Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Ne znam šta se očekivali u Realu nema mjesta kao ni u Bayernu i Barceloni na kraju se Juve čini kao logičan i ispravan izbor.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nisam brate svega mi, što se mene tiče nek' on potpiše za Juventus ja ću ga opet pratiti sa istim žarom kao i prije al' smatram da mu je bolje da promijeni ligu.Pogba je napisao/la:Raonffa, calcio i Virtual na kisiku.
Klasicni hejt i nemoc.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- IlCapitano
- Kontakt:
To je demant od prošle sedmice, ne za večeras.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
U Realu iskreno nema, to je sigurno. Ili bi mozda neki prizeljkivali da ko Kovacic predje u Real pa da se kurcimo kako imamo igraca u najvecem svjetkom klubu a on kupi 'smece' minute?Saurman je napisao/la:Ne znam šta se očekivali u Realu nema mjesta kao ni u Bayernu i Barceloni na kraju se Juve čini kao logičan i ispravan izbor.
Sto se Barce tice, on meni nije nista losiji igrac od Rakitica. Zapravo da sutra pravim ekipu, izabrao bih Pjanica. Ali ovo nije ona Pepova Barcelona gdje njima treba igrac profila kakav je Pjanic. Njima je dovoljan Rakitic da krpi rupe nazad, trci 10 km po utakmici i to je to. Pjanic nije nikakav trkac. Naprijed ce MSN odraditi svoje i oni sve kreiraju naprijed.
Znaš li ti da smo mi od ekipe koja vodi ss.ba ligu tražili da više ne daju utakmice Juventusa u parove za prognoziranje.Raonffa je napisao/la:Nisam brate svega mi, što se mene tiče nek' on potpiše za Juventus ja ću ga opet pratiti sa istim žarom kao i prije al' smatram da mu je bolje da promijeni ligu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da mu hoce Radja noge polomit pa makar.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Slazem se sa Virtualom i svim ostalim koji navijaju da se promjeni liga,Seriu A je prekucao,ove sezone posebno.
Ali,da bi prelazak u Juve bio sa magarca na magarca ne bih se slozio,veliki je Juve klub da bi se tako okarakterisalo.
Nego,@Pogba i ostali sa teme Juventusa,primate li nove goste?

Ali,da bi prelazak u Juve bio sa magarca na magarca ne bih se slozio,veliki je Juve klub da bi se tako okarakterisalo.
Nego,@Pogba i ostali sa teme Juventusa,primate li nove goste?

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma jok ba, uletio bi u vezni red Reala bez problema, šta će Modrić i društvo pored njega. Ili u Bayern npr. tamo nemaš poštenog veznog ni za lijeka. Pjanke bi im otklonio sve problemeSaurman je napisao/la:Ne znam šta se očekivali u Realu nema mjesta kao ni u Bayernu i Barceloni na kraju se Juve čini kao logičan i ispravan izbor.

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
A vjerujem, ne možeš sa njima na zelenu granu nikako.Virtu4l je napisao/la:Znaš li ti da smo mi od ekipe koja vodi ss.ba ligu tražili da više ne daju utakmice Juventusa u parove za prognoziranje.Raonffa je napisao/la:Nisam brate svega mi, što se mene tiče nek' on potpiše za Juventus ja ću ga opet pratiti sa istim žarom kao i prije al' smatram da mu je bolje da promijeni ligu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tresla se gora,rodio se mis 

Riose jel nas to i ti prodajesRios je napisao/la:Slazem se sa Virtualom i svim ostalim koji navijaju da se promjeni liga,Seriu A je prekucao,ove sezone posebno.
Nego,@Pogba i ostali sa teme Juventusa,primate li nove goste?![]()
![]()

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Nikad druze moj,pratit cu ja Romu i dalje,postala mi je draga uz Miralema basManuel je napisao/la:Riose jel nas to i ti prodajesRios je napisao/la:Slazem se sa Virtualom i svim ostalim koji navijaju da se promjeni liga,Seriu A je prekucao,ove sezone posebno.
Nego,@Pogba i ostali sa teme Juventusa,primate li nove goste?![]()
![]()

Ipak,kao neko ko postuje Miralema svakako da cu pratiti i klubove u kojima bude igrao u buducnosti..Bio to Juve,United,Barsa..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Nije baš s magarca na magarca, al' jest s magarca na mazgu umjesto na konja, ako ćemo se držati stočarskog žargona do kraja.Rios je napisao/la:Slazem se sa Virtualom i svim ostalim koji navijaju da se promjeni liga,Seriu A je prekucao,ove sezone posebno.

Zasto Juventus! Zasto?! 

Veliki klub, sama elita. Imace zagarantovane domaace titule, veoma konkurentan u LP, vec naviknut na ligu
Extra
Extra

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
E jeboga Seria A
Nisam ni tebe ni Dzeku u Romi pratio necu vala ni u Juventusu.
Najruznija liga na svijetu.

Nisam ni tebe ni Dzeku u Romi pratio necu vala ni u Juventusu.
Najruznija liga na svijetu.
pjanic u juventusu.vrijednost transfera iznosi 24 mil funti(30 mil eur).po meni dobar izbor,juve je velik klub,liga nije toliko teska.vjerovatno to znaci da pogba napusta juventus
juve je jedini klub koji je poslao zvanicnu ponudu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidim neki nisu zadovoljni 
Mislim da trebate napraviti jasnu liniju izmedju Rome i Juventusa. Juventus je rezultatski i organizacijski dosta bolji sto se i da primjetiti. Nakon 5 sezona sa titulom cilj je iskorak i osvajanje Lige Prvaka naredne sezone, a on je jedna od kockica koje su potrebne.
Dosao je vec cini mi se Dani Alves, to je dokaz da misle ozbiljno.
Sto se tice lige liga mozda jeste nekompetitivna ali je uzivancija pratiti na Areni Juventus, a sada cete mozda imati i Pjanica.
Uglavnom ovo mu je pametna odluka, konacno je dosao u nekog giganta i sada ce igrati bitnu ulogu u Ligi Prvaka. Ode covjek igrati sa Buffonom, Khedirom, Dyabalom, Pogbom, Chiellinijem i Bonuccijem, atomska ekipa.
A koliko je liga lagana vidjeli ste na primjeru Dzekine sezone, nema teze lige zbog defanzivne posvecenosti. Kvalitet i manjak kompetitivnih ekipa jeste problem ali je opet i pored toga teska za igrati jer slabije ekipe vise vremena posvete taktici i defanzivi nego one u Spaniji i Engleskoj.

Mislim da trebate napraviti jasnu liniju izmedju Rome i Juventusa. Juventus je rezultatski i organizacijski dosta bolji sto se i da primjetiti. Nakon 5 sezona sa titulom cilj je iskorak i osvajanje Lige Prvaka naredne sezone, a on je jedna od kockica koje su potrebne.
Dosao je vec cini mi se Dani Alves, to je dokaz da misle ozbiljno.
Sto se tice lige liga mozda jeste nekompetitivna ali je uzivancija pratiti na Areni Juventus, a sada cete mozda imati i Pjanica.
Uglavnom ovo mu je pametna odluka, konacno je dosao u nekog giganta i sada ce igrati bitnu ulogu u Ligi Prvaka. Ode covjek igrati sa Buffonom, Khedirom, Dyabalom, Pogbom, Chiellinijem i Bonuccijem, atomska ekipa.
A koliko je liga lagana vidjeli ste na primjeru Dzekine sezone, nema teze lige zbog defanzivne posvecenosti. Kvalitet i manjak kompetitivnih ekipa jeste problem ali je opet i pored toga teska za igrati jer slabije ekipe vise vremena posvete taktici i defanzivi nego one u Spaniji i Engleskoj.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Najviše bi volio da ovo nije istina, da čovjek ne pređe. Da ode recimo u West Ham. I oni imaju pare da mu ponude ugovor. Pa nek igra tamo na Otoku. Najjača liga svih vremena. Bolje igrati i za Sunderland nego za Juve...
★★★
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, greenwood, tale07 i 19 gostiju.