Nesto ne vjerujem ovim klipovima poucen prijasnjim iskustvima ali cim je brazilac onda su ocekivanja velika.Burberry46 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo ga
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Re: FK Sarajevo
Nek mu ostave Seleta i Dzemu i vjerujem da bi dosao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bio bahat ili ne kod nas neće.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne kontam tu logiku "čim je brazilac onda su očekivanja velika"...
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 09 jun 2016, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Gery Mendel sto je presao iz Kardifa u Inter meni se cini i igra za Cile kapiten metar i cevap a najavi u skok igri i duelima 183 je ok visina
Jarane tebi dokaz covjek igro citavu sezonu u belupu mogo si ga na areni gledati da ti je neki animuos pa ovaj ti je klip iz ove sezone covjek predominantan kad su zracni dueli u pitanju al opet ako se o njemu radi ok
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
pa nisam ja u startu uzeo igrače iz jednog od najjačih klubova svijeta sa najboljim terenima i suđenjem na svijetu za primjer....nego tiElCartel11 je napisao/la:E jbg Denchi ti kako objasni ispade, da bi svi oni u ovoj nasoj ligi ispali smjesni igraciDenchiNL je napisao/la: potpuno si izignorisao na kakvoj podlozi i s kakvim sudijama igraju ti kepeci.......
navodiš špance koji tipično nisu dobri u defanzivi....jedan od razloga što im je liga zanimljiva....pogledaš top ekipe u svakoj su stranci u odbrani....
teže je igrati modernu odbranu koju si ti spomenuo , ono držanje lopte u posjedu , iznošenje dodavanje svom suigraču, itd. što nas je Kodro učio....
na našim terenima to je ravno suicidu....i inače bilo kakve tehničke bravure su minimalne kao posljedica.....
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 09 jun 2016, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
1 - nije Mendel nego Medelzagor1987 je napisao/la:Gery Mendel sto je presao iz Kardifa u Inter meni se cini i igra za Cile kapiten metar i cevap a najavi u skok igri i duelima 183 je ok visina
2 - frajer nije stoper nego zadnji vezni
3 - gdje je najbolji u skok igri?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mozda ljudi ne znaju za koje je lik prije klibove igrao,kod nas ljudi misle da svi trce u nasu ligu
Igrao je i stopera a jel Mendel il Medel bas puno bitno,jest jak je u skok igri odraz strasan imaDenchiNL je napisao/la:1 - nije Mendel nego Medelzagor1987 je napisao/la:Gery Mendel sto je presao iz Kardifa u Inter meni se cini i igra za Cile kapiten metar i cevap a najavi u skok igri i duelima 183 je ok visina
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Mogu mislit kakvi će stoperi doći kad su u drugom planu Džidić, Kostić, Memišević..
Znači, u najmanju ruku igrači kvalitetom kao Per Mertesacker, Robert Huth..
a lik ima 1,70 i jest agilan i dobro radi pressing , pomaže u odbrani , moguće da je nekad stavljen nazad ako je bila kriza, ali frajer čitav život zadnji vezni i to dobar....ima fin i šut , ima divan odraz svaki igrač samo da ga niko ne dira međutim ako ga Džidić zagrli džabe mu 3 odraza.....zagor1987 je napisao/la:Igrao je i stopera a jel Mendel il Medel bas puno bitno,jest jak je u skok igri odraz strasan imaDenchiNL je napisao/la:1 - nije Mendel nego Medelzagor1987 je napisao/la:Gery Mendel sto je presao iz Kardifa u Inter meni se cini i igra za Cile kapiten metar i cevap a najavi u skok igri i duelima 183 je ok visina
SiouxLukavac je napisao/la:Mogu mislit kakvi će stoperi doći kad su u drugom planu Džidić, Kostić, Memišević..
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma popeo mi se na vrh nečega ovaj s nakvim brazilcem i kako je to po defaultu dobro za očekivati... Sorry ako je tebe uvrijedilo.Ado76 je napisao/la: Brate uredu je skepticizam prema igracima pa i brazilci bili ali sa ovom recenicom i slikom si bas zasrao
Samo Saraj'vo.
Mene licno buraz,nisi.Ali ima ljudi kojima bi ovo sigurno tesko palo.PitarBordo je napisao/la:Ma popeo mi se na vrh nečega ovaj s nakvim brazilcem i kako je to po defaultu dobro za očekivati... Sorry ako je tebe uvrijedilo.Ado76 je napisao/la: Brate uredu je skepticizam prema igracima pa i brazilci bili ali sa ovom recenicom i slikom si bas zasrao
I meni ide na neku stvar ali opet se kontrolisem da ne napravim neki nepromisljen ispad.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja nisam napisao, da bi trebali igrati tiki-taku, vec sam Besicu replicirao gdje je spomenuo visinu i tezinu od ovog stopera, da bi se protivnicki napadaci u nasoj ligi sprdali kao sa njim...a danas se u svakoj ekipi trazi stoper koji zna malo poigrati fudbala, a ne da je samo drvosjeca i izbija lopte na tribineDenchiNL je napisao/la:pa nisam ja u startu uzeo igrače iz jednog od najjačih klubova svijeta sa najboljim terenima i suđenjem na svijetu za primjer....nego tiElCartel11 je napisao/la:E jbg Denchi ti kako objasni ispade, da bi svi oni u ovoj nasoj ligi ispali smjesni igraciDenchiNL je napisao/la: potpuno si izignorisao na kakvoj podlozi i s kakvim sudijama igraju ti kepeci.......
navodiš špance koji tipično nisu dobri u defanzivi....jedan od razloga što im je liga zanimljiva....pogledaš top ekipe u svakoj su stranci u odbrani....
teže je igrati modernu odbranu koju si ti spomenuo , ono držanje lopte u posjedu , iznošenje dodavanje svom suigraču, itd. što nas je Kodro učio....
na našim terenima to je ravno suicidu....i inače bilo kakve tehničke bravure su minimalne kao posljedica.....
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ma nema šta štoper igrati fudbala u ovoj ligi sa ovim terenima, pokuša da doda, lopta zapne za brežuljak i kontranapad i fasuješ gol....probali smo mi i to , Dupovac i Tatko su čitavu sezonu jednu razigravali i gradili igru i imali više dodavanja i dodira s loptom od jednog Bilbije ili Stojčeva.....ElCartel11 je napisao/la: Ja nisam napisao, da bi trebali igrati tiki-taku, vec sam Besicu replicirao gdje je spomenuo visinu i tezinu od ovog stopera, da bi se protivnicki napadaci u nasoj ligi sprdali kao sa njim...a danas se u svakoj ekipi trazi stoper koji zna malo poigrati fudbala, a ne da je samo drvosjeca i izbija lopte na tribine
Beša je u pravu Džidića i nek ih sve lansira u vasionu....što Braco kaže "što je dalje nabiješ, veći si gospodin...."
a činjenica je da svi konkurenti klubovi imaju po jednog visokog glavnog napadača.....
- PitarBordo
- Kontakt:
OK, hvala.senad82 je napisao/la:Kakav si ti jad u dusi a ima ih jos takvih gluho bilo. Pa imas li stida imalo?
Samo Saraj'vo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
DenchiNL je napisao/la:ma nema šta štoper igrati fudbala u ovoj ligi sa ovim terenima, pokuša da doda, lopta zapne za brežuljak i kontranapad i fasuješ gol...
prvi veležov.....SiouxLukavac je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:ma nema šta štoper igrati fudbala u ovoj ligi sa ovim terenima, pokuša da doda, lopta zapne za brežuljak i kontranapad i fasuješ gol...![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: casual033, sarajlija000, Tatamata1946 i 21 gost.