Kod stopera visina igra bitnu ulogu, ali ne toliku koliko se to pokusava prikazati na ovim nasim prostorima. Recimo Puyol ima 178cm, a dok je igrao bio je beton, Mascherano ima oko 175cm pa takodje ekstra igrac, a sa druge strane imas Piquea koji ima preko 190cm i smotan k'o u nas KramparBesic je napisao/la:Ja topera i q samljeli bi ga u ovoj ligi. Sa svojih 184cm i 76 kila pregazio bi ga neko.
Sirovost ala Đidić ti omogućuje uspjeh.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
PitarBordo je napisao/la:@RedEvil Od tog avatara ima da dobijem epileptični napad.
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ode nam i Dzemo,
bilo mu je vrijeme,
nek' ga sreca prati,
i da veca-manja krene.
bilo mu je vrijeme,
nek' ga sreca prati,
i da veca-manja krene.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Burberry46
- Kontakt:
Nekide nekidu svipasica je napisao/la:Ode nam i Dzemo,
bilo mu je vrijeme,
nek' ga sreca prati,
i da veca-manja krene.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Teško će on dočekati kraj tog ugovora ako bude u istoj priči kao što je bio proljetos... Teško.
Samo Saraj'vo.
I ja se slazem da Hurta nije za nase klupe,ali moju podrsku ima i nadam se da ce biti uspijesan.
-
Coromandel
- Kontakt:
refresiram stranicu svakih 5 minuta, cekam da ugledam sharbinija kako stoji sa dzihadi dzonom i prijeti ostatku lige. kako stvari stoje, sa cifrom je zadovoljan, samo jos da se posteno razidje sa maticnim klubom.
Sta igra Sharbini ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
bordobijeli
- Kontakt:
ok evo i ja sam da ode hurta bacat cemo baklje na njeg kao na jesica ,psovat cemo mu kao jarnija,ismijavati cemo ga kao uscuplica.do kad to tako sta dobijamo s smjenama trenera svaka 3 mjeseca to je kod nas tradicija postala tp mi se ne svidja to trebamo mijenjati zato ja dajem podrsku hurti i svakom sljedecem treneruBesic je napisao/la:Jedino tjeranje gdje smo pogrešili je Meho Kodro bordobijeli. Sve ostali da su ostali još par kola samo bi nas dodatno ubogaljlji. Vidiš li ti bolan koliko raja nema povjerenja u ovog lika, prvi trener ikad u historiji loptanja da se tjera prije početka sezone. Znači nismo doživjeli nikakav rezultatski debakl tek je juni svi digli ruke od njega. Il je on apostol gigant genije trener ili smo mi kolektivno glupi.
Ko je ba taj Sharbniji? Daj te mi njegov transfermarkt.
Zadnja izmjena: Besic, dana/u 09 jun 2016, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pozicija? lijevo krilo, ofanzivni vezni, krilni napadac..te gore pozicijeMokes je napisao/la:Sta igra Sharbini ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
http://www.transfermarkt.de/anas-sharbi ... eler/34458 mislim da na njega misle ...Besic je napisao/la:Ko je ba taj Sharbniji? Daj te mi njegov transfermarkt.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako ba ne znate nista o njemu, kakav fudbal vi pratite? 
Je li on uopste igrao ove sezone za Osmanlispor?MortemHz je napisao/la:Kako ba ne znate nista o njemu, kakav fudbal vi pratite?
SARAJEVO
slabo znaš....momak je naš lijevi bek novi , zbog toga je i došao da igra u prvih 11 lijevog beka što igra i u repki.......miky_hz je napisao/la:Koliko znam i Balić je doveden za poziciju stopera,frajer nije baš bek onaj kakav treba ovoj ekipi,on je više bek ono za uletiti kad zafali igrač na toj poziciji,primarno je doveden zbog pozicije stopera.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Lik je pod ugovorom sa Rijekom do 2018 ali je bio sad na posudbi nezz u nekom ...sporu i ta posudba je istekla...
Navodno oni nisu vise zainteresovani za njegove usluge, a nema mjesto u Rijeci medju prvih 11 ...
Ja neznam odkud info za njega i msilim da je on prevelik zalogaj za nas al eto ...LIK JE MASINA !
Navodno oni nisu vise zainteresovani za njegove usluge, a nema mjesto u Rijeci medju prvih 11 ...
Ja neznam odkud info za njega i msilim da je on prevelik zalogaj za nas al eto ...LIK JE MASINA !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko ja znam nije, bio je nesto i povrijeđen, o njemu smo pisali i prosli prelazni rok.fico je napisao/la:Je li on uopste igrao ove sezone za Osmanlispor?MortemHz je napisao/la:Kako ba ne znate nista o njemu, kakav fudbal vi pratite?
Ovo je novi Aleksandrov.
Trenutno korisnika/ca: SilaMoc1946, zagorski i 14 gostiju.