i ti si zenicanin samo sto ti neko ko ti je drag nece jos da saopcibhsport je napisao/la:"Ne mogu vam opisati kako se osjećam. Presretan sam. Hvala selektoru Baždareviću na pozivu, a ja želim opravdati njegovo povjerenje", rekao je za medije novopečeni član Zmajeva, Rade Krunić.
Decko na mjestu.
Horic ne dolazi u obzir jer je Zenicanin.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Shogun je napisao/la:Sto da ne. Trebalo bi da moze. Rodjen je u Spaniji, ali ako je imao pravo Alen Halilovic igrati za BiH sto ne bi imao Kenan.COYS je napisao/la:Kodro!Morel' igrati za nas?
Pofino izdominirao u playoffu.
ako udju u primeru , namece se decko skroz
nebi me cudilo da ga vidimo u repci do kraja godine
[youtube][/youtube]
nebi me cudilo da ga vidimo u repci do kraja godine
[youtube][/youtube]
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- akisarajevo92
- Kontakt:
Eldin Hadzic déjà vuKonzerva je napisao/la:ako udju u primeru , namece se decko skroz
Don't believe the hype.
Nisi skonto da je bilo sarkasticnotareizo je napisao/la:i ti si zenicanin samo sto ti neko ko ti je drag nece jos da saopcibhsport je napisao/la:"Ne mogu vam opisati kako se osjećam. Presretan sam. Hvala selektoru Baždareviću na pozivu, a ja želim opravdati njegovo povjerenje", rekao je za medije novopečeni član Zmajeva, Rade Krunić.
Decko na mjestu.
Horic ne dolazi u obzir jer je Zenicanin.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Izgleda da je Deni Milosevic presao u Konyaspor. evo slikao se sa Zubanom

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
TMovac je napisao/la:Izgleda da je Deni Milosevic presao u Konyaspor. evo slikao se sa Zubanom
http://sportsport.ba/bh_fudbal/deni-mil ... ora/197084
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
ne mogu nasi igraci bez turskeSafetSajo je napisao/la:TMovac je napisao/la:Izgleda da je Deni Milosevic presao u Konyaspor. evo slikao se sa Zubanom
![]()
![]()
![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/deni-mil ... ora/197084
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
Boskvalitet
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Dino Arslanaghić bi mogao preći u Waregem.
Ozenio nam se dino... Cestiam
http://www.lameuse.be/1588957/article/2 ... dave-a-huy
Glup potez Milosevica, ali dzaba kad ovi nude mnogo para.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Uf muka mi dodje kad nasi predju u turske klubove.
konyaspor nije toliko los klub igraju sledece sezone Europa Leaguegrad-na-rijeci-sani je napisao/la:Uf muka mi dodje kad nasi predju u turske klubove.
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Dzaba. Nasi u Turskoj padnu u zaborav jako brzo.SafetSajo je napisao/la:konyaspor nije toliko los klub igraju sledece sezone Europa Leaguegrad-na-rijeci-sani je napisao/la:Uf muka mi dodje kad nasi predju u turske klubove.
nazalost ali nebi ga dzaba kupili da ne vide u njemu neki potencijal ja mislim da bi deni mogaograd-na-rijeci-sani je napisao/la:Dzaba. Nasi u Turskoj padnu u zaborav jako brzo.SafetSajo je napisao/la:konyaspor nije toliko los klub igraju sledece sezone Europa Leaguegrad-na-rijeci-sani je napisao/la:Uf muka mi dodje kad nasi predju u turske klubove.
se probit (nekako slicno kao visca)
Zasto je glup potez jarane? Mnogi su govorili isto za Bajica pa eto momak odradi sezonu itekako dobro. Hadzija polahko pred kraj dobijao sve vise i vise prostora. Na kraju klub zavrsi na trecoj poziciji yebote... Ocito da Konyaspor funkcionise vrlo dobro i da imaju upravu koja itekako zna sta zeli. Imaju solidan tim. Nekolika puta sam ih i gledao. Nije to lose izgledalo. Na kraju krajeva, momci ce igrati grupnu fazu Europa League i to ce im sigurno biti motiv vise. Da li je Super Lig idealna liga? Hmm pa nije.. Da li je katastrofalna kao to mnogi ovdje zele da promovisu? Absolutno da nije.Virtu4l je napisao/la:Glup potez Milosevica, ali dzaba kad ovi nude mnogo para.
Samo naprijed, Deni.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Bajic iz nase lige u tursku, a Milosevic iz belgijske, tu je razlika
Izvini, ali to poredjenje za mene nema smisla. Ovaj dvojac iz Zelje nista losiji nije od Denija. Kvalitetom su tu negdje. Neznam mozda ste ocekivali da ode u West Ham ili Valenciju. Vrijeme se mjenja i sve vise i vise "novi" fudbalski timova zauzimaju svoje mjesto na evropskoj sceni. Ali "mi" smo navikli na ove klubove koje poznajemo i jedino to nam je uredu. Pogledajte nekoliko mladi srbijanski reprezentativca koji igraju u Astani, BATEU etc, yebote pa da nas neko predje tu rekli bi jaoo pa sta radi. Gdje ce tamo. On nije normalan.. A sto sto ima vrhunske uslove, igra u timu koji se bori za titulu i evropu, igraju ligu prvaka i evropsku ligu to niko nista. Pa vrijednije je igrati evropsku ligu kao mladi igrac i biti standardan u tom timu nego zaigrati pet-sest utakmica u nekom srednjem poznatom evropskom klubu.
Momak na kraju krajeva napusta tim koji se borio za opstanak i ide u ekipu koja igra grupnu fazu Europa league....Pa kako neko to moze shvatiti losim potezom.. Los je potez kad se zasitis u svom klubu a la Visca (Salihovic u Hoffenheimu, Ibricic... etc etc) i ne odes dalje da bi napredovao.
Momak na kraju krajeva napusta tim koji se borio za opstanak i ide u ekipu koja igra grupnu fazu Europa league....Pa kako neko to moze shvatiti losim potezom.. Los je potez kad se zasitis u svom klubu a la Visca (Salihovic u Hoffenheimu, Ibricic... etc etc) i ne odes dalje da bi napredovao.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Odlican potez Denija. Igrace sa Bajicem i Amirom H, sto je jako dobro za repku. Poslije one povrede u januaru je vecinom ulazio sa klupe ili nije nikako ulazio tako da ovo pravo dobro.
Kupuj Konya boli te qrc
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kad vidim da je bilo koji nas igrac presao u neki spor dize mi se i ovo malo kose na glavi. Turska liga je crna rupa iz koja guta sve karijere i iz koje nema nazad.
Poslano sa mog SM-G360F koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G360F koristeći Tapatalk
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: 231983, General505, Sheyi i 31 gost.