Strasan DECKOO ovaj ako dodje setanje ligomDBR1987 je napisao/la:Lik je pod ugovorom sa Rijekom do 2018 ali je bio sad na posudbi nezz u nekom ...sporu i ta posudba je istekla...
Navodno oni nisu vise zainteresovani za njegove usluge, a nema mjesto u Rijeci medju prvih 11 ...
Ja neznam odkud info za njega i msilim da je on prevelik zalogaj za nas al eto ...LIK JE MASINA !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 09 jun 2016, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Daj im Ahmadov profil umjesto Anasovog.MortemHz je napisao/la:Kako ba ne znate nista o njemu, kakav fudbal vi pratite?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Napustio je rijeku i nece se vracat dok im je kek trener i ev danasnja pozivka bila ne racunaju vise na njega
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Sve je ovo OK, ali bice tu odlazaka tako da i dalje vrijedi ona tresla se gora rodio se mis. Ja sam vise za dovodjenje igraca iz nase lige, uzmi sto valja i pokori ligu uz to naravno fali jedan dominator ala Said u sredini, neko za koga znas da igru i odgovornost moze preuzeti na sebe a dok ovo pisem kroz glavu mi prolaze one situacije kada Said uzme loptu, krene prema naprijed i imas osjecaj da pored njega i s njim ide neki morski val i tribine pune navijaca koje zaustaviti ne mozes i da protivnik strepi od straha...halalite, nostalgija 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Daj im Ahmadov profil umjesto Anasovog.MortemHz je napisao/la:Kako ba ne znate nista o njemu, kakav fudbal vi pratite?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Nama kad bi Real ponudio Kovacica neki bi rekli, halo ba pa jel' on ikako igrao za taj Real, u kakvoj je formi itd.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
potpuno si izignorisao na kakvoj podlozi i s kakvim sudijama igraju ti kepeci.......ElCartel11 je napisao/la:Kod stopera visina igra bitnu ulogu, ali ne toliku koliko se to pokusava prikazati na ovim nasim prostorima. Recimo Puyol ima 178cm, a dok je igrao bio je beton, Mascherano ima oko 175cm pa takodje ekstra igrac, a sa druge strane imas Piquea koji ima preko 190cm i smotan k'o u nas KramparBesic je napisao/la:Ja topera i q samljeli bi ga u ovoj ligi. Sa svojih 184cm i 76 kila pregazio bi ga neko.
Sirovost ala Đidić ti omogućuje uspjeh.
pa prošla su vremena ta , ev prošle sezone pucalo od imena i CV-a , pa ga poflautasmo kolektivno....ElCartel11 je napisao/la:Nama kad bi Real ponudio Kovacica neki bi rekli, halo ba pa jel' on ikako igrao za taj Real, u kakvoj je formi itd.
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 09 jun 2016, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Coromandel
- Kontakt:
pristaje da igra za skromnih 17€ ili 200.000€ godisnje...DBR1987 je napisao/la:Lik je pod ugovorom sa Rijekom do 2018 ali je bio sad na posudbi nezz u nekom ...sporu i ta posudba je istekla...
Navodno oni nisu vise zainteresovani za njegove usluge, a nema mjesto u Rijeci medju prvih 11 ...
Ja neznam odkud info za njega i msilim da je on prevelik zalogaj za nas al eto ...LIK JE MASINA !
Evo gledam na TM-u lik nije ni zaigrao za ovaj .......spor ....neznam sliku zakacit al evo ovdje mozete pogledat ...
Ug prve dvije nije mogao igrat ( papiri ili nesto dr) ....6 povreda ...ostalih 7 nije u sastavu bio ....
http://www.transfermarkt.com/anas-sharb ... eler/34458
Ug prve dvije nije mogao igrat ( papiri ili nesto dr) ....6 povreda ...ostalih 7 nije u sastavu bio ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Preveliki zalogaj.
A inače treba se češće petljat oko ove Rijeka , nikad nismo kiksali s njihovim igračima
A inače treba se češće petljat oko ove Rijeka , nikad nismo kiksali s njihovim igračima
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
ajdohordas
- Kontakt:
aha i šta sad ne paše nam jel ?DBR1987 je napisao/la:Evo gledam na TM-u lik nije ni zaigrao za ovaj .......spor ....neznam sliku zakacit al evo ovdje mozete pogledat ...
Dobili smo ubicu djecijeg lica haha ako jos anas dodje haos 10milja minimum po tekmi sa saidom
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Hoće evo letimo svi 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve i da jeste u kombinaciji on ce traziti puno para. Dobro bi bilo.ajdohordas je napisao/la:aha i šta sad ne paše nam jel ?DBR1987 je napisao/la:Evo gledam na TM-u lik nije ni zaigrao za ovaj .......spor ....neznam sliku zakacit al evo ovdje mozete pogledat ...
- ElCartel11
- Kontakt:
E jbg Denchi ti kako objasni ispade, da bi svi oni u ovoj nasoj ligi ispali smjesni igraciDenchiNL je napisao/la: potpuno si izignorisao na kakvoj podlozi i s kakvim sudijama igraju ti kepeci.......
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
bordobijeli
- Kontakt:
sarbini je extra igrac 10 prava vukao rijeku i hajdukigrac poteza, problem nedisciplina na terenu i van njeg.
Cartel Ma hajd prošao bi nekako , al teško mi je zamislit da bi preživio pogibene duele iz kola koji se of kors ne sankcionišu kod ovih kukruz sudija. Recimo u lištici bi sa onom sirovinom Krstanovićem ima duele 90 minuta cro cop prirode , završio bi s razbijenom glavom više mjesta i dobio bi crveni , a ova mrljina bi ostala u igri.
Tako su i za bnkaru pricali ubija frajer sve zivo a primjer svima a sto se tice anasa pa pretprosle prosle covjek je sam sa onim sto je otisao u englesku karmaric razvalio ligu kad je rijeka u pitanju i euro liga
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako su i za Benku pricali ako se sjecas.bordobijeli je napisao/la:sarbini je extra igrac 10 prava vukao rijeku i hajdukigrac poteza, problem nedisciplina na terenu i van njeg.
Neko je ranije pitao jeli igrao uopste na posudbi pa je ovo odgovor.....? neznam odakle tebi da nam ne pase ?ajdohordas je napisao/la:aha i šta sad ne paše nam jel ?DBR1987 je napisao/la:Evo gledam na TM-u lik nije ni zaigrao za ovaj .......spor ....neznam sliku zakacit al evo ovdje mozete pogledat ...
Lik je zvijer ...jedno vrijeme je zario i palio NHL-om .... frajer je sila .... al evo nalazim na forumima da je "bahat" i da ima naglu narav ... da mu je to najveci problem ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.