Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

BosnaSTL
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la BosnaSTL » 09 jun 2016, 00:50

[quote="joker90"]Sretno Miraleme! Nisi mi nesto drag, al eto nas si jbg.
Ko ti nije drag ?

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 09 jun 2016, 00:53

Ako ti ne vidis napredak u transferu iz kluba koji je cirkus u Europi u klub koji se ravnopravno borbi za tiulu u istoj Europi, onda ne znam stvarno... :lol:
Transfer u United tesko da je bio moguc. Mourinho ne voli ovakve igrace. Njemu daj dva trkaca i ispred desetku sto Pjanic nije i to je to od veznog reda.

Ljudi umislili da je Pjanic ponajbolji veznjak svijeta pa eto sad razocarani sto nije otisao u Barcelonu ili Bayern. Al dobro, pisem na pdfu gdje ga se poredi sa Modricem.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 09 jun 2016, 00:54

ma jesu ba ne navijam ja za juve vec za romu negoo kazem mire ce se sprdat jos vise sa italijanskom ligom kome god napravi priliku bit ce gol nabit ce mire statistiku haos plus slobodjaci
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 09 jun 2016, 00:55

Virtu4l je napisao/la:S' magarca na magarca, nažalost.
Virtu4l je napisao/la: Ma kakva njihova četvrtfinala i polufinala, prošle godine se zabunkerisali i posrećilo im se, a godinu prije toga ih tamburali neki Kopenhageni i Galatasaraji. Njima je noga svaki put kad nalete na top ekipu.
Znači gledam i ne vjerujem šta čovjek piše. Evo baš zbog ovakvih likova nisam priželjkivao ovakav transfer, između ostalog. Saće svako malo ulijetati na temu sa svojim ekspertskim stavovima, über cool analizama i vizijom igre koju bi trebalo Juve da igra kako bi Pjanić imao 20 golova i 20 asistencija po sezoni. Jer svaki klub, naravno, treba da svoju igru gradi oko najjačeg veznog kojeg je planeta ikad vidjela.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 jun 2016, 00:58

Goalgetter je napisao/la:Kako ce ovo prihvatiti navijaci Rome :think:

slika

p.s. Nista od Juveta ;)
Miraleme pamet u glavu, ako ces ici iz Rome idi van Italije.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 09 jun 2016, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jun 2016, 00:58

Kajzer10 je napisao/la:Ako ti ne vidis napredak u transferu iz kluba koji je cirkus u Europi u klub koji se ravnopravno borbi za tiulu u istoj Europi, onda ne znam stvarno... :lol:
E čuj Juventus se ravnopravno bori za titulu u Evropi. To si zaključio na osnovu jednog finala u deset godina?
Uf, dobro je :bow: :bow:

Hajmo sad, objektivni juventini nazad u svoj tor :njanjanja:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jun 2016, 00:59

Yebeniji Mire od Ibre :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 09 jun 2016, 00:59

licenciranje je pocelo...ako neko uleti milion vise u ovo malo vremena, tamo ce, mire se izgleda ne pita

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jun 2016, 01:01

Raonffa je napisao/la:Yebeniji Mire od Ibre :mrgreen:
Ma normalno brate, sad može birati klub i ko bi normalan u njegovoj situaciji odabrao Juventus.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 09 jun 2016, 01:01

Virtu4l je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:Samo sto cemo morati cekati cetvrtfinale ili polufinale LP da ga vidimo protiv ozbiljnih ekipa jer u ovoj glupoj ligi nema ozbiljne ekipe..
Ma kakva njihova četvrtfinala i polufinala, prošle godine se zabunkerisali i posrećilo im se, a godinu prije toga ih tamburali neki Kopenhageni i Galatasaraji. Njima je noga svaki put kad nalete na top ekipu.
Rule_hz je napisao/la:zato c ispred sebe imat moratu dylibu koji nece fulat zicere
E to je jedino što me raduje, Dybala, Mandžo i Morata, ako su ovi posljednji još uvijek članovi Juventusa.
Obrni pricu ka Dzeki koji je igrao u toj ultra gigantski jakoj ligi i zabijao golove i bio heroj navijaca covjece. Svake godine preko 15 ide u ligi kao neko ko ulazi sa klupe. I onda dodje u tu kukuruz Serie A ligu i biva ismijan svako kolo. Ne stigne ni postici 5 golova kao starter u skoro svakoj utakmici. Ne, razlika je u tome sto se raja lozi na igracka imena i nba fudbal sa rezultatima 7:3 pa im je to mjerilo kvaliteta, a ne cinjenica da fenjeras Lester osvoji titulu pored toliko "ozbiljnih ekipa".

Da si bolje upucen, znao bi da taj period kada su Kopenhagen i Galatasaraj "tamburali" je bilo pod Conteom i nista se u Evropi nije moglo uraditi. Pod Maxom je sasvim druga prica. Doduse, i taj Conteov Juventus je tamburao Chelsea. Kao i ovaj Juventus kada je tamburao prvaka engleske u grupnoj fazi.

I Morata ti je prvi koji ce fuliti zicer. Zbog njegovih zicera je Juventus zavrsio na 2. mjestu u grupnoj fazi i posle otisao na Bayern, a ne dinamo kijev, benfiku, arsenal i slicne fenjerase.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jun 2016, 01:04

Virtu4l je napisao/la:
Ma normalno brate, sad može birati klub i ko bi normalan u njegovoj situaciji odabrao Juventus.
Ni meni nije bilo baš drago, ako neće mijenjati ligu bolje mu je da u Romi ostane uz sav respect prema Juventusu.

PS: Sad će ti se na kosti naklatiti Chopor zbog ovog posta iznad :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 jun 2016, 01:04

Molim vas samo i ako predje u Juventus, bez najava ''imace 20, 30, 50 asistencija'' i slicno. Hvala. :mrgreen:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 09 jun 2016, 01:06

Goalgetter je napisao/la:Molim vas samo i ako predje u Juventus, bez najava ''imace 20, 30, 50 asistencija'' i slicno. Hvala. :mrgreen:
Tako je. :urnebes:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jun 2016, 01:08

Raonffa je napisao/la:Ni meni nije bilo baš drago, ako neće mijenjati ligu bolje mu je da u Romi ostane uz sav respect prema Juventusu.
Normalno da mu je bolje da ostane u Romi.

A ovi su posebna sorta, kad se samo sjetim šta su pisali o Luliću kad se povezivao sa Juventusom, jbt, k'o da su svake sedmice u Torinu a ne u nekoj bosanskoj prašumi.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 jun 2016, 01:08

Na zebru.

Izabrao je pravi klub, tamo će imati veći prostor da još napreduje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 jun 2016, 01:10

Saurman je napisao/la:
Na zebru.

Nije zebra nego magarac u zatvorenickoj uniformi.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jun 2016, 01:11

Virtu4l je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ni meni nije bilo baš drago, ako neće mijenjati ligu bolje mu je da u Romi ostane uz sav respect prema Juventusu.
Normalno da mu je bolje da ostane u Romi.

A ovi su posebna sorta, kad se samo sjetim šta su pisali o Luliću kad se povezivao sa Juventusom, jbt, k'o da su svake sedmice u Torinu a ne u nekoj bosanskoj prašumi.
Znaš onda kako je nama navijačima drugih klubova iz Italije sa njima :kafa: :mrgreen:

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 09 jun 2016, 01:11

Virtu4l je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:Ako ti ne vidis napredak u transferu iz kluba koji je cirkus u Europi u klub koji se ravnopravno borbi za tiulu u istoj Europi, onda ne znam stvarno... :lol:
E čuj Juventus se ravnopravno bori za titulu u Evropi. To si zaključio na osnovu jednog finala u deset godina?
Ne, to sam zakljucio iz objektivnog promatranja trenutne ekipe sa trenutnim trenerom koji radi odlican posao. I da, Juventus se trenutno ravnopravno bori sa najjacim europskim ekipama i to mi je bitno. Postujem ako je tebi bitno da li se Juventus prije 10 godina ravnopravno borio za titulu u Europi.
Virtu4l je napisao/la:
Ma kako da ne. Inace, izdominirao je najjacu ligu svijeta na jednako dominantan nacin kako je Zidane izdominirao EURO 2000-e. Ko ne bi mogao birati klub nakon toga?

Bolje da je ostao u Romi? Nema smisla pisati na ovoj temi vise nakon ove blazene logike.

Pogba

Miralem Pjanić

Post Postao/la Pogba » 09 jun 2016, 01:12

Raonffa, calcio i Virtual na kisiku. :lol:
Klasicni hejt i nemoc.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: al87, Google Adsense [Bot], MiranGlasnic, PeppermintSA, samoposmatram, Sensei, UtdBiH21, Varta i 63 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []