A ko ste to vi?Rimes87 je napisao/la:Mi se samo Evrope hvatamoPitarBordo je napisao/la:Haha, al' najjače mi uhvatili se mjesta rođenja, zamisli koliko je njima stalo do afirmacije oko trofeja da se hvataju za to.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A ko ste to vi?Rimes87 je napisao/la:Mi se samo Evrope hvatamoPitarBordo je napisao/la:Haha, al' najjače mi uhvatili se mjesta rođenja, zamisli koliko je njima stalo do afirmacije oko trofeja da se hvataju za to.
Velez pola miliona od 2015-16, znaci malo. Tako je bila prica ..High je napisao/la:Može li neko napisati koliko koji klub ima duga? Mislim na ove s vrha tabele, a može i za Čelik, Borac i Velež.
$250.000 ili sto bi nasi iz saveza rekli $25.000wobly92 je napisao/la:Ove ublehe iz saveza sad dok raspodijele ovih $250k plus pare što su dobili da dođu na turnir, u tom će i vrijeme da se počne sa prvenstvom, a mi još pojma nemamo kakav će se sistem igrat...
Marija mora obuci plavo kako goddejavu je napisao/la:
vs
Dug Borca je diskutabilna stvar, i proći će još vremena dok neko ne odredi tačan iznos duga. Okvirno, u ovom trenutku on je između 12 i 15 miliona, a koja je to cifra teško je reći.High je napisao/la:Može li neko napisati koliko koji klub ima duga? Mislim na ove s vrha tabele, a može i za Čelik, Borac i Velež.
Ciljaju na drugo mjesto i finale kupaRooney88 je napisao/la:Sarajevo kako je krenulo uzet ce pola Slobode. xD
Hoce oni da se s rogatim boduRooney88 je napisao/la:Sarajevo kako je krenulo uzet ce pola Slobode. xD
svakako mu ljepse stoji nego ona boja, vidis koliko je sretan i nasmijan sto napokon plavi dres moze obuci...MocMahale444 je napisao/la:Marija mora obuci plavo kako god
ucjenjuje ga sa tuzbom..xbox je napisao/la:Dino vraca Husicu al sa kamatama.
Tako to ide kad ne znas napraviti igracaxbox je napisao/la:Dino vraca Husicu al sa kamatama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.