FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
novi Neymar
uz Gabriela (Barbosu) najveći talent brazilskog nogometa..
#SuningOUT
Moguće da će biti igracina,ali meni su ti divlji juznoamerikanci uvijek sumljivi.Radije sam za nekoga tko iza sebe već ima sezonu,dvije u dobroj ligi u Europi.Mislim,ne bi se bunio da ovaj dođe jer očito ima nešto u njemu,al opcenito je puno teže ubost kad odmah iz JA kupujes nego kad u Europi skautiraš nekog potencijalno odličnog igrača.Svake sezone ima 10ak baš bolno očito budućih vrlo dobrih igrača i klubovi koji skautiraju nešto za razliku od Intera ih vrlo brzo potpisuju,a sve za relativno male novce u odnosu na ono što možeš dobiti od njih.Xhaka i Karius samo zadnji primjerci.Kante prošle sezone.Murillo nakon Cope,ali je već bio osiguran pa drugi nisu imali priliku navaliti.Možeš naravno uvijek fulat,ali puno je sigurnije nego ovo što Inter obično radi (žnj ekipa iz JA i "provjereni" igrači (mediokriteti) iz Europe).Pa da ne mogu makar iz Serie A pokušati dovesti ove najveće talente tipa Masina,Vrsaljko i slični ja ne mogu shvatit.
Ajmo,tko je ovo kolo gledao Murilla?
Ajmo,tko je ovo kolo gledao Murilla?
Daj ti nama otkupi Ljajića i Jovetu , pusti ovog Brazilca 
"We need to suffer. And we need to fight."
SiamoNoi je napisao/la:Ajmo,tko je ovo kolo gledao Murilla?
Čujem da je Banega dobro odigrao.A Mirande ni na klupi nije bilo.Nije valjda ozljeda!?
Mislim da sam negdje procito da se povrijedioSiamoNoi je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Ajmo,tko je ovo kolo gledao Murilla?![]()
Čujem da je Banega dobro odigrao.A Mirande ni na klupi nije bilo.Nije valjda ozljeda!?
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Mediji iz Kolumbije - Nakon Copa Americe, Marlos Moreno seli se u Inter.
"We need to suffer. And we need to fight."
- suptilnirocker21
- Kontakt:
hocemo guarina nazad

https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
ovaj Marlos totalno nepotreban.. pored Icardija i Ibre
nece imati mjesta, a Manaj mora dobiti vise prostora iduce sezone...
spominje se čak i Schweinsteigerova posudba
iako kad razmislim bolje i njega na posudbu nego kupiti Yayu + ostalo bi to non-EU mjesto za Gabriel Jesusa/Teixeiru
spominje se čak i Schweinsteigerova posudba
iako kad razmislim bolje i njega na posudbu nego kupiti Yayu + ostalo bi to non-EU mjesto za Gabriel Jesusa/Teixeiru
#SuningOUT
Re: RE: Re: FC Internazionale Milano - Transferi
+1Jericho je napisao/la:iako kad razmislim bolje i njega na posudbu nego kupiti Yayu
Manaja bi nogom u guzicu nabio.
Di Marzio veli da smo se sastali sa Sassuolom. Prica se o Acerbiju i mogucnosti da se vrati Duncan 
Sta je sa Svajnija ovih dana, jel bio standardan u Man-u?
Sta je sa Svajnija ovih dana, jel bio standardan u Man-u?
Koja ce smijurija biti kad vrate Duncana nazad samo zato sta fali homegrown igraca a decko ne zaigra ni utakmice kao Gnou ove sezone. Acerbia necu ni komentirat.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
ma nemozes tako na osnovu 4 poluutakmice koje je odigrao ove sezone... jos momku 18-19 godina..SiamoNoi je napisao/la:Manaja bi nogom u guzicu nabio.
treba mu dati pravu šansu, a ne ga za 2 sezone otkupljivati ko sada Duncana
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
novi Icardi
#SuningOUT
Ma jednostavno u niti jednoj situaciji kad je usao na teren nisam vidio apsolutno nista vrijedno spomena kod njega.Kod Gokua,Duncana,Bonazzollija i hrpe ostalih se brzo vidjelo koje su im jace strane i sl.,al ovaj je jedna velika nula.

Ko da sam ja pisao.A i da je u planu za igru imaju Gokua,al ne oni ce vracat DuncanaTritolone je napisao/la:Koja ce smijurija biti kad vrate Duncana nazad samo zato sta fali homegrown igraca a decko ne zaigra ni utakmice kao Gnou ove sezone. Acerbia necu ni komentirat.
Vraćanjem Duncana, slabimo konkurencijuSiamoNoi je napisao/la:Ma jednostavno u niti jednoj situaciji kad je usao na teren nisam vidio apsolutno nista vrijedno spomena kod njega.Kod Gokua,Duncana,Bonazzollija i hrpe ostalih se brzo vidjelo koje su im jace strane i sl.,al ovaj je jedna velika nula.Ko da sam ja pisao.A i da je u planu za igru imaju Gokua,al ne oni ce vracat DuncanaTritolone je napisao/la:Koja ce smijurija biti kad vrate Duncana nazad samo zato sta fali homegrown igraca a decko ne zaigra ni utakmice kao Gnou ove sezone. Acerbia necu ni komentirat.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Goku treba da ide svakako, ako misli nesto napravit od karijere. Od Duncana bi imali koristi sigurno i vjerujem da ne bi bio samo nijemi posmatrac ko sto je ovaj. Biabiany navjerovatnije ide u Bolognu tako da ce nam trebat ovih iz nase skole.
A nadam se da od Acerbija nece bit nista
A nadam se da od Acerbija nece bit nista
Ako Candreva ovako odigra i dalje, neces ga dobiti ispod 25 nema sanse...Al igracina samo takva...
Igracina je imenjak,ali iznad 20 ne bi dao.Da je malo mladji...
đe si AntonioSiamoNoi je napisao/la:Igracina je imenjak,ali iznad 20 ne bi dao.Da je malo mladji...
ispod €30 mln ne saljite ponudu, a realno vrijedi €40 mln :kafa:
Dat cemo vam 60 samo zato sta mozemo :kurcevitakava:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.