AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Mislim da bi onaj Onyewu iz SAD-a trebao biti pouzdan odbrambeni za godinu - dvije. A upravu si. Barem pored Fabiana jos 4 dobra igraca. A Inter nece biti kao ove sezone niti kao prosle, sto ne znaci da nece osvojiti Italiju. Ali sam siguran da ce opasti, jos ako ode Maicon, pa Millito... Treba nam i dobar golman. Ove sezone lose (Abbiati, Dida...).
Osim - drugo ime za Želju !
Taj Amerikanac je sigurno dobar, pogotoovo na poziciji desnog beka
A nije nešto ni star, mladje za Milan. Luis Fabiano je extra pojačanje i nadajte se da je to istina...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- senad_flamin
- Kontakt:
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
odavno nisam ništa napisao, al nije se baš nešto posebno ni događalo u milanu, al evo danas i službena objava da je alegri novi trener, potpisao ugovor do juna 2012, sad očekujem da pređe bar 2-3 igrača cagliarija u milan
najavljeno jedno veliko ime u napadu, e sad ko će to biti nezna se, al svi ovi što se spomiju su ok.
dresovi po meni svi extra, prvi puno bolji nego lanjski sa onon glupom bjelom kragnom, treći se slabo i nosi al i on mi je bolji sa ovim prugama nego skroz crni, bjeli je uvjek lijep, tako da tu nemogu fulati
najavljeno jedno veliko ime u napadu, e sad ko će to biti nezna se, al svi ovi što se spomiju su ok.
dresovi po meni svi extra, prvi puno bolji nego lanjski sa onon glupom bjelom kragnom, treći se slabo i nosi al i on mi je bolji sa ovim prugama nego skroz crni, bjeli je uvjek lijep, tako da tu nemogu fulati
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Ostaje da vidimo da li je Alegri trener za velike klubove, u kojima preko noći možeš dobiti otkaz. Nadam se da će biti, ako ništa, onda jednako uspješan kao Leonardo koji je u debitantskoj sezoni izvukao maksimum iz one ekipe. Očekujem borbu za scudetto, ali za to su potrebna pojačanja.
Ako dovedete Luisa Fabiana, onda ste uradili sjajan posao. Pato i Ronaldinho bi odlično sarađivali sa trećim brazilcem u navali.
Vi više pratite Milan i znate ga u dušu, ali recite mi šta je sa Flaminijem? Pa lik je bio sjajan u Arsenalu, ne znam zašto ga više nije koristio Leonardo?! Nadam se da nije povrijeđen, pobogu.
Kada je odbrana u pitanju, nadam se da su tačni oni tekstovi u kojima vas povezuju sa dovođenjem Otamendija, jer Yepes je sve, samo nije pojačanje.
Pozdrav.
Ako dovedete Luisa Fabiana, onda ste uradili sjajan posao. Pato i Ronaldinho bi odlično sarađivali sa trećim brazilcem u navali.
Vi više pratite Milan i znate ga u dušu, ali recite mi šta je sa Flaminijem? Pa lik je bio sjajan u Arsenalu, ne znam zašto ga više nije koristio Leonardo?! Nadam se da nije povrijeđen, pobogu.
Kada je odbrana u pitanju, nadam se da su tačni oni tekstovi u kojima vas povezuju sa dovođenjem Otamendija, jer Yepes je sve, samo nije pojačanje.
Pozdrav.
Flaminiji je mislio da će da bude zvijezda u Milanu a to ne možeš ako si samo jednu sezonu odigrao dobru u drugom klubu
Zahebo je se, pored Gattusa i Ambrosinia nije on mogao da igra. Jbg.valjda će ove sezone više dobit prilike al nije to onaj Flamini koji je igrao u Arsenalu.
Matritony-mortale je napisao/la:odavno nisam ništa napisao, al nije se baš nešto posebno ni događalo u milanu, al evo danas i službena objava da je alegri novi trener, potpisao ugovor do juna 2012, sad očekujem da pređe bar 2-3 igrača cagliarija u milan![]()
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- tony-mortale
- Kontakt:
ma flamini je zmaj, meni najbolji od svih ostalih defanzivnih veznih u milanu, al ostali su talijani i duže u klubu i imali su prednost, ove sezone bi morao dobijati više prilika da igra, ipak gatuzo i ambro su u poznim godinama i polako im se treba zahvaliti za sve što su dali klubu(a dali su puno).
matri je ok igrač nek dođe i on dobar kao džoker ili za kup, al govorio sam o pojačanjima od 20+ m eura, spominju se fabiano ili čak ibrahimović, oba su extra, ali prvo se treba riješiti huntelara kojem se izgleda ne ide nigdje, jer imao je ponude totenhema, pa neki dan i fenerbahčea al izjavio je da mu je lijepo u milanu, takođe i kaladze i jankulovski na koje se uopšte i ne računa al imaju još godinu ugovora i neće da idu nigdje, nebi ni ja da imam njihovu platu
matri je ok igrač nek dođe i on dobar kao džoker ili za kup, al govorio sam o pojačanjima od 20+ m eura, spominju se fabiano ili čak ibrahimović, oba su extra, ali prvo se treba riješiti huntelara kojem se izgleda ne ide nigdje, jer imao je ponude totenhema, pa neki dan i fenerbahčea al izjavio je da mu je lijepo u milanu, takođe i kaladze i jankulovski na koje se uopšte i ne računa al imaju još godinu ugovora i neće da idu nigdje, nebi ni ja da imam njihovu platu
nemoj se naljutit kume, ali ja kad citam ove igrace prisjetim se pes-a dvice

Jbg.Morate se vi riješavat "staraca" jer vidjeli ste da više tako ne ide i to je očigledno. Nadam se da je i Berllusconi to shvatio.
- tony-mortale
- Kontakt:
pa to je tako, bili su u klubu i prije 8 godina tačno, al meni to nije nikakav problem, kao ni godine, to su neka dječija prepucavanja, kao starački dom i sl, igrač ili je spreman i može igrati na vrhunskom nivo ili nije i nemože, ovi su svi bili spremni i neka su igrali,
ali sad se pad osjeti, naročito kod gatuza kojeg su i ozljede unakazile, nestu takođe i za njih se mora naći zamjena, na tom istom pesu je u juventusu bio i del piero i trezege i camoranesi(vjerovatno i legrotaglie) pa još su u klubu i gdje je problem.
ili niko ne spominje da su nevil, gigs, scoles sto godina u manutd, to nije problem, ili što im golman ima 40 godina, jer to i nema veze ljudi još igraju dobro i ćao.
ali sad se pad osjeti, naročito kod gatuza kojeg su i ozljede unakazile, nestu takođe i za njih se mora naći zamjena, na tom istom pesu je u juventusu bio i del piero i trezege i camoranesi(vjerovatno i legrotaglie) pa još su u klubu i gdje je problem.
ili niko ne spominje da su nevil, gigs, scoles sto godina u manutd, to nije problem, ili što im golman ima 40 godina, jer to i nema veze ljudi još igraju dobro i ćao.
dobro, nek si se ti odma nasao uvrijedjem.. jasno je da igrac ako je spreman dobar je.. bili su Del Piero, Trezeguet i Buffon.. nisu Legro i Camo..
- tony-mortale
- Kontakt:
ti u svemu vidiš ili neku urotu protiv juventusa ili je neko uvrijeđen i sl. po čem si ti skonto da sam uvrijeđen?
samo sad rekao da po meni godine igrača nisu nikakav problem ako su spremni, i dao ti desetak primjera, šta sad mančester treba staviti nekog klinca na gol umjesto vd sara samo zato jer je mlađi, a frajer brani bolje nego ikad iako mu je 40.
tako i milan ne može naći boljeg stopera od neste jer se taj neće roditi možda ni narednih 50 godina, ko da im mjenja pirla? od gatuza dosad nije bilo većeg trkača i borbenijeg igrača na dmf poziciji, ostalih staraca koji nisu na nivou se ili riješilo ili će se tek riješiti, favali i dida noga, kaladze ne igra nikako, pipo je svjestan da je 3-4 napadač(možda i peti), ambrosini uvjek i bio samo vodonoša ništa više.
nek oni dovedu barem jednog extra beka i napadača bez obzira na godine i jednog mlađeg al perspektivnog veznog i ja zadovoljan.
ja sam siguran da je maldini i danas nakon godine dana u penziji tri put bolji bek od onog jadnog criscita, to što je duplo mlađi mu i nije baš neka referenca
samo sad rekao da po meni godine igrača nisu nikakav problem ako su spremni, i dao ti desetak primjera, šta sad mančester treba staviti nekog klinca na gol umjesto vd sara samo zato jer je mlađi, a frajer brani bolje nego ikad iako mu je 40.
tako i milan ne može naći boljeg stopera od neste jer se taj neće roditi možda ni narednih 50 godina, ko da im mjenja pirla? od gatuza dosad nije bilo većeg trkača i borbenijeg igrača na dmf poziciji, ostalih staraca koji nisu na nivou se ili riješilo ili će se tek riješiti, favali i dida noga, kaladze ne igra nikako, pipo je svjestan da je 3-4 napadač(možda i peti), ambrosini uvjek i bio samo vodonoša ništa više.
nek oni dovedu barem jednog extra beka i napadača bez obzira na godine i jednog mlađeg al perspektivnog veznog i ja zadovoljan.
ja sam siguran da je maldini i danas nakon godine dana u penziji tri put bolji bek od onog jadnog criscita, to što je duplo mlađi mu i nije baš neka referenca
Zapata,Ganso i Ibra i ja cu se sve nogom u guzicu sutat.
- tony-mortale
- Kontakt:
zar taj ganso nije već sve dogovorio s lionom, to sam čitao još prije svjetskog negdje al nisam siguran, onaj ćelo u argentini što je rezerva po lijevoj strani što igra je beton, mada se s milanom povezuje onaj na desnoj strani otamendi i on izjavljuje da mu je želja da pređe u milan, a za ibru ja nevjerujem da će igdje, pa tek je prešao u barsu i nije uopšte bio loš, ludi su ako ga prodajuA_d_0 je napisao/la:Zapata,Ganso i Ibra i ja cu se sve nogom u guzicu sutat.
@tony-mortale, nemoj se nać uvrijeđen, nisam uopšte to imao namjeru, nit te uvrijedit nit te vrijeđat. Nego govorim, Milan kao tim je star. Pa gledaj im čitavu odbranu, sve je to preko 30+ godina, sredina terena također, jedino su u napadu mladi, i dobri. Nisam ja rekao da su ti igrači loši, nedo Bog da za jednog Sedorfa ili Pirla kažem da ne valja, nego su, stari, jbg.ne mogu odigrat više u sezoni 30+ utakmica na vrhunskom nivou. Milanu treba sigruno 6-7 mlađih igrača, naravno koji će bit uz ove "stare".
- tony-mortale
- Kontakt:
ma nemogu se ja naći uvrijeđen zbog fudbala,nije to meni baš tako važna stvar u životu, kad imam vremena pratim, milan malo više nego ostale i to je to, a ovo prije nisam ni govorio tebi već italiji.GunnerS je napisao/la:@tony-mortale, nemoj se nać uvrijeđen, nisam uopšte to imao namjeru, nit te uvrijedit nit te vrijeđat. Nego govorim, Milan kao tim je star. Pa gledaj im čitavu odbranu, sve je to preko 30+ godina, sredina terena također, jedino su u napadu mladi, i dobri. Nisam ja rekao da su ti igrači loši, nedo Bog da za jednog Sedorfa ili Pirla kažem da ne valja, nego su, stari, jbg.ne mogu odigrat više u sezoni 30+ utakmica na vrhunskom nivou. Milanu treba sigruno 6-7 mlađih igrača, naravno koji će bit uz ove "stare".
a dobro si se sjetio za sedorfa za njega se zamjena može i mora naći, doduše lik ima tehniku perfektnu i tu mu malo ko može parirati al već godinu-dvije ne trči nikako, pirlo nikad nije ni bio trkač, njegovo je da odigra neku ludu dugu loptu ili podvali perfektan pas napadačima, a to on još uvjek moža, gatuza bi ja lično zamjenio flaminijem, al sad ćemo vidjeti šta će alegri uraditi, siguran sam da će dovesti neke igrače koje on gotivi iz cagliarija, a da će se on i pitati za transfere, zato niko nije ni došao dok trenera ne dovedu, e sad hoće li to biti neki juniori ili već provjereni igrači meni lično je nebitno, važno je da budu kvalitetni, jer sa sadašnjim sastavom nismo konkurentni najbolji klubovima u evropi to je očigledno
Evo sad Hondu povezuju sa nama. Nije svjetska klasa al kako je krenulo i on je odlican. Ibra otpao,Fenerbache (valjda se ovako pise) nudi navodno 23 miliona za Huntelaara a ako je ovo istina ODMAH prihvatiti jer mi je dosta vise mrtvaca tipa njega i Boriella.
- tony-mortale
- Kontakt:
odbio levat fenerbahce kao iz poniženja mu igrati u turskoj ligi,A_d_0 je napisao/la:Evo sad Hondu povezuju sa nama. Nije svjetska klasa al kako je krenulo i on je odlican. Ibra otpao,Fenerbache (valjda se ovako pise) nudi navodno 23 miliona za Huntelaara a ako je ovo istina ODMAH prihvatiti jer mi je dosta vise mrtvaca tipa njega i Boriella.
honda je prejak igrač i svjetska je klasa po meni već sad a za koju godinu sigurno, al nema šanse da ga milan dovede jer sad će ga svi tražiti a milan neće ponuditi ni pola kao drugi klubovi.
spominje se da bi i gatuzo mogao za canavarom u emirate, jest legenda kluba i svaka mu čast za sve što je dao milanu i osvojio, ali možda mu je i vrijeme da ode, u toj ligi bi bio vrh, a u milanu je svoje najbolje igre davno odigrao
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.