Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: Serie A
Jarane Pjanic u Juvetu to ce biti strahota jaka ekipa. Jos ako Pogba ostane pa popisat ce se po ligi. Zavidim bas juventinima, lijepa vremena za njih dok je "nas" Milan klinicki mrtav. Znaju ljudi poso od cistacice do Agnellija, kapa dole
A ako ko od Romanista spomene scudetto ili ozbiljan rezultat i Romu u istoj recenici odmah nek se samobanuje. Pojacavaju direktnog konkurenta ja qrca i uprave.
A ako ko od Romanista spomene scudetto ili ozbiljan rezultat i Romu u istoj recenici odmah nek se samobanuje. Pojacavaju direktnog konkurenta ja qrca i uprave.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
E, nekad se i trojanski konj smatrao trofejom i poklonom. Ja se jos ne usudim reci da je ovo pojacanje. Ovo je sada samo prilika za Pjanica, na njemu je hoce li je iskoristiti._forzamilan_ je napisao/la:Jarane Pjanic u Juvetu to ce biti strahota jaka ekipa. Jos ako Pogba ostane pa popisat ce se po ligi. Zavidim bas juventinima, lijepa vremena za njih dok je "nas" Milan klinicki mrtav. Znaju ljudi poso od cistacice do Agnellija, kapa dole![]()
Bezmudost mu nece prolaziti u Juventusu, ovo nisu prazne rijeci, znaju to vrlo dobro ovi sto bolje prate klub dugi niz godina. Mora raditi na mentalitetu, inace cemo slijedece godine u ovo vrijeme pricati o jos jednom bosanskom propalitetu.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- zamorano1plus8
- Kontakt:
i onda ce nasi strucnjaci jeb*vat majku pjanicu kako u repki igra ko preko kurca ( uz medunjanina i besica) a u juveu ubija (u tandemu sa pogbom i marchisiom) 
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma daj nemoj zajebavati. Kontam ja da mi znamo nahajpati igraca do zla boga nama je i Djuric novi Ibra. Ali realno Pjanic je klasa i po. Pa ove sezone u nekim utakmicama je bio ala Rui Costa. Slododnjaci pa top 5 u svijetu sigurno u Italiji bez premca. Slazem se za bezmudost ali vazno je napomenuti da zna biti nekonzistentan ali u boljoj ekipi uz dobre saigrace i trenera mislim da bi mogao podici igru na novi nivo i umanjiti te svoje nedostatke. Jbg covjek je klasa 32m eur i jos to Juventusovih a oni tesko i euro daju znaci ne hajpamo ga bas bez razloga.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Pjanić će doći u okruženje gdje su WC igrači i gdje se traži više nego bilo gdje rad, red i disciplina. Da toga nema na terenu i van njega Juventus ne bi osvojio 5 Skudeta i bio u finalu LP. Pjanić je odličan igrač i na njemu je da iskoristi ovu priliku.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Malo da pecnem, koji WC igrači? Osim Buffona i Pogbe(vjerovatno) ko je još taj nivo?VelaHavle je napisao/la:Pjanić će doći u okruženje gdje su WC igrači i gdje se traži više nego bilo gdje rad, red i disciplina. Da toga nema na terenu i van njega Juventus ne bi osvojio 5 Skudeta i bio u finalu LP. Pjanić je odličan igrač i na njemu je da iskoristi ovu priliku.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- L'Avvocato
- Kontakt:
Padoin. Nema potrebe da ti dalje nabrajamRomagnoli13 je napisao/la: Malo da pecnem, koji WC igrači? Osim Buffona i Pogbe(vjerovatno) ko je još taj nivo?
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hajmo oživiti staru temu/dilemu je li Marchisio WC igrač ili ne? i šta je to ustvari WC igrač?L'Avvocato je napisao/la:Padoin. Nema potrebe da ti dalje nabrajamRomagnoli13 je napisao/la: Malo da pecnem, koji WC igrači? Osim Buffona i Pogbe(vjerovatno) ko je još taj nivo?
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Marchisio, ali to je dokazano na istom ovom topiku prije pola godine.Romagnoli13 je napisao/la: Malo da pecnem, koji WC igrači? Osim Buffona i Pogbe(vjerovatno) ko je još taj nivo?
Hoces da pokrenemo postupak dokazivanja i za jos nekog, samo izbaberi ime.
EDIT: hahahahahh nisam vidio ovaj Romanjolijel post, ali je sam po sebi dokaz, vidis kako se lahko pamte historijske cinjenice.
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 09 jun 2016, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
- L'Avvocato
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neka nas malo, tema nam je mrtva, a još Ramazan. Dug dan brate i nekako se vrijeme mora popuniti. 
Bonucci, Pogba, Buffon su WC... a na poziciji LB nema mozda 3-4 bolja igraca od Sandra.... isto tako i DB... stoperi sama krema... Marchisio je sigurno medju 10 najboljih veznih... Khedira vrh vezni kad je zdrav... Dybala potencijal za zlatnu loptu...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Pa kralju ne moze se ovako pokrenuti diskusija, neces ovako nikada privuci Spanjolce i Engleze na temu.Peace je napisao/la:Marchisio je sigurno medju 10 najboljih veznih
Ne znam koji su tvoji argumenti i sta smatras WC-om, ali za mene je Marchisio u TOP 4 veznih, i nedvojbeno prvi shuttler na svijetu.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sad kad ti kažem samo da ću se složiti sa onim što sam i ja napisao, da, Gigi i Pogba jesu to što si naveo. Sandro je odličan igrač kao i Bonucci ali to je sve, ništa više od toga.Peace je napisao/la:Bonucci, Pogba, Buffon su WC... a na poziciji LB nema mozda 3-4 bolja igraca od Sandra.... isto tako i DB... stoperi sama krema... Marchisio je sigurno medju 10 najboljih veznih... Khedira vrh vezni kad je zdrav... Dybala potencijal za zlatnu loptu...
Marchisio je najveći trn u oku svima.
- IlCapitano
- Kontakt:
Navedi mi svjetske klase bolje od Marchisia, Bonuccija i Sandra.Romagnoli13 je napisao/la:Sad kad ti kažem samo da ću se složiti sa onim što sam i ja napisao, da, Gigi i Pogba jesu to što si naveo. Sandro je odličan igrač kao i Bonucci ali to je sve, ništa više od toga.Peace je napisao/la:Bonucci, Pogba, Buffon su WC... a na poziciji LB nema mozda 3-4 bolja igraca od Sandra.... isto tako i DB... stoperi sama krema... Marchisio je sigurno medju 10 najboljih veznih... Khedira vrh vezni kad je zdrav... Dybala potencijal za zlatnu loptu...Nemoj mi tim pretjerivanjem zgaditi tako gotivnog igrača kao što je Dybala. Slinim kad god ima loptu u posjedu, a ti mi to pokušavaš uzeti.
![]()
Marchisio je najveći trn u oku svima.
I zašto je pretjerivanje reći da Dybala ima potencijal za zlatnu loptu?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pa i ja licno ne smatram bas Marchu WC veznim (jer realno tu imas Pogbu, Modrica, Verratia, Iniestu, Vidala, Kokea i mozda jos 2-3 igraca)... ali je sigurno medju 10 najboljih...
Ako se ne pojavi u skorijoj budućnosti novi ronaldo ili messi... dybala ce biti izvjesno u najuzoj konkurenciji za zlatnu loptu....
Ako se ne pojavi u skorijoj budućnosti novi ronaldo ili messi... dybala ce biti izvjesno u najuzoj konkurenciji za zlatnu loptu....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Nema klase iznad one u kojoj je Marchisio. Tu sa njim u top klasi moze jos par, ali nema klase iznad.