FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U pravom smislu "Bosanski Leicester"...
Još samo dva dana i ništa se neće promjeniti..
Još samo dva dana i ništa se neće promjeniti..
Sabrine mi moje!
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Ovako je trebalo od samo pocetka, oslabi pa vladaj i postepeno se iz godine u godinu jacas za Evropu. Nego ima li sta za nas zanimljivo u Zrinji???

SiouxLukavac je napisao/la:Iskreno, nije loše.
Da se kako riješit i Okića, Berberovića..
Ide i Okic 100%
Ima Petrak al naše djelovanje je slabo južno od Ivana čini mi se. Ili ne znamo s njima ili oni neće gore niko.BordoBolesnik je napisao/la:Ovako je trebalo od samo pocetka, oslabi pa vladaj i postepeno se iz godine u godinu jacas za Evropu. Nego ima li sta za nas zanimljivo u Zrinji???![]()
![]()
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
samo da ne zavrsi kao stepanov
samo da ne zavrsi kao stepanov
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ja bi volio vidjeti Jovičića iz Prijedora kod nas,mlad je, a par utakmica koje sam gledao i u ligi i za mladu repku bio je ekstra,pogotovo protiv Engleske kad smo igrali.
JOVIČIĆ
JOVIČIĆ
Sabrine mi moje!
Ova koza1 je inace pisao da je Sejfi nova plata 15kkoza2 je napisao/la:Da al realno da pogledamo i ne vrijedi on tih para sto mu oni nudekoza1 je napisao/la:Saric ce im biti treci najskuplji igrac.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kod njih si izdajica vjere ako dođeš u Sarajevo.Besic je napisao/la:Ima Petrak al naše djelovanje je slabo južno od Ivana čini mi se. Ili ne znamo s njima ili oni neće gore niko.BordoBolesnik je napisao/la:Ovako je trebalo od samo pocetka, oslabi pa vladaj i postepeno se iz godine u godinu jacas za Evropu. Nego ima li sta za nas zanimljivo u Zrinji???![]()
![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ima Petrak i Lastro istekli im ugovori.Ovaj drugi nam je potrebniji a ne znam koje bolji on ili Kostic.BordoBolesnik je napisao/la:Ovako je trebalo od samo pocetka, oslabi pa vladaj i postepeno se iz godine u godinu jacas za Evropu. Nego ima li sta za nas zanimljivo u Zrinji???![]()
![]()
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Saric je tu da podsjeca na Okica [emoji41]
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

ŠTA SE OVO DEŠAVA
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kažu bit će još igrača, do skupšine naravno, možda i u toku dana, ili sutra. Dobri su ovo potezi ali takođe, ovo se radi da se zamažu oči ali nadam se da će sami otići i da će im ovi igrači koji su dovedeni biti samo malo "izvinjenje" navijačima pa da ih više ne spominjemo i ne psujemo.
Kakvo ba zamazivanje ociju kome? Pa i uprava je valjda vidjela da se mora pomaci sa tacke da je prosla sezona fula. Nikome oni ne zamazuju oci pa i njima je u interesu da budemo prvi i da imamo rezultate, mislis da Je Tanu svejedno sto smo peti.
sudija ba, pomalo, sve mi diraj i Okica i Berberovica i Stojceva I Puzigacu al Espirita ne !uNbx je napisao/la:Kakav Emerson ba, vozdra ćelavi.
Pyro is not a crime !
- PitarBordo
- Kontakt:
Odgovorni za minulu sezonu moraju odgovarati, bez obzira na trenutni prelazni rok. Od ovog prelaznog roka očekujem još više od ovog trenutno, naravno ne sve odmah, ne igramo evropu - ako da imamo neku heftu-dvije "prednosti" nad ostalim konkurentima za titulu. 
Samo Saraj'vo.
Uplovio nam Deni u bračne vode, samo da vas informišem 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- ASD
- Kontakt:
Ko je zaduzen za transfere, da li postoji funkcija sportski direktor u klubu?
Ova uprava nam je dala kup i titulu,na celu sa tanom naravno. Napravili su mnogo gresaka prosle sezone ali treba cijeniti sto su zasukali rukave i sto popravljaju stvari. Svako zasluzuje drugu sansu. Pustite ljude da rade. Dobro je krenulo. Sa jos 2 igraca, stoper i kreativac...sarajevo ce biti daleko najjaca ekipa lige.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
blowfish je napisao/la:Ova uprava nam je dala kup i titulu,na celu sa tanom naravno. Napravili su mnogo gresaka prosle sezone ali treba cijeniti sto su zasukali rukave i sto popravljaju stvari. Svako zasluzuje drugu sansu. Pustite ljude da rade. Dobro je krenulo. Sa jos 2 igraca, stoper i kreativac...sarajevo ce biti daleko najjaca ekipa lige.
Dino i Elvire....ODLAZITE!!!!!
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Haksss, misstianopenaldo, Vanja8 i 23 gosta.