bilo bi dobro ali teško ostvarivo, ne vjerujem da njega zanima bvb pored juvea i milanasmopiBVB je napisao/la:Ne vjerujem al eto...Omerbavarac je napisao/la:Tuttosport: Dortmund have a strong interest in Real Madrid's Mateo Kovacic, with the European champions demanding €25m.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Svaka cast i na novom pojačanju, ali ja očekujem bombu.
BvB nije doveo bombu jos od Mikia. Mateo bi mogao biti ta bomba, ali ja smatram da treba jos bolje...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
BvB nije doveo bombu jos od Mikia. Mateo bi mogao biti ta bomba, ali ja smatram da treba jos bolje...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Stern des Südens
pa tko ga je napao očito si pogriješio temu opće nisam napao rodea,ja san uvijek za šansu i da svako pojačanje može biti bingo kao što su nam bili u ne tako davnoj prošlosti lewa kagawa itd,ja sam pričao da nije bitno ito što je on izjavio da navija za bvb i da mene to uoće ne zanima toliko kao što su se svi bavarci i dortmundovci uhvatili za to,ako i za bayern navija za boljitak karijere došao u bvb i bude odlično pojačanje šta fali..dapače mislim da neće bit loš uoće nije razbijaš ili tzv sjekira kako se govori o njemu ima skoro sličan(naravno ne dovoljno kvalitetan) stil igre ko njihova legenda schweini razarač čvrst borac s dobrim pregledom igre i jako zahvalan igrač...a što se tiče emrea mora niko nije pisao i znam neki će sad osuditi upravu kupili smo same juniore propadamo bla bla ali to nije tako zna uprava šta radi,ukrali smo 2 ponajbolja svjetska talenta s 18 godina ispred mnogih jakih klubova za samo,da SAMO otpilike 20 miljona,on i dembele će žarit i palit ako ispune većinu ne skroz nego većinu svog potencijala,a i uz to mislim da će doć do prodaje aube i dodatnih pustih miljona koje će uprava potroit na sigurno 2 3 bomba pojačanja i zasjenti uopće dovođenje dembelea i mora s jednim špicom i veznjakom plus guerreiro...weigl pred potpisom vaznog za klub ugovora sa sigurno ogromnom klauzulom...uprava igra korak po korak bingo transfer prijelazni rok ne kažem to nimalo subjektivno,pa nek govori ko šta oće...jamesrodriguez je napisao/la:Momak ohladi malo svoje strasti, Rode tek danas potpisao i napao ga i drvlje i kamenjeOusmane7 je napisao/la:ok drago mi je to čuti i vjerovat ću da je istina ali šta mi to znači,npr s groskreutzom svaka mu čast na ljubavi prema klubu i to sve ali momak više nije bio igrač za klub kao što je bvb i nije ga spasila nijedna ljubav prema klubu,tako isto ako rode bude loš a plaćen je 15 miljuna ne zanima me šta navija za bvb radije bi da navija za bayern od malena a da da sve od sebe i da izgara na terenu i da od njega imamo pravog defenzivca ko šta se i očekuje od njegaSacekajmo i vidjecemo, odnosno uvjerice nas sam Rode , da li vrijedi svaki € od te navedene cifre od 15.milki
Zadnja izmjena: Ousmane7, dana/u 08 jun 2016, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... HN_1...kao što sma i rekao pa su svi mislili da sam lud,nimalo neočekivano..mikiev odlazak bi bio šok za mene i klub(raiola smrad samo igra tipiče za njega igrice)
-
KayserSose
- Kontakt:
Ovaj Mor je lud ko šiba. Zadnji koga sam vidio da s centra odmah krene driblati prema protivničkom golu sam ja - u osnovnoj školi.
Samo se nadam da ga ne prebaci iznenadna slava.
Bit će lomljenja kičme u BL dogodine.
Potencijal ove momčadi je izniman i jedva čekam da vidim kako će to izgledati na terenu. Idemo po tripletu. 
Bit će lomljenja kičme u BL dogodine.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Dobar ovaj MišoMor, igra se sa protivnicima, lako okreće, mijenja smjer, miriše na igračinu.
Kod ove Borusije upinik ostaje na odbrani, da li će moći kvalitetno mijenjati Humelsa, jer Bartra je bezveze igrač.
kad on nije u Barci pored maskerana mogao, a i pored potonulog Belgijanca i Matjua, onda smiješno ga smatrati pojačanjem.
On je eto Barcina škola, trebao bi njima da odgovara sa stilom kontrole lopte, ali pored ne vrhunskih stopera bio je peti izbor.
Jedino da je u konfliktu sa Enrikeom, još na tu kartu se možete nadati.
Ovo naprijed je veliki upgrade na prošlu sezonu. Ovi mladi extra talenti Dembele i Mor su igrači koji svojom mladošću i brzinom, a i znanjem prevagu donose.
Samo po ćehri mi se čini da je ovaj Mor ters insan.
Kod ove Borusije upinik ostaje na odbrani, da li će moći kvalitetno mijenjati Humelsa, jer Bartra je bezveze igrač.
kad on nije u Barci pored maskerana mogao, a i pored potonulog Belgijanca i Matjua, onda smiješno ga smatrati pojačanjem.
On je eto Barcina škola, trebao bi njima da odgovara sa stilom kontrole lopte, ali pored ne vrhunskih stopera bio je peti izbor.
Jedino da je u konfliktu sa Enrikeom, još na tu kartu se možete nadati.
Ovo naprijed je veliki upgrade na prošlu sezonu. Ovi mladi extra talenti Dembele i Mor su igrači koji svojom mladošću i brzinom, a i znanjem prevagu donose.
Samo po ćehri mi se čini da je ovaj Mor ters insan.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Navodno je Miki odbio novi ugovor po kojem bi zaradjivao 7 miliona godisnje i iziskuje prelazak na ostrvo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Desperado09
- Kontakt:
Merino vodi Osasunu u Primeru. Osasuna vodi 3-1, Merino zabio 2 komada. Prijenos na SK1 ko ima nek gleda.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Ako dodje ponuda za Aubu, od 75€ ja sam da se on proda, jer je na Vi sa tehnikom, gradnjom lopte ledjima mu je skoro nikakva!!
Jedino ima taj sprint , ovu sezonu sto je zavrsena je bljesnuo.
Desilo se da je 50% zicera sto postotnih fulao. , daleko od toga da on nije dobar napadac.
Trenutno je nas najbolji igrac, ali je ogranicen.. od te love volio bih , naravno pod uslovom da se Auba proda , da dovedemo brazilca Gabriela ili Lukaku, pogotovo Lukaku je kompletniji igrac od Aube u vise segmenata !!
Miki odbio ponudu od 7.milki koliko smo mu ponudili za novi ugovor.
Supak Armenski prve dvije sezone, ga nije nigdje bilo ovu bljesnuo i trazi platu ranga Reusa (Refke)to nikad nece dobiti od Bvb_a , siguran sam da nas armenski cigo uskoro napusta, ali koga dovesti za zamjenu za cigu armenskog mogli bi dobiti oko 40€ i za tu sumu se moze dovesti fina zvjerka!
Ako Auba ode , onda Lukaku ili Gabriel .
Imali bi sjajan trio Refko- Dembele- Lukaku , a mozda nas iznenade sa Kovacicem ili Yarmolenkom eh to bi onda bila perverzija i karanje po bundesligi.
A Tuchel bi to sve fino poslozio u to nema sumnje, u tom scenario mislim da bi mogli srusiti bayu i uzeti titulu u bundeski
Desilo se da je 50% zicera sto postotnih fulao. , daleko od toga da on nije dobar napadac.
Trenutno je nas najbolji igrac, ali je ogranicen.. od te love volio bih , naravno pod uslovom da se Auba proda , da dovedemo brazilca Gabriela ili Lukaku, pogotovo Lukaku je kompletniji igrac od Aube u vise segmenata !!
Supak Armenski prve dvije sezone, ga nije nigdje bilo ovu bljesnuo i trazi platu ranga Reusa (Refke)to nikad nece dobiti od Bvb_a , siguran sam da nas armenski cigo uskoro napusta, ali koga dovesti za zamjenu za cigu armenskog mogli bi dobiti oko 40€ i za tu sumu se moze dovesti fina zvjerka!
Imali bi sjajan trio Refko- Dembele- Lukaku , a mozda nas iznenade sa Kovacicem ili Yarmolenkom eh to bi onda bila perverzija i karanje po bundesligi.
A Tuchel bi to sve fino poslozio u to nema sumnje, u tom scenario mislim da bi mogli srusiti bayu i uzeti titulu u bundeski
polako s uvredama i prodajom mikia nije još to ništa ni blizu rješenja,a što se tiče aube slažem se da ga trebamo prodati za sumu od 60 milji pa nadalje iako ga obožavam ima neke limite tj probleme s realizacijom i s tim parama bi bilo lijepo dovesti gabigola ili lukakua i kupit guerreira i sastav uz te poteze plus ostanak bi bio odličan...plus ako bi uprava otišla još korak dalje i kupila jo nekog vrh veznjakajamesrodriguez je napisao/la:Ako dodje ponuda za Aubu, od 75€ ja sam da se on proda, jer je na Vi sa tehnikom, gradnjom lopte ledjima mu je skoro nikakva!!Jedino ima taj sprint , ovu sezonu sto je zavrsena je bljesnuo.
Trenutno je nas najbolji igrac, ali je ogranicen.. od te love volio bih , naravno pod uslovom da se Auba proda , da dovedemo brazilca Gabriela ili Lukaku, pogotovo Lukaku je kompletniji igrac od Aube u vise segmenata !!Miki odbio ponudu od 7.milki koliko smo mu ponudili za novi ugovor.
![]()
Supak Armenski prve dvije sezone, ga nije nigdje bilo ovu bljesnuo i trazi platu ranga Reusa (Refke)to nikad nece dobiti od Bvb_a , siguran sam da nas armenski cigo uskoro napusta, ali koga dovesti za zamjenu za cigu armenskog mogli bi dobiti oko 40€ i za tu sumu se moze dovesti fina zvjerka!Ako Auba ode , onda Lukaku ili Gabriel .
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Ousmane7 je napisao/la:polako s uvredama i prodajom mikia nije još to ništa ni blizu rješenja,a što se tiče aube slažem se da ga trebamo prodati za sumu od 60 milji pa nadalje iako ga obožavam ima neke limite tj probleme s realizacijom i s tim parama bi bilo lijepo dovesti gabigola ili lukakua i kupit guerreira i sastav uz te poteze plus ostanak bi bio odličan...plus ako bi uprava otišla još korak dalje i kupila jo nekog vrh veznjakajamesrodriguez je napisao/la:Ako dodje ponuda za Aubu, od 75€ ja sam da se on proda, jer je na Vi sa tehnikom, gradnjom lopte ledjima mu je skoro nikakva!!Jedino ima taj sprint , ovu sezonu sto je zavrsena je bljesnuo.
Trenutno je nas najbolji igrac, ali je ogranicen.. od te love volio bih , naravno pod uslovom da se Auba proda , da dovedemo brazilca Gabriela ili Lukaku, pogotovo Lukaku je kompletniji igrac od Aube u vise segmenata !!Miki odbio ponudu od 7.milki koliko smo mu ponudili za novi ugovor.
![]()
Supak Armenski prve dvije sezone, ga nije nigdje bilo ovu bljesnuo i trazi platu ranga Reusa (Refke)to nikad nece dobiti od Bvb_a , siguran sam da nas armenski cigo uskoro napusta, ali koga dovesti za zamjenu za cigu armenskog mogli bi dobiti oko 40€ i za tu sumu se moze dovesti fina zvjerka!Ako Auba ode , onda Lukaku ili Gabriel .
A Tuchel bi to sve fino poslozio u to nema sumnje, u tom scenariu mislim da bi mogli srusiti bayu i uzeti titulu u bundeski
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... P_HN_1tata tuchel već ima guardiola style utjecaj
http://www.bild.de/sport/fussball/pierr ... um=twitter
Toliko o odlasku Aubameyanga...nece on nigdje
nisam baš poznavatelj njemačkog pa...adnan24 je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/pierr ... um=twitter
Man Utd join Mkhitaryan race
Manchester United have joined Juventus and Arsenal in the race for Borussia Dortmund midfielder Henrikh Mkhitaryan, who is refusing to sign a new contract.
Manchester United have joined Juventus and Arsenal in the race for Borussia Dortmund midfielder Henrikh Mkhitaryan, who is refusing to sign a new contract.
Nema prodaje Aubameyanga bez obzira na njegove zelje i visinu ponude koja dodje.Ousmane7 je napisao/la: nisam baš poznavatelj njemačkog pa...
P.S.Danas bi mogli zavrsiti i sa Guerreirom...12 mil. + bonusi.
što se tiče guerreira odličan bi posao bio,bolje to riješiti prije eura jer ako odigra dobro a vrlo lako je to moguće mogla bi mu cijena i interes klubova narast a to nebi bilo dobro da npr wenger ili klopp ponude 20+ miljuna,sjetimo se samo što se dogodilo prošlo svjetsko s rojom itd inače odličan igrač guerreiro moderan bek apsolutno sam za...a to za aubu mislim da bi bio loš potez ukoliko dođe ponuda od 65+ miljona ne pustit ga da ode pogotovo ako je on sam za odlazak još glupčje,nek se nedaj bože dogodi neka ozljeda malo lošija sezona dogodine će imat 27 godina i cijena može upola past,za te pare možemo nadomjestit njegov odlazak odlično i dovest još jedno vrhunsko pojačanje,vidjet ćemo šta će bit obožavam ga i sve to al treba malo mislit i za dogodine i za cjelokupan sastavadnan24 je napisao/la:Nema prodaje Aubameyanga bez obzira na njegove zelje i visinu ponude koja dodje.Ousmane7 je napisao/la: nisam baš poznavatelj njemačkog pa...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa ce otici dzabe, kao i Lewaadnan24 je napisao/la:Nema prodaje Aubameyanga bez obzira na njegove zelje i visinu ponude koja dodje.Ousmane7 je napisao/la: nisam baš poznavatelj njemačkog pa...
ako to stvarno misliš onda nemam riječi,ov0 ljeto odlazi po mom mišljenju zaNYKnicks Fan je napisao/la:Pa ce otici dzabe, kao i Lewaadnan24 je napisao/la:Nema prodaje Aubameyanga bez obzira na njegove zelje i visinu ponude koja dodje.Ousmane7 je napisao/la: nisam baš poznavatelj njemačkog pa...
65+ miljuna ako ne onda sljedeće za nešto manje,nema 3.
šta je s guererirom ne piše po portalima da je službeno pa nisam miran,jedva čekam njegovo dovođenje nesmije sad zapet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.