FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Muky90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Muky90 » 09 jun 2016, 12:02

Nisu svi gosti pitari :D Dugo pratim forum da procitam sta pametno i korsni ali tesko.. insajderi :urnebes:

Pozdrav za sve forumase
Bosno majko, volim te za sve drugo boli me ti si ponos srca mog jer ja sam Fanaticos

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 09 jun 2016, 12:04

Vaya je napisao/la:Obicno kad se radi o reprogramu duga (u bilo kojem poslu) rata se fiksira za cijeli period reprograma.

196.000 * 36 = 7.056.000,00 (Nesto ne mogu da vjerujem da je ovo iznos duga za porez, plus ako je odbijena kamata i 20% glavnice)
196.000 * 12 = 2.352.000,00 (Ova opcija mi djeluje realnije, ako se oduzmu kamate i odredjeni procenat glavnice koji se skida, ako je potpisan na godinu dana...
Blizu si.na 2 352 000 dodaj oko 800 000 kamate (koju otpisuju i 20 posto glavnice)i dobices otprilike iznos duga.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 09 jun 2016, 12:05

Ahmetović i Sarić nisu imali obraz i karakter da to ispoštuju, ali ipak im hvala za sve što su uradili za Slobodin dres

Mislim da bi se trebalo suzdrzati od ovakvih izjava.
harry_90 je napisao/la:Gdje je onaj 72 sa svojim vijestima da Azmir odlazi..lik pojma nema,samo se izvaljuje sa glupostima i tekstovima od prije par godina..fucko mali
kjafir boj
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 09 jun 2016, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 jun 2016, 12:06

Vaya je napisao/la:Obicno kad se radi o reprogramu duga (u bilo kojem poslu) rata se fiksira za cijeli period reprograma.

196.000 * 36 = 7.056.000,00 (Nesto ne mogu da vjerujem da je ovo iznos duga za porez, plus ako je odbijena kamata i 20% glavnice)
196.000 * 12 = 2.352.000,00 (Ova opcija mi djeluje realnije, ako se oduzmu kamate i odredjeni procenat glavnice koji se skida, ako je potpisan na godinu dana...
Dug nam kako god nije niti blizu 7 miliona, toliki je bio prije 2,5 godina kada je Azmir dosao. A i vjerovatno je potpisan na kraci period od 10 godina kako bi skinuli kamate i mozda dio glavnice.

Uglavnom prije reprograma se pricalo o 4 mil, tamo da bez kamata i dijela glavnica ti dodje ta tacna cifra za 2,35 miliona.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 09 jun 2016, 12:07

adnan27 je napisao/la:
Komunista je napisao/la:
Sariel je napisao/la:ma ne radi azmir nista sto vec nije probo.
i dobronamjerna kritika ne smije nikom smetat.
daleko smo mi od ozbiljnog kluba.
nazalost.
U pravvu si, nesto sam slicno napisao vec. Ovakvi pritisci na grad i igranje sa emocijama ljudi nisu korektni. Hoce li se ponoviti isto kod slijedece rate? Ajde idemo dalje, ali ovako se ne postaje klub. Nikako.
nije to oko para zna azmir sta radi vjeruj puno toga se nije ispostovalo sto su se dogovorili a ovo sto on radi je naj vise radi stadiona nece jednostavno visee covjek u buducnosti da igra u zenici
Slazem se, ali mislim da u budućnosti treba to definisati da se ne desavaju ovakve stvari svakih par mjeseci. Moramo postati ozbiljni.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 09 jun 2016, 12:08

Ekipa FK Sloboda Tuzla je u pregovorima sa četiri igrača!

Goran Brkić ima 25 godina. Igra na poziciji centralnog veznog. Karijeru je počeo u OFK Beogradu. Igrao je još u Metalcu i Zemunu!

Milan Nedučić ima 24 godine i igra za FK Dinamo Vranje! Igra na poziciji centralnog štopera! Zvanično je proglašen za najboljeg štopera 1 Lige Srbije( druga liga )!

Boris Grozdić ima 20 godna i igra za ekipu Virtus Lanciano. Igra na poziciji lijevog beka i desnog beka i štopera! Karijeru je počeo u Hajduku iz Kule, a igrao je još za Palermo.

Kao što ste već mogli vidjeti na TzSportu, ekipa Slobode je u pregovorima sa Petrom Oyalinkom. Večeras će se znati da li će on doći na jednogodišnju posudbu u FK Sloboda Tuzla!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 09 jun 2016, 12:11

Rimes87 je napisao/la:
Komunista je napisao/la:
Sariel je napisao/la:ma ne radi azmir nista sto vec nije probo.
i dobronamjerna kritika ne smije nikom smetat.
daleko smo mi od ozbiljnog kluba.
nazalost.
U pravvu si, nesto sam slicno napisao vec. Ovakvi pritisci na grad i igranje sa emocijama ljudi nisu korektni. Hoce li se ponoviti isto kod slijedece rate? Ajde idemo dalje, ali ovako se ne postaje klub. Nikako.
Kako se on igra sa našim emocijama molim te lijepo? Nit je najavljivao da će otići, nit je najvaljivao da neće se moći isplatiti rata duga, ništa od toga čovjek nije rekao, već su nam plasirane bombe od strane nekih idiota koji samo žele zlo Slobodi. Nikada ne vjerujte glasinama, čak ni što se pojačanja tiče. Dok neko ne objavi, primjerice SS.ba, sve informacije padaju u vodu. Ne paničite džaba da nećemo imati ekipu za Evrope, lige i kupa, jer nemate pojma ko dolazi i kada dolazi, a pogotovo koliko ih dolazi. Pustite ba ljude nek rade svoj posao :)
Mrzi me objasnjavati. Ja niti sam panicio niti sam nesto lagao. Jucer se ponovo drama napravila da bi se postigao boljitak za klub i da bi se nadjebavao ne znam ni ja vise s kim. Samo kazem da to nije nacin za ozbiljan klub. I to moraju popraviti. Ako se smije ovdije uputiti kakva kritika upravi kluba?
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 09 jun 2016, 12:11

tuzlak1987 je napisao/la:

Dug nam kako god nije niti blizu 7 miliona, toliki je bio prije 2,5 godina kada je Azmir dosao. A i vjerovatno je potpisan na kraci period od 10 godina kako bi skinuli kamate i mozda dio glavnice.

Uglavnom prije reprograma se pricalo o 4 mil, tamo da bez kamata i dijela glavnica ti dodje ta tacna cifra za 2,35 miliona.
Pa onda bi se trebala gradska vlast zajedno sa svojim preduzecima i privrednicima da stisnu, pogotovo ako je ti period od godine dana i da se taj dug skine, (pogotovo ako su prve 2 ili 3 rate placene), te da klub nakon toga prodise punim plucima i da krene raditi kako Bog zapovjeda... Bilo bi lose ne iskoristiti tu priliku...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 jun 2016, 12:11

Za tog Brkića sam sinoć čuo.
Nepoznanice su svi, al i 90% ovih sad što su u ekipi su došli kao takvi. Nešto sam uvjeren da će danas biti svašta...

"Što se tiče Premijer lige, imamo više prostora. Mi smo složili roster koji nam je trebao za Evropu, ali su nam se desili odlasci. Nisu ti igrači ispali fer, ali ćemo mi naći adekvatne zamjene. Ne žurimo sa prinovama, pažljivo ih biramo. Dovest ćemo igrače na pozicijama koje nam trebaju, ali tiho radimo, jer želimo napasti vrh Premijer lige i naredne sezone" istakao je Vugdalić.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 09 jun 2016, 12:17

Od ove trojice, dvojica stoperi... A ja se cijelo vrijeme nadam Dzidicu... Sta je sa Karicem? Imal od njega fajde? Kuodaio nije jos uvijek potpisao za Zrinjski...

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 09 jun 2016, 12:18

ovi sto su sinoc pisali kako azmir odlazi i imaju neke insajdere da se banuju yebem vam od do

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 jun 2016, 12:18

Opet im Vugda napravi amaterske ugovore,pa poslije da nam idu igraci kao dvojac u Sarajevo..heben te tiho :rol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 09 jun 2016, 12:19

Definicija insajdera - iskompleksiran neuk insan koji nije u stanju prepoznat kad ga neko fura, a pri tom sirenjem dezinformacija nesvjesno fura trece.
A sad adio...

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 09 jun 2016, 12:19

Vaya je napisao/la:Od ove trojice, dvojica stoperi... A ja se cijelo vrijeme nadam Dzidicu... Sta je sa Karicem? Imal od njega fajde? Kuodaio nije jos uvijek potpisao za Zrinjski...
Primarna pozicija Grozdicu je desni bek i lijevi bek :thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 jun 2016, 12:21

Jedan je stoper, jedan bek, jedan centralni vezni, jedan napadac..
Ako je onaj u drugoj ligi Srbije bio najbolji stoper u sezoni onda je i za ove lige dobar. Jedan iz Palermo primavere, dobar materijal za Husrefa da ga obradi i napravi od njega dobrog igraca.

Olyanka je pokazao vec u Albaniji i Kipru da zna igrati.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 09 jun 2016, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 jun 2016, 12:22

tuzlak1987 je napisao/la:Jedan je stoper, jedan bek, jedan centralni vezni, jeda napadac..
Jel taj bek desni da malo zamjeni Efu ili ih slazemo na lijevoj strani.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 jun 2016, 12:22

Kaže Vugda bez sponzora na dresu, UEFA-i su dostavili da je bez generalnog sponzora, znači neće Pivara bit više tu. Odbili su dobre pare ali ni pod koju cijenu nisu htjeli da prihvate da iza imena Slobode stoji neki sufiks, da bude "Sloboda xy".
Ima tu prostora još znači da uleti neko drugi i što se tiče sponzora.

A za igrače, može večeras doći neko, može 19.-tog, i 20.-tog, može 20.-tog jula pred početak prvenstva, ali radi se oprezno i polako i u tajnosti, pažljivo se slaže ekipa koja će napravit i iskorak u Evropi ali i napasti trofeje u domaćem prvenstvu. Tako je i najbolje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 jun 2016, 12:24

:lol: daj nemoj zajebavat, kakva tajnost, pa sve sto je susnulo i krznulo o slobdu pojavilo se ovde na forumu.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 jun 2016, 12:26

Za ove što su već došli niko nije znao.                                                                                                                                                       :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 jun 2016, 12:27

harry_90 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Jedan je stoper, jedan bek, jedan centralni vezni, jeda napadac..
Jel taj bek desni da malo zamjeni Efu ili ih slazemo na lijevoj strani.
Odigrao sve utakmice ove sezone na desnom beku..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.