vrebac86 je napisao/la:Da je ovaj sastav igrao protiv Irske u barazu,
Sad bi se u Francuskoj teravije klanjale,,,

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Mislim da da, ali kao obicna prijateljskafutra je napisao/la:Da li se ovaj turnir boduje za fifa ranking,
Jeste.madridist je napisao/la:Jel ovaj Kirin neka pivovara?
Momak je odigrao odlicno, nista slabije od Hodzica, cak mislim da je pokazao vise od Are u ove 3 utakmiceBoixosNois1899 je napisao/la:Šta sam pogrešno rekao. Nije odigrao nešto ekstra. Borio se jes i za to mu svaka čast ali je izgubio dosta duela prtiv Japanaca. Otresaju ga ljudi samo tako.Pelo je napisao/la:Zezas se ovo za Duljevica? [emoji43]BoixosNois1899 je napisao/la: Hodžić bez dileme.
Vidi se da se bori. Imao je danas par prilika, pogotovo onu pred kraj utakmice. Al kao što Baho reče, da je istu priliku imao u 30. minuti sigurno bi zabio gol.
Duljević se nešto nije snašao ali to ne znači da ga treba otpisati.
Sent from my HTC One using Tapatalk
SRBENDA NASA !BeSha1992 je napisao/la:Aleksandar Kosorić, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine izjavio je u srbijanskim medijima kako bi rado igrao za zemlju naših i svojih istočnih komšija.
„Spremio sam neophodne papire za dobijanje srpskog državljanstva. Jesam igrao za mladu reprezentaciju BiH, ali ako bi stigao poziv za reprezentaciju Srbije rado bih ga prihvatio! Štaviše, o tome sanjam... Znam da za ostvarenje ovog sna ne smijem da odigram nijedan meč za „A“ selekciju BiH. Sve sam rekao...", istakao je Kosorić za beogradski „Sport“, a prenose internet portali iz Srbije.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/kosoric- ... ijom/12531
Ovako je nekad govorio kapiten melje a ovako sad
http://sportsport.ba/bh_fudbal/kosoric- ... vce/196917
Nema. Imaju isti koeficijent kao prijateljske utakmice.AYAN je napisao/la:Mene sada zanima da li ovaj kup kod Kire ima neku vrijednost u rankingu kod Fife?
Pa boduju se tekme po onom sistemu samo se protiv Danaca racuna remi.AYAN je napisao/la:Mene sada zanima da li ovaj kup kod Kire ima neku vrijednost u rankingu kod Fife?
Izdominirali su cijelu tekmu sa onom pjesmom o Sejfudinu.HariTz je napisao/la:Poznajem jednog Japanca i baš smo pričali o ovoj utakmici tj finalu. Lik je sebi i svojoj porodici uskratio ručak, jer se osjeća kao da nije dovoljno bodrio svoju reprezentaciju.
Ja ono, jest' jest, trebo si i večeru uskratit.. a kontam u sebi ja koji su to bolidi![]()
Ma lud narod, sjećam se kad je jednom Ivica Osim pričao kako ga ne razumiju kad im kaže da trebaju odugovlačiti i krasti vrijeme kad vode i imaju pozitivan rezultat, za njih je to varanjeHariTz je napisao/la:Ja ono, jest' jest, trebo si i večeru uskratit.. a kontam u sebi ja koji su to bolidi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.