FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 22 jun 2010, 21:14

UEFA u julu šalje inspekciju u Sarajevo
Liga prvaka ipak na Grbavici?

Fudbaleri Željezničara ipak bi mogli igrati revanš susret 2. pretkola Lige prvaka protiv Hapoela iz Tel Aviva na svom stadionu na Grbavici, iako još ništa nije sigurno.
Naime, ranije smo pisali kako Grbavica ne ispunjava uslove i kriterije UEFA-a, pa je Željezničar za Ligu prvaka kao rezervni stadion prijavio "Asim Ferhatović Hase" na Koševu.

Međutim, Grbavica bi ipak mogla dobiti zeleno svijetlo od UEFA-e, koja će od negdje u periodu od 3. do 7. jula poslati svoju inspekciju u Sarajevo, kako bi se stekao pravi uvid u stanje na Željinom stadionu.

Željezničar će svoju prvu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka igrati 14. jula u gostima kod Hapoela, dok je revanš 21. jula na jednom od stadiona u Sarajevu.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 jun 2010, 21:24

Evo stavljene su slike sa treninga
slika

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-38506.htm
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 jun 2010, 22:00

Zna li se nesto zasad o novim pojacanjima ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 22 jun 2010, 22:09

Elegant je napisao/la:Zna li se nesto zasad o novim pojacanjima ?
Zajko Zeba,Elvis Karić,Goran Gančev i biće ih još...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 22 jun 2010, 22:19

Seyo_TM je napisao/la:Sjajna atmosfera u plavom taboru
Popović propustio večerašnji trening

Fudbaleri aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara, nalaze se na pripremama u Fojnici, a večerašnji trening zbog lakše povrede propustio je napadač momčadi s Grbavice, Lazar Popović.

Po i ne tako dobrim vremenskim uslovima fudbaleri Željezničara pod stručnom palicom menadžera Amara Osima odradili su još jedan trening u Fojnici.

Napadač momčadi s Grbavice, Lazar Popović, propustio je trening zbog lakše povrede, ali navijači Željezničara ne moraju biti zabrinuti jer će Popović najvjerovatnije sutra biti spreman za treniranje.

S druge strane novopridošli makedonski internacionalac Gančev i mladi Pljevljak trenirali su odvojene od momčadi, odnosno dok su ostali igrali na dva gola, ovaj dvojac nizao je krugove oko stadiona.

Trening je prošao u veoma dobroj atmosferi, a posebno je bio raspoložen Bajro Spahić, koji je postigao nekoliko izvanrednih pogodaka.

Ovome sam se nadao jer igrac koji nas je unistavao na prijateljskim utakmicama mora nesto pokazati.Lazo ko Lazo :mrgreen: s njim tesko da mozemo ista uraditi Hapoelu.Od svih klubova u Pl najvise smo se pojacali doveli smo cetiri kvalitetna pojacanja od koji svakako Zeba najvise raduje.Izgubili smo ruku na srce samo Bekrica i Bucana koji nisu odskakali toliko od ostali.Bajic i Simic su povremeno igrali,a ostali sto su dobili slobodne papire nisu nista pokazali.
AMAR OSIM!

Sonik
Kontakt:

Post Postao/la Sonik » 22 jun 2010, 22:27

Željo se bori i priprema lavovski. Primjer je dovođenje novih igrača i to kakvog kalibra, pa nama su se i prije smijali u ovakvim situacijama oni koji nas mrze, ali Željo je Željo. Nemojte se prepadati Hapoela pa nije to Manchester da sad govorimo o "nemogućim" stvarima. Moguće je proći njih, trebamo biti optimiste, bitno je samo da se neobrukamo, a Željo će i ako izgubi 7:0 biti opet najbolji u našoj BiH. FORZA ŽELJO
Play up Pompey...

Mostar47
Kontakt:

Post Postao/la Mostar47 » 22 jun 2010, 22:33

izgleda da onaj Antonio Vidović nije zadovoljio Amara,pa ga nije poveo u Fojnicu?

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 22 jun 2010, 22:36

meni nije nikako jasno zasto se Bajri neda jednom prilika da igra od prvog minuta pa kad god zaigra pripremnim uvijek najjaci zabija odlicne golove odem na trening fraer zabija najljepse golove nas je busio kad smo igrali prijateljsku zabio nam gol ne gol vec golcinu mijesao sve sanjali ga nasi odbrambeni!!zasto se lazi daje sansa i zasto se on forsira!!amar je fenomenalno radio svoj posao svaka cast stvarno iz nicega je napravio nesto necu da mu se mjesam al treba Bajru pustit jednom da idigra cijelu utakmicu!!!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 22 jun 2010, 22:44

Da li je istina da je Željo u SFRJ igrao 19 godina drugu ligu kada se sve sabere :?:

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 22 jun 2010, 22:48

Hamo je napisao/la:Da li je istina da je Željo u SFRJ igrao 19 godina drugu ligu kada se sve sabere :?:
Zalim sto na ovom forumu postoje likovi poput tebe koji mogu pisati ovakve gluposti...Hamo,Hamo,ako zelis da se informises,ovo nije nacin za neke stvari.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la vendetta87 » 22 jun 2010, 22:51

Hamo trolla u neznanju :D :D :D

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 22 jun 2010, 22:52

scorpion je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Da li je istina da je Željo u SFRJ igrao 19 godina drugu ligu kada se sve sabere :?:
Zalim sto na ovom forumu postoje likovi poput tebe koji mogu pisati ovakve gluposti...Hamo,Hamo,ako zelis da se informises,ovo nije nacin za neke stvari.
Nisam pitao za prodike nego samo da li je istina ili nije.a šta neznam pitam i NIJE ME STID.Koliko sam upućen ispadali smo tri puta e sada ako sam dobro upucen koliko smo boravili u 2. ligi :?:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 22 jun 2010, 22:55

svidja mi se ovo sto je ove nove odma na trcanje, prvo fizicka snaga pa ce te tek onda dobiti loptu :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 22 jun 2010, 22:59

Neću o politici već mi je danas administrator briso post,ne želim opet da mi briše.Drug pitao sam da li je istina ili nije,ako si stariji ili ako si bolje upućen u istoriju našeg kluba BUJRUM. :mrgreen:Šta sam sada i nepismen...namjerno sam stavio velikim da nebi bilo zabuna.
Zadnja izmjena: Hamo, dana/u 22 jun 2010, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 22 jun 2010, 22:59

scorpion je napisao/la:
I ja zalim kad vidim ovakve kao ti koji neznaju normalno odgovorit vec bezze odvratno se obracaju decku koji ima nekih 15-16 godina. Bolje nemoj nista pisati i ignorisi post nego da prozivas decka.

PS: Nista licno
Tracy McGrady!!!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 22 jun 2010, 23:03

Edo svaka čast...Ovim su neki dokazali svoju kolegijalnost.Gdje mogu da pokupim informacije o klubu pokupim,gdje nemogu pitam na forumu,a očito ni ovdje nesmijem pitati jer je bruka neznati.Imam 18 godina i nije ništa čudno što neznam postavljeno pitanje.Naravno UMJETNA,ali kada ljudi izlude u najmanju ruku čovjeka piše svakakve gluposti.Primjetio sam ja odma dok sam stisno POŠALjI da mi nešto smrdi... :ugeek:
Zadnja izmjena: Hamo, dana/u 22 jun 2010, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 jun 2010, 23:04

Već sada je tu strašna ekipa za sljedeću sezonu ;)

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 22 jun 2010, 23:16

slika

Drago mi je sto ce se igrati na Grbavici, al' mi nije jasno zasto je stadion u ovakvom stanju ?

Ako volite svoj klub koliko pisete, zar nebi bilo logicno skupit 20 momaka i pocupat ovu travu ? Barem bi na nesto licilo, a ovako :roll:.

P.S. Nema samo Grbavica ovaj problem, kad sam dole nedavno bio to je trava, smece svugdje po gradovima u BiH. Zaista sramota, Brcko je jedino malo sredjeniji grad, a ovo sve kao da je napusteno i od Boga i od naroda.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 22 jun 2010, 23:22

ta trava je odavno pocupana kako ja znam :S:S

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 jun 2010, 23:25

shkembe je napisao/la:meni nije nikako jasno zasto se Bajri neda jednom prilika da igra od prvog minuta pa kad god zaigra pripremnim uvijek najjaci zabija odlicne golove odem na trening fraer zabija najljepse golove nas je busio kad smo igrali prijateljsku zabio nam gol ne gol vec golcinu mijesao sve sanjali ga nasi odbrambeni!!zasto se lazi daje sansa i zasto se on forsira!!amar je fenomenalno radio svoj posao svaka cast stvarno iz nicega je napravio nesto necu da mu se mjesam al treba Bajru pustit jednom da idigra cijelu utakmicu!!!
zato sto je izgledao kao da je na mrvama proslu godinu spavao, trebao mu je taj period da se navikne sto je i normalno bio je nekako isprepadan sad polako nadolazi mislim da moze puno bolje ali ipak je ovo samo trening i pocetak priprema.ZA LAZU SAM VEC PISAO DA JE ODIGRAO 15 UTAKMICA KOMPLETNIH I POSTIGAO 8 GOLOVA i to dva gola na strani laktasima i sirokom utakmicama koje su direktno odlucivale o nasoj sudbini u proslom prvenstvu.
Da ne pricam o tome koliko je prostora pravio saigracima nosajuci po dvojicu na ledjima.Ako se Kardum pokaze kao dobar mogao bi sa Lazom ciniti ubitacan tandem zbog njegove brzine al o tom potom.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.