Znam, nego da se ogradim od neznalica.Donnie Darko je napisao/la:
Nisam to ni implicirao. Osvrćem se na one koji su bukvalno to pisali kada smo igrali protiv Španije.
Milan Đurić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Milan Đurić
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
koliko je samo spasio u nasem sesnaestercu sigurnih golova svaka cas samuraju nas
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
rece mu jaran iz splita da je slaven bilic danas dao zeleno svjetlo za pregovore oko djurica za prelazak u west ham. ako je istina, onda mu je ovo definitivno 3 koraka naprijed u karijeri.
- Goalgetter
- Kontakt:
Milko Đurovski 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
fenomenalan u Japanu. Samo naprijed Zmaju!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
momak na zemlji svaka mu cast , da nisu ovi nasi glumili mislim na spahu i ostale dzuric nebi ovdje sansu dobio , kao da nisu oni potpisali famozno pismo tako ne bi dobili vedu , dzeku i ostale
hvala a djuric skroman fin ne namece se uvjek u drugim redovima kao i sunjic , ljudine 
Svaka čast momčino. Nadam se da ćeš ostvariti transfer karijere i obezbjediti egzistenciju sebi. Trenutno naš (tek) treći napadač. Realno je da ne može ispred Džeke i Vede, i ne zaslužuje to, ali pokazao da se na njega može i treba ozbiljno računati.
Ma ja ne znam sto ne zasluzuje 10 tekmi 7 golova , momak se bori trci trenutno i ja sam zahvalan Dzeki zauvjek da nikad gola ne da mi izgleda bolje od njega u duelima u zavrsnici , ne znaci da Dzeko nece se vrati u staru formu al ako je neko trenutno bolji spremniji igras ga, Isto me Hajrovic impresionirao vise od Visce ,bez obzira sto onaj zabija u Turskoj a Hajrovic ne igra( samo da jos nema viska poteza ) a igrao je i krilo i veznog, Vrancic Medunjanin odlicni , nema ba zagarantovanih mjesta . Ako Lukaku i Benteke sjede Origiju na klupi sigurno postoji razlog. Meni je sega kad ljudi porede recimo primjer Pjanic i Modric , kazu nije ko Modric stalno u formi a ne shvataju koja je razlika igrat sa Romom i Realom, kad gdje god gurnes pas dobijes je nazad il imas onog manijaka u spicu da mu gurnes pas. Djuric okruzen kvalitetom je drugi igrac nego u Ceseni isto sto bi Mire bio da mu ne igraju u ekipi brzanci bez mozga dva prosjecna beka , igraci sa isteklim rokom trajanja , Maicon Keita i on opet zabije 12 asistira 13 i napravi 80 sansi 2 u ligi i pisu nije stalni u formi, Bazdarevic ne smije se ponasat ko Susic , da neko ima zakljucano mjesto . Momci su pokazali protiv dvije dobre reple da mogu , stoga mozda Pjanic i Dzeko da su sigurni po meni i to Dzeko sto je kapiten al nastavil sa setkanjem i formom koju je pokazao, a reko sam da nikad vise ne da gol ogroman je , onda Djuric igra . Fudbal je nemilosrdan. Da je Susic radio ovo sto je Mesa poceo od starta i masa raje mu prigovarala, ko zna kakva bi nam repka bila. On je u Izrael otiso bez napadaca i pogledo dvije tekme u 4 god.On nije otiso gledat Kipar u Hrvatsku....HariTz je napisao/la:Svaka čast momčino. Nadam se da ćeš ostvariti transfer karijere i obezbjediti egzistenciju sebi. Trenutno naš (tek) treći napadač. Realno je da ne može ispred Džeke i Vede, i ne zaslužuje to, ali pokazao da se na njega može i treba ozbiljno računati.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 08 jun 2016, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Đurić je trenutno u boljoj formi i to je činjenica, ja bih više volio da se Džeko nije povrijedio te da je ostao ili kod kuće ili na klub sjedeći, pa nek vidi da nema zagarantovano mjesto u prvih 11 i je dobio konkurenciju.
Đuriću sve najbolje, da nastavi s dobrim igrama i da ga povrede zaobiđu, a doći će kad tad transfer u neki dobar klub
Đuriću sve najbolje, da nastavi s dobrim igrama i da ga povrede zaobiđu, a doći će kad tad transfer u neki dobar klub
Ma to su pretjerivanja sad , Djuric mozda jest za Engleske al ja bi zadovoljan bio da ode u bilo koju ligu 5 bilo koji klubhz1987 je napisao/la:rece mu jaran iz splita da je slaven bilic danas dao zeleno svjetlo za pregovore oko djurica za prelazak u west ham. ako je istina, onda mu je ovo definitivno 3 koraka naprijed u karijeri.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ja eto danas pročita povezivanje s AEK-om i to bi mu bilo dobro, nije Liga petica, al jest da su se ove godine kvalifikovali za Europa ligu, mic po mic Milane
**** grke, jos tvrdja liga od zabarske...5 golova bi mu bio kapak
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma uzeće njega neko od prvoligaša ovog ljeta. Pescara možda, ako Lapadula ode. Palermo takođe.
Ovo s Darmstadtom i AEKom izgleda najozbiljnije, zbog izvora vijesti (Di Marzio), ali sve kontam da će Cesena pokušati za njega uzeti barem dva igrača iz ovih jačih timova.
Ovo s Darmstadtom i AEKom izgleda najozbiljnije, zbog izvora vijesti (Di Marzio), ali sve kontam da će Cesena pokušati za njega uzeti barem dva igrača iz ovih jačih timova.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
u stilu kolege Alipasino
Milan je u repku dosao kao autsajder
ali se pokazao kao pravi bombarder
Sta ce ovaj kloc, rekose neki indijanci
Al' Milanu ne mogu nista danci ni japanci
I svabama je zabijao kao od sale
Njegovi golovi uci ce u anale
Sta da ti kazem brate
Poslao je i nas hejtere na aparate
jedino talijani, cini mi se, ne cjene njegove vrline
ako se ne opamete, i njihove majke obuci ce crnine
Sta da ti kazem brate
- MocMahale444
calcio je napisao/la:u stilu kolege Alipasino![]()
Sta da ti kazem brate
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nije mu ni blizu.MocMahale444 je napisao/la:calcio je napisao/la:u stilu kolege Alipasino![]()
Sta da ti kazem brate
ako se ne opamete, i njihove majke obuci ce crnineAlpasino ce biti ponosan!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Nije toliko ters i drzak prema pjesmi, inace nije los. Alpasino to uvrne i zavrne ko Bekam.Rokoko87 je napisao/la:Nije mu ni blizu.MocMahale444 je napisao/la:calcio je napisao/la:u stilu kolege Alipasino![]()
Sta da ti kazem brate
ako se ne opamete, i njihove majke obuci ce crnineAlpasino ce biti ponosan!
![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
[youtube][/youtube]
Ostade on po svoj prilici u Italiji. Mislim da on voli tu zemlju, ali ne znam koliko će zabijati u Seriji A. Dosta zavisi i od menadžera i taktike.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aezakmi, Daduli, denza, dubrovnik, Goalgetter, Google Adsense [Bot], haklamas, Micron, PeppermintSA, RajvoSA03, Serha, soccerfan, Zona49 i 91 gost.