FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 23 jun 2010, 00:10

samir_tm87 je napisao/la:ajd sto stadion ne srede , ali mogu vala uklonit mine(ako ima) i ostalo iz sumice...
pa jel ikad iko gore bio?? sve vrece nake , rovovi , zice , itd..
ti bas nedavno poceo ici na tekme...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 23 jun 2010, 00:11

Bolje da se igra na Kosevu pred 15000 nego na grbavici pred 7000 ljudi, zar ne?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 23 jun 2010, 00:13

zlaya_tm87 je napisao/la:Bolje da se igra na Kosevu pred 15000 nego na grbavici pred 7000 ljudi, zar ne?
Zbog finansijske dobiti ZELJI, naravno da je bolje na KOSEVU... Mislim da je to i jedini razlog sto se spominje Kosevo, jer smo mi jos davno na Grbavici ispunili sve uslove za igranje Uefa takmicenja kada smo igrali sa Litexom... a sada su ti uslovi jos bolji :)

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 23 jun 2010, 00:15

Mislim da su uslovi ostali isti, jedino sto se promijenilo su reflektori, a UEFA je do sada naravno jos vise poostrila kriterij, al eto, sve cemo znati kad dodje komisija.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 23 jun 2010, 00:18

samir_tm87 je napisao/la:ajd sto stadion ne srede , ali mogu vala uklonit mine(ako ima) i ostalo iz sumice...
pa jel ikad iko gore bio?? sve vrece nake , rovovi , zice , itd..
drug u onoj sumici nema nista jer pogledaj malo starije klipove utakmica sa grbavice ,dok nije ograda postavljena iznad juga

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 jun 2010, 00:28

Baltazar je napisao/la:ja licno ne bi volio da se igra na Grbavici...ostvarimo dobar rezultat u Izraelu i onda ovdje puste u prodaju 7000 karti. Znamo kako je UEFA stroga sto se tice toga, koliko stolica toliko i karata plus onih 5-10% zbog sigurnosti i onda ljudi koji zadnjih 10 godina nisu propustili tekme ostanu ispred stadiona da bi neki sminkercici usli radi furke a boli ih neka stvar kako ce tekma zavrsit
Ma ima rješenje i za to brate.Jednostavno stave da ljudi sa godišnjom kartom imaju prednost za kupovinu karte za euro tekme i gotovo
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 23 jun 2010, 00:29

TMovac je napisao/la:
Baltazar je napisao/la:ja licno ne bi volio da se igra na Grbavici...ostvarimo dobar rezultat u Izraelu i onda ovdje puste u prodaju 7000 karti. Znamo kako je UEFA stroga sto se tice toga, koliko stolica toliko i karata plus onih 5-10% zbog sigurnosti i onda ljudi koji zadnjih 10 godina nisu propustili tekme ostanu ispred stadiona da bi neki sminkercici usli radi furke a boli ih neka stvar kako ce tekma zavrsit
Ma ima rješenje i za to brate.Jednostavno stave da ljudi sa godišnjom kartom imaju prednost za kupovinu karte za euro tekme i gotovo
Svasta :lol:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 23 jun 2010, 00:34

TMovac je napisao/la:
ima i nas sto godinama ne kupujemo godisnju vec obicnu kartu s ciljem da klubu damo sto vise para i opet mi izvisimo xD

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 jun 2010, 00:42

lottdogg je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
ima i nas sto godinama ne kupujemo godisnju vec obicnu kartu s ciljem da klubu damo sto vise para i opet mi izvisimo xD
heh druže ja nažalost nisam u mogučnosti pratiti svaku tekmu.odprilike odgledam 7-8 domačih,i 2-3 gostujuće.nadam se da ćese to u budućnosti promjeniti na bolje.helem uglavnom.svake god kupim godišnju,i opet kada idem na tekmu kupim i da kažem običnu ulaznicu.a godišnju ponesem da mogu uči u slučaju da se karte rasprodaju.što je do sada bio samo 1 slučaj.ali eto...

pozz
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 23 jun 2010, 00:48

Je li to nema nista za sada od one velike price o rekonstrukciji stadiona ? Nije Brko nista izganj'o?
Osim - drugo ime za Želju !

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 23 jun 2010, 00:57

a kad se sjetim jadikovanja kad smo raspravljali oko stadiona :? sto tamo..sto necemo na grbavici..hocemo na svom stadionu..ajmo popravljati istok..ovo..ono..a sada..daj nam kosevo :lol:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 jun 2010, 00:58

[youtube][/youtube]

najava utakmice Željo-Hapoel

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 23 jun 2010, 00:59

eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:a kad se sjetim jadikovanja kad smo raspravljali oko stadiona :? sto tamo..sto necemo na grbavici..hocemo na svom stadionu..ajmo popravljati istok..ovo..ono..a sada..daj nam kosevo :lol:
ja ne znam da je iko rekao da hoce na grbavici...glupost cista...
u ligi sampiona nema stajanja!!! Znaci samo cca 8.500 karata bi pusteno u prodaju...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 23 jun 2010, 01:01

rossoner je napisao/la:Je li to nema nista za sada od one velike price o rekonstrukciji stadiona ? Nije Brko nista izganj'o?
Brko nema nikakve veze s tim ;)...a uostalom mali milion puta se govorilo da u skoroj buducnosti nema nista od toga
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 23 jun 2010, 01:07

rossoner je napisao/la:Je li to nema nista za sada od one velike price o rekonstrukciji stadiona ? Nije Brko nista izganj'o?
Pa ako je i izganjao,ne moze se to na brzinu,veliki je to projekat i treba mnogo vremena da se toliko stvari rijesi...dobra je stvar sto su nasi poceli razmisljati o nekom rjesenju za nas stadion...nije dovoljan jedan razgovor u njemackoj pa da se stvari pokrenu...ako se vec i nasao potencijalni izvodjac radova ( kazem ako se nasao,a ne da se nasao,da neki ne shvate pogresno),i da je taj izvodjac voljan da obavi veci dio posla,pa cak i da nadje lovu iz nekih svojih veza,cime bi pomogao uveliko u izgradnji recimo istocne tribine,ili reparaciji ostalih dijelova stadiona,to se ne moze dogovoriti odmah...u najboljem slucaju,da se sve dogovori sa nekim,treba nam bukvalno donacija,jer mi nemamo para,a pogotovo za takvu vrstu projekta...ako se i nadje neko ko bi nam dodao veliku pomoc,a ima takvih koji su vani ( zbog toga i idu ovi nasi okolo,a ne po nasoj drzavi),za to treba mnogo vremena,strpljenja,bankovnih garancija,medjusobnih dogovora,pravilnih ugovora,i mnogo mnogo sastanaka...ovo nije jednostavno uraditi,svi mislimo da se trebamo uhvatiti lopate i krampe i radna akcija,bum ,eto ti stadiona...bilo bi lijepo kada bi bilo tako...cak i za takve stvari trebaju mnoge dozvole...a one se placaju...da ne duljim,pod najboljim uslovima i sa puno para,izgradnja ili reparacija nekog stadiona traje po nekoliko godina...a ako uzmemo za primjer nas,mi bi morali i pod takvim uslovima da igramo na grbavici,jer je prenatrpano sa terminima i nemamo bas mnogo ni izbora,pa bi to jos dodatno otezalo situaciju...
Treba se nadati,nasi su posli da razgovaraju o nekim stvarima,ali ne treba ocekivati da se probudimo sljedece jutro i da ugledamo novi sveti stadion...proci ce jos dosta dosta vremena,jer je to realno
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 23 jun 2010, 01:13

TMovac je napisao/la:[youtube][/youtube]

najava utakmice Željo-Hapoel
:mrgreen: :D

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 23 jun 2010, 01:19

boccaccio je napisao/la:
Pa ako je i izganjao,ne moze se to na brzinu,veliki je to projekat i treba mnogo vremena da se toliko stvari rijesi...dobra je stvar sto su nasi poceli razmisljati o nekom rjesenju za nas stadion...nije dovoljan jedan razgovor u njemackoj pa da se stvari pokrenu...ako se vec i nasao potencijalni izvodjac radova ( kazem ako se nasao,a ne da se nasao,da neki ne shvate pogresno),i da je taj izvodjac voljan da obavi veci dio posla,pa cak i da nadje lovu iz nekih svojih veza,cime bi pomogao uveliko u izgradnji recimo istocne tribine,ili reparaciji ostalih dijelova stadiona,to se ne moze dogovoriti odmah...u najboljem slucaju,da se sve dogovori sa nekim,treba nam bukvalno donacija,jer mi nemamo para,a pogotovo za takvu vrstu projekta...ako se i nadje neko ko bi nam dodao veliku pomoc,a ima takvih koji su vani ( zbog toga i idu ovi nasi okolo,a ne po nasoj drzavi),za to treba mnogo vremena,strpljenja,bankovnih garancija,medjusobnih dogovora,pravilnih ugovora,i mnogo mnogo sastanaka...ovo nije jednostavno uraditi,svi mislimo da se trebamo uhvatiti lopate i krampe i radna akcija,bum ,eto ti stadiona...bilo bi lijepo kada bi bilo tako...cak i za takve stvari trebaju mnoge dozvole...a one se placaju...da ne duljim,pod najboljim uslovima i sa puno para,izgradnja ili reparacija nekog stadiona traje po nekoliko godina...a ako uzmemo za primjer nas,mi bi morali i pod takvim uslovima da igramo na grbavici,jer je prenatrpano sa terminima i nemamo bas mnogo ni izbora,pa bi to jos dodatno otezalo situaciju...
Treba se nadati,nasi su posli da razgovaraju o nekim stvarima,ali ne treba ocekivati da se probudimo sljedece jutro i da ugledamo novi sveti stadion...proci ce jos dosta dosta vremena,jer je to realno
Ovako i jest nema nista nabrzaka. I AKO bude nece biti odmah sve nego pomalo razvuce se ovo 5-6 godina mozda i vise al cemo na kraju aBd imati stadion kakav zasluzujemo!
G A Z I
Željo sve do pobjede

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 23 jun 2010, 01:31

OK. Pa meni je također sve to logično, već se pričlo da je Amar išao u Švabiju da ganja nekog sponzora pa kontam da se nisu šta dogovorili za budućnost. Naravno da Grbavica(nova) ne može nići tako lahko. Pa i Koke nam rece na proslavi : "Treba vremena i vremena..." :) Ja cu biti najsretniji na svijetu ako za 5-10 godina na novoj Grbavici budem gledao grupnu fazu LP-a...To je san...
Neka nama Amara, sve će ostalo biti...
Osim - drugo ime za Želju !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 23 jun 2010, 02:16

Do kada je rok za prijavu igraca u Ligi prvaka? je li do prvog jula? Nadam se da ce Osim dovesti uz Zebu jos neko provjereno ime na Grbavicu..ako zelimo nesto vise protiv Hapoela,nama trebaju jos 2-3 igraca kvaliteta Zebe,uostalom to trener kvaliteta Amara Osima sigurno najbolje zna...

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 23 jun 2010, 10:02

Eno gledam neki njihov forum (hapoel) vidim nase raje se prijavilo malo diskusiju vode oko navijaca i slicno :D. Neki objasnjvaju situaciju u BIH, nije lose :D
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.