Pozdrav za sve forumase
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Blizu si.na 2 352 000 dodaj oko 800 000 kamate (koju otpisuju i 20 posto glavnice)i dobices otprilike iznos duga.Vaya je napisao/la:Obicno kad se radi o reprogramu duga (u bilo kojem poslu) rata se fiksira za cijeli period reprograma.
196.000 * 36 = 7.056.000,00 (Nesto ne mogu da vjerujem da je ovo iznos duga za porez, plus ako je odbijena kamata i 20% glavnice)
196.000 * 12 = 2.352.000,00 (Ova opcija mi djeluje realnije, ako se oduzmu kamate i odredjeni procenat glavnice koji se skida, ako je potpisan na godinu dana...
kjafir bojharry_90 je napisao/la:Gdje je onaj 72 sa svojim vijestima da Azmir odlazi..lik pojma nema,samo se izvaljuje sa glupostima i tekstovima od prije par godina..fucko mali
Dug nam kako god nije niti blizu 7 miliona, toliki je bio prije 2,5 godina kada je Azmir dosao. A i vjerovatno je potpisan na kraci period od 10 godina kako bi skinuli kamate i mozda dio glavnice.Vaya je napisao/la:Obicno kad se radi o reprogramu duga (u bilo kojem poslu) rata se fiksira za cijeli period reprograma.
196.000 * 36 = 7.056.000,00 (Nesto ne mogu da vjerujem da je ovo iznos duga za porez, plus ako je odbijena kamata i 20% glavnice)
196.000 * 12 = 2.352.000,00 (Ova opcija mi djeluje realnije, ako se oduzmu kamate i odredjeni procenat glavnice koji se skida, ako je potpisan na godinu dana...
Slazem se, ali mislim da u budućnosti treba to definisati da se ne desavaju ovakve stvari svakih par mjeseci. Moramo postati ozbiljni.adnan27 je napisao/la:nije to oko para zna azmir sta radi vjeruj puno toga se nije ispostovalo sto su se dogovorili a ovo sto on radi je naj vise radi stadiona nece jednostavno visee covjek u buducnosti da igra u zeniciKomunista je napisao/la:U pravvu si, nesto sam slicno napisao vec. Ovakvi pritisci na grad i igranje sa emocijama ljudi nisu korektni. Hoce li se ponoviti isto kod slijedece rate? Ajde idemo dalje, ali ovako se ne postaje klub. Nikako.Sariel je napisao/la:ma ne radi azmir nista sto vec nije probo.
i dobronamjerna kritika ne smije nikom smetat.
daleko smo mi od ozbiljnog kluba.
nazalost.
Mrzi me objasnjavati. Ja niti sam panicio niti sam nesto lagao. Jucer se ponovo drama napravila da bi se postigao boljitak za klub i da bi se nadjebavao ne znam ni ja vise s kim. Samo kazem da to nije nacin za ozbiljan klub. I to moraju popraviti. Ako se smije ovdije uputiti kakva kritika upravi kluba?Rimes87 je napisao/la:Kako se on igra sa našim emocijama molim te lijepo? Nit je najavljivao da će otići, nit je najvaljivao da neće se moći isplatiti rata duga, ništa od toga čovjek nije rekao, već su nam plasirane bombe od strane nekih idiota koji samo žele zlo Slobodi. Nikada ne vjerujte glasinama, čak ni što se pojačanja tiče. Dok neko ne objavi, primjerice SS.ba, sve informacije padaju u vodu. Ne paničite džaba da nećemo imati ekipu za Evrope, lige i kupa, jer nemate pojma ko dolazi i kada dolazi, a pogotovo koliko ih dolazi. Pustite ba ljude nek rade svoj posaoKomunista je napisao/la:U pravvu si, nesto sam slicno napisao vec. Ovakvi pritisci na grad i igranje sa emocijama ljudi nisu korektni. Hoce li se ponoviti isto kod slijedece rate? Ajde idemo dalje, ali ovako se ne postaje klub. Nikako.Sariel je napisao/la:ma ne radi azmir nista sto vec nije probo.
i dobronamjerna kritika ne smije nikom smetat.
daleko smo mi od ozbiljnog kluba.
nazalost.
Pa onda bi se trebala gradska vlast zajedno sa svojim preduzecima i privrednicima da stisnu, pogotovo ako je ti period od godine dana i da se taj dug skine, (pogotovo ako su prve 2 ili 3 rate placene), te da klub nakon toga prodise punim plucima i da krene raditi kako Bog zapovjeda... Bilo bi lose ne iskoristiti tu priliku...tuzlak1987 je napisao/la:Dug nam kako god nije niti blizu 7 miliona, toliki je bio prije 2,5 godina kada je Azmir dosao. A i vjerovatno je potpisan na kraci period od 10 godina kako bi skinuli kamate i mozda dio glavnice.Vaya je napisao/la:Obicno kad se radi o reprogramu duga (u bilo kojem poslu) rata se fiksira za cijeli period reprograma.
Uglavnom prije reprograma se pricalo o 4 mil, tamo da bez kamata i dijela glavnica ti dodje ta tacna cifra za 2,35 miliona.
Primarna pozicija Grozdicu je desni bek i lijevi bekVaya je napisao/la:Od ove trojice, dvojica stoperi... A ja se cijelo vrijeme nadam Dzidicu... Sta je sa Karicem? Imal od njega fajde? Kuodaio nije jos uvijek potpisao za Zrinjski...
Jel taj bek desni da malo zamjeni Efu ili ih slazemo na lijevoj strani.tuzlak1987 je napisao/la:Jedan je stoper, jedan bek, jedan centralni vezni, jeda napadac..
Odigrao sve utakmice ove sezone na desnom beku..harry_90 je napisao/la:Jel taj bek desni da malo zamjeni Efu ili ih slazemo na lijevoj strani.tuzlak1987 je napisao/la:Jedan je stoper, jedan bek, jedan centralni vezni, jeda napadac..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.