uz kafu lagano,nemoj se samo sikirat,
@panini posti,Ramazan je...zakasnio siAgamemnon je napisao/la:Svako ima svoj izbor, budi sta hoces.panini je napisao/la:I solinas nemoj mi sad drzati predavanja o ponasanju, prije sam bio fin sad sam majmun
![]()
Ja sta nego placa.Da nebi dzaba gubio vrijeme ovdje.Tacan je sve je na vrijeme.Komunista je napisao/la:Nisam ogranicen da stalno lupetam lafo insajderske niti ja lozim raju bombama, niti ja obecavam i zovem igrace, a isto tako ne napadam druge ako imaju misljenje. Ti si dugim boravkom ovdje dokazao da je tvoje misljenje vrijedno kao sarajevski obraz. Ohladi malo, pusti druge da imaju misljenje, kakvo god bilo. Osim ako ti Azmir placa, onda postujem posteno zaradjen hljebAgamemnon je napisao/la:Cuj onog komunjare on trpi nesto.
Nismo mi najnegativniji navijaci, vec imas barem 2 daleko bolja objasnjenja.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ako nista, mi smo najnegativniji navijaci na kugli zemaljskoj
Ja vam kazem troller najvecicarapa je napisao/la:Pusti ti mene na miru nego u zadnje vrijeme nema bombi?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:@carapa troller najveci
Ili smo ih zastekali dok je Ramazana? Mozda cekamo 27. noc da objavimo pojacanja.
Pa moze iftar,Allah te nagradio.Od srca srcupanini je napisao/la:Ne pijem, ramazan.Agamemnon je napisao/la:Svako ima svoj izbor, budi sta hoces.panini je napisao/la:I solinas nemoj mi sad drzati predavanja o ponasanju, prije sam bio fin sad sam majmun
![]()
Pravi igraci kakve nismo imali u ekipi prosle godine na tim pozicijama ..adnan27 je napisao/la:Crveno crni su u pregovorima sa Aldinom Džidićem i Sašom Kajkutom
Nek ste se vi istracali bez meneemirzlaTu je napisao/la:@Beduin,mojne da Banovice posjetis
Radi sta god hoces, ali se trudi da budes malo manje forumska ludaAgamemnon je napisao/la:Ja sta nego placa.Da nebi dzaba gubio vrijeme ovdje.Tacan je sve je na vrijeme.Komunista je napisao/la:Nisam ogranicen da stalno lupetam lafo insajderske niti ja lozim raju bombama, niti ja obecavam i zovem igrace, a isto tako ne napadam druge ako imaju misljenje. Ti si dugim boravkom ovdje dokazao da je tvoje misljenje vrijedno kao sarajevski obraz. Ohladi malo, pusti druge da imaju misljenje, kakvo god bilo. Osim ako ti Azmir placa, onda postujem posteno zaradjen hljebAgamemnon je napisao/la:Cuj onog komunjare on trpi nesto.
Sto se tice ostalog to je vec tvoje osobno misljenje.
Piskaranja ovdje su jedno ali pp ne dijelim sa svakim.