Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Na njegovu zalost nije branio u zelji...
Ne bi ni mogao jer smo imali Sehica.zenica159 je napisao/la:Na njegovu zalost nije branio u zelji...
Libe je zasluzeno u repki i treba dobiti sansu, ali povrede su ga unazadile u karijeri.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Misu Seha je za tebe Bufon.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kurtoa ce se nakon ovog eura prodat sigurno, ode on igrat ligu prvaka, nema on vremena ovako mlad da igra samo ligu, bez evropskih takmicenja
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
hoce sigurno u leicester prec da igra ligu prvakaJavierBosnia je napisao/la:Kurtoa ce se nakon ovog eura prodat sigurno, ode on igrat ligu prvaka, nema on vremena ovako mlad da igra samo ligu, bez evropskih takmicenja

Prema pisanju Guardiana, Begovic je na izlaznim vratima Celzija. Navodno vec pregovaraju sa Mandanadom koji bi trebao biti rezerva belgijancu.
Ima li kakva informacija gdje bi Asmir trebao otići?Honorar je napisao/la:Prema pisanju Guardiana, Begovic je na izlaznim vratima Celzija. Navodno vec pregovaraju sa Mandanadom koji bi trebao biti rezerva belgijancu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Nema. Samo kazu da treba da ide.HankMoody je napisao/la:Ima li kakva informacija gdje bi Asmir trebao otići?Honorar je napisao/la:Prema pisanju Guardiana, Begovic je na izlaznim vratima Celzija. Navodno vec pregovaraju sa Mandanadom koji bi trebao biti rezerva belgijancu.
jeb.iga, uspio se srozati od "titule" najboljeg rezervnog golmana premier lige (na početku prvenstva) do underachiever-a (na kraju sezone)
biće dobro ako ga iko iole bolji bude htio, ako uopšte bude išao negdje. ja imam osjećaj da se njemu nigdje ne ide, platu koju ima u čelziju teško da će dobiti negdje drugdje
biće dobro ako ga iko iole bolji bude htio, ako uopšte bude išao negdje. ja imam osjećaj da se njemu nigdje ne ide, platu koju ima u čelziju teško da će dobiti negdje drugdje
Treba li golman nekome od trojca: Besiktas, Fenerbahce, Galatasaray? Turska je uvijek bila posljednja stanica u Evropi gdje bi se još moglo dobro zaraditi.jestamaji je napisao/la:jeb.iga, uspio se srozati od "titule" najboljeg rezervnog golmana premier lige (na početku prvenstva) do underachiever-a (na kraju sezone)
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Pa rekao bih da se njemu ide jer sto bi inace Celzi trazio rezervnog golmana? Jbg, jest sebi srozao reputaciju, al' ne vrijedi plakati nad prosutim mlijekom, sad mu je vrijeme da trazi novi klub gdje ce redovno braniti.
Negdje se spominjalo da je Crystal Palace zainteresovan, ali nije mi bas za toga jos
idealno bi bilo kada bi recimo jedan Everton trazio golmana.
Problem je u tome sto je u vecini vecih klubova lige petice rijesen problem sa golmanima, pa je stvarno mali izbor.
Negdje se spominjalo da je Crystal Palace zainteresovan, ali nije mi bas za toga jos

Problem je u tome sto je u vecini vecih klubova lige petice rijesen problem sa golmanima, pa je stvarno mali izbor.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Platili su rezervnog golmana koliko se sjecam 11 mio. €, i te pare je Begovic mislim sasvim opravdao. Nema logike da ga sad puste u neki drugi klub, jedino ako ga neko zeli otkupiti.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Crystal Palace je zainteresovan i to je najbolja opcija. Engleska je liga i dalje i treba tamo ostati. Nije realno ocekivati da predje u Arsenal, United i slicno. Everton je dobar klub, ali oni imaju Joela i imaju jos hrpu zainteresovanih golmana, al Bega nije medju tim opcijama.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Legenda fudbala sa navijacem iz Engleske

bega je odlican golman,ali nije on za top klubove
Sretan rođendan ministre.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Sretan rođendan najboljem golmanu ove reprezentacije ikad!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovo vjerovatno znaci odlazak Begovica.Chelsea set to sign Diego Lopez [Di Marzio]
Don't believe the hype.
Nijemci pišu da Diego Lopez dolazi u Chelsea i da mjenja Begovića. Mandanda je potpisao za Crystal Palace, tako da ta opcija odpada.
http://www.transfermarkt.de/bericht-lop ... ews/241134
http://www.transfermarkt.de/perfekt-cry ... ews/241138
http://www.transfermarkt.de/bericht-lop ... ews/241134
http://www.transfermarkt.de/perfekt-cry ... ews/241138
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.