FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Scorpio10
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Scorpio10 » 08 jun 2016, 21:25

Još prije par dana su se prešle granice na našoj temi. Svi sve znaju, a ustvari skoro niko ništa ne zna. Ne možeš više vjerovati ni onom što je istina, zato bolje ništa i ne čitati. A ovi dežurni seratori, ne znam kako još uvijek navijaju za klub nakon ispadanja u drugu ligu, tad ste svi trebali prestati... ili možda nikad niste ni navijali, samo ste znali srati kad ne ide!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 08 jun 2016, 21:26

OK, fali 30000, koliko dadosmo na kazne ove sezone? :kafa:

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 08 jun 2016, 21:28

Gdje je Solinas?
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 08 jun 2016, 21:28

Nek punac uleti ybg s onih 20 000 a jos cenera cemo nekako skupit.

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 08 jun 2016, 21:29

Scorpio10 je napisao/la:Još prije par dana su se prešle granice na našoj temi. Svi sve znaju, a ustvari skoro niko ništa ne zna. Ne možeš više vjerovati ni onom što je istina, zato bolje ništa i ne čitati. A ovi dežurni seratori, ne znam kako još uvijek navijaju za klub nakon ispadanja u drugu ligu, tad ste svi trebali prestati... ili možda nikad niste ni navijali, samo ste znali srati kad ne ide!
:thumbup: tako je brate svi bi d se pitaju da budu glavni na nema niko prebijene marke a carapa pa skupi se covjeku smuci se sta sve cuje na tribini za sebe pa bolan ja na utakmici ljudi mu u lice jebu sve pospisku i ti bi to trpio ja njemu skidam kapu kako on ima zivce i snage sa nasim ljudima i zato ga postujem

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 08 jun 2016, 21:30

carapa je napisao/la: Kaze u 30 hiljada problem? Pa et igrat cemo Evropu imat ce pare te za mjesec 2.
UEFA uplaćuje novac na kraju sezone, veze ti nemaš.

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 08 jun 2016, 21:33

NKMramor je napisao/la:
carapa je napisao/la: Kaze u 30 hiljada problem? Pa et igrat cemo Evropu imat ce pare te za mjesec 2.
A necemo skupit nikakvih para od ulaznica? Je li se i te pare uplacuju na kraju sezone? Na to sam mislio a ne na novac koji Uefa uplacuje jer s tim novcem bi mogli pokrit par tih rata ;)
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 08 jun 2016, 21:33

Ako on napusti ovo sve odose svi za njim uprava,igraci,trener,a onda nas ceka sudbina Celika samo molite Boga da ne ode

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 08 jun 2016, 21:33

carapa je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
A necemo skupit nikakvih para od ulaznica? Je li se i te pare uplacuju na kraju sezone? Na to sam mislio a ne na novac koji Uefa uplacuje jer s tim novcem bi mogli pokrit par tih rata ;)
Kako ćeš skupit' kad' svako kolo plaćamo kazne, i platit' ćeš ih i u Evropi, to ti garantujem. :facepalm:
Edit: Ako se bude igrala. ;)

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 08 jun 2016, 21:34

nije problem u tih 30 hiljada kako ljudi ne kontaju vec je problem u tome sto ga uvijek izrade kaze sredice se stadion do marta nista ondaa sad kazu bice gotov do 7.7.2017 zna covjek da nema nista od toga da samo lazu i bacaju bombe

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 08 jun 2016, 21:35

Ostani ti makar kado .

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 08 jun 2016, 21:35

Nece se paliti u Evropi, ne brukaj se mramore.
Stani ti hoces da kazes da se slazes sa ovom transfer politikom i da tije uredu sve ovo ste se izdesavalo?
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 08 jun 2016, 21:36

UEFA uplaćuje novac na kraju sezone, veze ti nemaš.[/quote]
A necemo skupit nikakvih para od ulaznica? Je li se i te pare uplacuju na kraju sezone? Na to sam mislio a ne na novac koji Uefa uplacuje jer s tim novcem bi mogli pokrit par tih rata ;)[/quote]
Kako ćeš skupit' kad' svako kolo plaćamo kazne, i platit' ćeš ih i u Evropi, to ti garantujem. :facepalm:
Edit: Ako se bude igrala. ;)[/quote]

mramor malo manje seri i garantuj ;)
1919 <3

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 08 jun 2016, 21:37

Ja mislim da se novac klubovima koji se neplasiraju u grupnu fazu takmicenja isplaćuje krajem novembra, a ostalima na karju takmicarsje sezone.
Drugo aj recimo da je istina da odlazi a ovaj BPORTAL je prenio samo komentar sa ovog foruma. Nebi doveo dva tri pojačanja već i u petak zakljucio ugovor u uplatio novac za terme catez u sloveniji. Treće reprogram na 10 godina treba da bude tacka na sjedibici parlamenta FBiH i tu je već izlobirano. Jer na period duzi od 3 godine samo parlament FBiH moze dozvolit. A vetcrto reprogram neplaća općina, već u dogovoru Javna preduzeća u vlasništvu općine. Tako da je to smijesno da dize ruke oko reprograma. A i za stadion, malo ko prati i gugla vidjece da je zavrsen Tender za glavni projek i raspisan za izvođaca radova, tako da ako neko ulozi zalbu rok se prolongira. E sad meni licno bi bilo drago da su azmiru dali upravljanja nad klubom i slobodom onda bi nesto i bilo ubrzano jel privatnici-pravna lica nemoraju ići tenderski ko drzavne firme. Lijepo je Azmir rekao da je upoznat sa izgradnjom i aktivnostima i da grad ima 1 000 000 km u budzetu za ovu godinu
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 08 jun 2016, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 08 jun 2016, 21:40

Ljudi, nije ista crno bijelo, vec siroko sivo polje. Cinjenica je da smo u problemima i budala je ko to ignorise. Druga stvar je nacin rjesavanja tih problema. Gasenje i raspad svakih par mjeseci, primitivna sok terapija??? Nece ici, jer dosta ljudi sa kojim sam pricao veceras u gradu su rezignirani, ne mozes se igrati emocijama ljudi u nedogled. Moja zelja je da Bingo (Vrijeme mu je da nesto vrati Tuzli) udje i skupa sa Azmirom na cistim racunima nacine Slobodu stabilnom. **** trofeje, mali stadioncic, stabilan klub, grad koji voli Slobodu. Ali izgleda mi nismo sposobni za to. Vidjecemo sta ce biti sutra, nadam se najboljem.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jun 2016, 21:42

Sumnjam da Azmir ide,a ako slucajno ode i ne cudi me..sta je covjek sve dozivio,ja bi davno otisao i poslao sve u pm..jer mi smo nezahvalni i bezobrazni..

i vise mi se na racku popelo,da svaku pauzu strepim hoce li otici ili nece..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 08 jun 2016, 21:43

carapa je napisao/la:Nece se paliti u Evropi, ne brukaj se mramore.
Stani ti hoces da kazes da se slazes sa ovom transfer politikom i da tije uredu sve ovo ste se izdesavalo?
Slabo me čitaš izgleda, preskočiš, baciš pogled čisto da se broji kao da si pročitao. Težinu naše pozicije neki ne žele ili neće da shvate. Drugi par cipela je što je ovo sve odrađeno tako kako jeste, jedno se pričalo, za sada drugo odradilo. Nije dobro. Najžalosnije je što će eventualnu cijelu situaciju opet iskoristiti miševi, jer nemaju razumijevanje i čekaju najmanji kiks da opale po leđima motkom sve neistomišljenike. Opet kažem, nadam se da je ovo sve ložiona i da će nas sutra "politi hladnom vodom" sa nekoliko pojačanja, jer se bojim posljedica eventualne promjene klupskih ciljeva ili ne daj Bože nečeg goreg, a posljedice se već osjete. :kafa:
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 08 jun 2016, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 08 jun 2016, 21:43

carapa je napisao/la:Nece se paliti u Evropi, ne brukaj se mramore.
stani drug uredu trebalo se bolje i jaa se slazem al od cega drug gdje su te pare znam reko azmir izjavio pojeo **** bolje da nije iskreno reci sve bi vi bolje uradili

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 jun 2016, 21:43

A sto ljudi mogu srat' ja to ne vjerujem :puke: :rol: :facepalm:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 08 jun 2016, 21:44

Mene danas neko zvao kae Sloboda ovdje i čestitamo izvučeni ste u nagradnoj igri, sutra u 10h dođite na slikanje i po ključeve od Citroena. :njanjanja:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, pomocniDJUBRE i 7 gostiju.