+1SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ja neću komentarisat' dolaske i odlaske do prozivke
Joj al' ako ovi opet ne izbore Europu, pa kakve će to scene da budu.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
+1SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ja neću komentarisat' dolaske i odlaske do prozivke
Bit' ce parola "Vugda ****" i "Azmire odlazi"Aerials je napisao/la:+1SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ja neću komentarisat' dolaske i odlaske do prozivke![]()
Joj al' ako ovi opet ne izbore Europu, pa kakve će to scene da budu.
Spremam se za bombardovanjemerak je napisao/la:Gdje si bombarderSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ja neću komentarisat' dolaske i odlaske do prozivke
Ma u raspadu su oniAerials je napisao/la:Ma mislim na Sarajevojer tolike pare dati na ove igrače, i zamisli opet ništa ne bude
mada sumnjam u to ali eto, mogu se nadati
Valja ti mijenjati nickSariel je napisao/la:nema cast nista s tim, nemojte bit djeca.
neozbiljno u najmanju ruku.
fukarezv je napisao/la:Ma produzen je ugovor cim je izborena EL![]()
pa kad je sve sa sloboda tuzla fukare zauzeto u sta? kuknjavaKomunista je napisao/la:Valja ti mijenjati nickSariel je napisao/la:nema cast nista s tim, nemojte bit djeca.
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Šta vi mislite da sačekamo petak ?
U Šećerbeg!Sariel je napisao/la:pa kad je sve sa sloboda tuzla fukare zauzeto u sta? kuknjavaKomunista je napisao/la:Valja ti mijenjati nickSariel je napisao/la:nema cast nista s tim, nemojte bit djeca.
Bit' ce na aparatimaTaRgEt_ je napisao/la:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Šta vi mislite da sačekamo petak ?
Pusti ba ove negativce, cekamo petak ima da malo pisnu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.