Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Miralem Pjanić
[quote="joker90"]Sretno Miraleme! Nisi mi nesto drag, al eto nas si jbg.
Ko ti nije drag ?
Ko ti nije drag ?
Ako ti ne vidis napredak u transferu iz kluba koji je cirkus u Europi u klub koji se ravnopravno borbi za tiulu u istoj Europi, onda ne znam stvarno...
Transfer u United tesko da je bio moguc. Mourinho ne voli ovakve igrace. Njemu daj dva trkaca i ispred desetku sto Pjanic nije i to je to od veznog reda.
Ljudi umislili da je Pjanic ponajbolji veznjak svijeta pa eto sad razocarani sto nije otisao u Barcelonu ili Bayern. Al dobro, pisem na pdfu gdje ga se poredi sa Modricem.
Transfer u United tesko da je bio moguc. Mourinho ne voli ovakve igrace. Njemu daj dva trkaca i ispred desetku sto Pjanic nije i to je to od veznog reda.
Ljudi umislili da je Pjanic ponajbolji veznjak svijeta pa eto sad razocarani sto nije otisao u Barcelonu ili Bayern. Al dobro, pisem na pdfu gdje ga se poredi sa Modricem.
ma jesu ba ne navijam ja za juve vec za romu negoo kazem mire ce se sprdat jos vise sa italijanskom ligom kome god napravi priliku bit ce gol nabit ce mire statistiku haos plus slobodjaci
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:S' magarca na magarca, nažalost.
Znači gledam i ne vjerujem šta čovjek piše. Evo baš zbog ovakvih likova nisam priželjkivao ovakav transfer, između ostalog. Saće svako malo ulijetati na temu sa svojim ekspertskim stavovima, über cool analizama i vizijom igre koju bi trebalo Juve da igra kako bi Pjanić imao 20 golova i 20 asistencija po sezoni. Jer svaki klub, naravno, treba da svoju igru gradi oko najjačeg veznog kojeg je planeta ikad vidjela.Virtu4l je napisao/la: Ma kakva njihova četvrtfinala i polufinala, prošle godine se zabunkerisali i posrećilo im se, a godinu prije toga ih tamburali neki Kopenhageni i Galatasaraji. Njima je noga svaki put kad nalete na top ekipu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Goalgetter
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Kako ce ovo prihvatiti navijaci Rome

p.s. Nista od Juveta
Miraleme pamet u glavu, ako ces ici iz Rome idi van Italije.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 09 jun 2016, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
E čuj Juventus se ravnopravno bori za titulu u Evropi. To si zaključio na osnovu jednog finala u deset godina?Kajzer10 je napisao/la:Ako ti ne vidis napredak u transferu iz kluba koji je cirkus u Europi u klub koji se ravnopravno borbi za tiulu u istoj Europi, onda ne znam stvarno...![]()
Uf, dobro jeGoalgetter je napisao/la:http://www.asroma.com/en/news/2016/5/ro ... ve-rumours
Hajmo sad, objektivni juventini nazad u svoj tor
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Yebeniji Mire od Ibre 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
licenciranje je pocelo...ako neko uleti milion vise u ovo malo vremena, tamo ce, mire se izgleda ne pita
Ma normalno brate, sad može birati klub i ko bi normalan u njegovoj situaciji odabrao Juventus.Raonffa je napisao/la:Yebeniji Mire od Ibre
Obrni pricu ka Dzeki koji je igrao u toj ultra gigantski jakoj ligi i zabijao golove i bio heroj navijaca covjece. Svake godine preko 15 ide u ligi kao neko ko ulazi sa klupe. I onda dodje u tu kukuruz Serie A ligu i biva ismijan svako kolo. Ne stigne ni postici 5 golova kao starter u skoro svakoj utakmici. Ne, razlika je u tome sto se raja lozi na igracka imena i nba fudbal sa rezultatima 7:3 pa im je to mjerilo kvaliteta, a ne cinjenica da fenjeras Lester osvoji titulu pored toliko "ozbiljnih ekipa".Virtu4l je napisao/la:Ma kakva njihova četvrtfinala i polufinala, prošle godine se zabunkerisali i posrećilo im se, a godinu prije toga ih tamburali neki Kopenhageni i Galatasaraji. Njima je noga svaki put kad nalete na top ekipu.Momciluk je napisao/la:Samo sto cemo morati cekati cetvrtfinale ili polufinale LP da ga vidimo protiv ozbiljnih ekipa jer u ovoj glupoj ligi nema ozbiljne ekipe..
E to je jedino što me raduje, Dybala, Mandžo i Morata, ako su ovi posljednji još uvijek članovi Juventusa.Rule_hz je napisao/la:zato c ispred sebe imat moratu dylibu koji nece fulat zicere
Da si bolje upucen, znao bi da taj period kada su Kopenhagen i Galatasaraj "tamburali" je bilo pod Conteom i nista se u Evropi nije moglo uraditi. Pod Maxom je sasvim druga prica. Doduse, i taj Conteov Juventus je tamburao Chelsea. Kao i ovaj Juventus kada je tamburao prvaka engleske u grupnoj fazi.
I Morata ti je prvi koji ce fuliti zicer. Zbog njegovih zicera je Juventus zavrsio na 2. mjestu u grupnoj fazi i posle otisao na Bayern, a ne dinamo kijev, benfiku, arsenal i slicne fenjerase.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ni meni nije bilo baš drago, ako neće mijenjati ligu bolje mu je da u Romi ostane uz sav respect prema Juventusu.Virtu4l je napisao/la:Ma normalno brate, sad može birati klub i ko bi normalan u njegovoj situaciji odabrao Juventus.Raonffa je napisao/la:Yebeniji Mire od Ibre
PS: Sad će ti se na kosti naklatiti Chopor zbog ovog posta iznad
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Goalgetter
- Kontakt:
Molim vas samo i ako predje u Juventus, bez najava ''imace 20, 30, 50 asistencija'' i slicno. Hvala. 
Tako je.Goalgetter je napisao/la:Molim vas samo i ako predje u Juventus, bez najava ''imace 20, 30, 50 asistencija'' i slicno. Hvala.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Normalno da mu je bolje da ostane u Romi.Raonffa je napisao/la:Ni meni nije bilo baš drago, ako neće mijenjati ligu bolje mu je da u Romi ostane uz sav respect prema Juventusu.
A ovi su posebna sorta, kad se samo sjetim šta su pisali o Luliću kad se povezivao sa Juventusom, jbt, k'o da su svake sedmice u Torinu a ne u nekoj bosanskoj prašumi.
Na zebru.Virtu4l je napisao/la:S' magarca na magarca, nažalost.
Izabrao je pravi klub, tamo će imati veći prostor da još napreduje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Na zebru.Virtu4l je napisao/la:S' magarca na magarca, nažalost.
Nije zebra nego magarac u zatvorenickoj uniformi.
Znaš onda kako je nama navijačima drugih klubova iz Italije sa njimaVirtu4l je napisao/la:Normalno da mu je bolje da ostane u Romi.Raonffa je napisao/la:Ni meni nije bilo baš drago, ako neće mijenjati ligu bolje mu je da u Romi ostane uz sav respect prema Juventusu.
A ovi su posebna sorta, kad se samo sjetim šta su pisali o Luliću kad se povezivao sa Juventusom, jbt, k'o da su svake sedmice u Torinu a ne u nekoj bosanskoj prašumi.
Ne, to sam zakljucio iz objektivnog promatranja trenutne ekipe sa trenutnim trenerom koji radi odlican posao. I da, Juventus se trenutno ravnopravno bori sa najjacim europskim ekipama i to mi je bitno. Postujem ako je tebi bitno da li se Juventus prije 10 godina ravnopravno borio za titulu u Europi.Virtu4l je napisao/la:E čuj Juventus se ravnopravno bori za titulu u Evropi. To si zaključio na osnovu jednog finala u deset godina?Kajzer10 je napisao/la:Ako ti ne vidis napredak u transferu iz kluba koji je cirkus u Europi u klub koji se ravnopravno borbi za tiulu u istoj Europi, onda ne znam stvarno...![]()
Ma kako da ne. Inace, izdominirao je najjacu ligu svijeta na jednako dominantan nacin kako je Zidane izdominirao EURO 2000-e. Ko ne bi mogao birati klub nakon toga?Virtu4l je napisao/la:Ma normalno brate, sad može birati klub i ko bi normalan u njegovoj situaciji odabrao Juventus.Raonffa je napisao/la:Yebeniji Mire od Ibre
Bolje da je ostao u Romi? Nema smisla pisati na ovoj temi vise nakon ove blazene logike.
Miralem Pjanić
Raonffa, calcio i Virtual na kisiku. 
Klasicni hejt i nemoc.
Klasicni hejt i nemoc.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: al87, Google Adsense [Bot], MiranGlasnic, PeppermintSA, samoposmatram, Sensei, UtdBiH21, Varta i 63 gosta.