FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

xeksor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la xeksor » 09 jun 2016, 15:59

Vidite li vi kako cojek ima slifa za biznis. Krad će dat u nebo 4,5 miliona km. A covjek kaze pa logicnije je dić kredit od 2 miliona i platit kamate 300 000 . Nego dat u ovim ratama 4,5 km. I opet podcrtao da je spreman i ima novce da sutra picne stadion pravit.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 09 jun 2016, 16:01

Ordagić je Azmirov i licno je odkupio ga svojim parama od zvijezde

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 jun 2016, 16:05

Probisvjet je napisao/la:Qurcinu Ahmeti i Saricu velike pare, jos da sjede na klupi. Ma odyebaus!
Kaze Duska da ni tamo nece imati velike plate, momku je za vjerovat....valjda misle da tamo mogu igrati, ko ce ga znati.....meni licno nije krivo ni za koga ako ce doci bolji.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 jun 2016, 16:06

ma to mi je najsmjesnije, ajmo sad realno..nije to reprogram Buducnosti iz Banovica pa da predsjednik FK Sloboda govori " ne interesuje me to, nek rjesava ko je potpisao"..koga ce interesovati ako nece predsjednika kluba

kaze nadam se da ce rijesiti, i ja se nadam, al sta cemo ako ne rijese, sta onda?
Jasmin je obecao? sta je sve nama Jasmin do sad obecao , i klubu i gradu, pa vidi nas gdje smo

ovako se pravi kuca na tudjem zemljistu, pa ti taman zavrsio krov, a covjek dodje i srusi kaze jbg ne moze to tako

totalno bezveze odgovor na najbitnije pitanje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 jun 2016, 16:08

Skver je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Qurcinu Ahmeti i Saricu velike pare, jos da sjede na klupi. Ma odyebaus!
Kaze Duska da ni tamo nece imati velike plate, momku je za vjerovat....valjda misle da tamo mogu igrati, ko ce ga znati.....meni licno nije krivo ni za koga ako ce doci bolji.
Saric se samo mogao naigrati kod Husrefa. Bez Husrefa on je ono sto je bio kod nas kada je dosao. Mrtva qarina.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 09 jun 2016, 16:18

Skver je napisao/la:
Ja sam mišljenja da će u Sarajevu biti znatno slabiji nego u Slobodi. Živi bili pa vidjeli.
Niko, niko, samo Sloboda

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 jun 2016, 16:19

Thranduil je napisao/la:Odlična konferencija i sve je na njoj rečeno. Nikakvih nedoumica nema. Bezveze su pojedinci "zatalasali" situaciju a drugi nasjeli pa navalili i otišlo sve u tri krompira. Azmir i Saša ponovo miševe u rupe otjeraše, počinje mi biti ih žao :urnebes: Provire na minutu iz rupe i odmah ih popišaju po glavi :urnebes:
Džaba i to, toliko su se udubili u negativu da i dalje ne posustaju. Oni su u pravu, i najradije bi da se klub raspe, samo da njihov stav ostane ispravan, i da mogu reći "eto vidite, to sam govorio". Nalupao se Azmir pljuski dosad al navikli su oni. Crvene se obrazi, prešlo u naviku, više im i ne smeta, samo nastave dalje po svome. Lafo to nešto "ne smije se kritika uputit", a kad im se sve argumentuje iz kluba direktno, onda počne i vrijeđanje. Od muke, šta li. ČAst momcima koji skontaju neke stvari.

@ultrasstyle_tz ne vjerujem da ga se ne pita i da ga nije briga, zbog toga i vrši pritisak na grad. Da reprograma nema ne bi on grada pominjao. Ima još mnogo toga što upućuje da je i uključen on u reprogram, al to ne moramo mi znati, isto k'o što ne moramo znati kolike pare daje i kome i zašto u Slobodi.

Istina je da Ahmet nema puno veću platu u Sarajevu, ali ima još dosta dodatnih bonusa. Osladilo mu se, neka mu je sa srećom, nije ispao čovjek kakvim se predstavljao godinu i po al to nama neće ništa naškoditi.
Sarić koliko je dobar bio sad na kraju, također je istina da je lutrija njima jer imaju trenera neznalicu, a vidjeli smo kakav je on pod takvim trenerom.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 09 jun 2016, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 jun 2016, 16:20

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma to mi je najsmjesnije, ajmo sad realno..nije to reprogram Buducnosti iz Banovica pa da predsjednik FK Sloboda govori " ne interesuje me to, nek rjesava ko je potpisao"..koga ce interesovati ako nece predsjednika kluba

kaze nadam se da ce rijesiti, i ja se nadam, al sta cemo ako ne rijese, sta onda?
Jasmin je obecao? sta je sve nama Jasmin do sad obecao , i klubu i gradu, pa vidi nas gdje smo

ovako se pravi kuca na tudjem zemljistu, pa ti taman zavrsio krov, a covjek dodje i srusi kaze jbg ne moze to tako

Pat pozicija, jedan drugog drze za muda....valjda nadju kompromis.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 09 jun 2016, 16:21

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma to mi je najsmjesnije, ajmo sad realno..nije to reprogram Buducnosti iz Banovica pa da predsjednik FK Sloboda govori " ne interesuje me to, nek rjesava ko je potpisao"..koga ce interesovati ako nece predsjednika kluba

Neko je stavio potpis. Sloboda to nije. Taj ko je stavio potpis će i plaćat. Grad neće, Hoće Komunalac, pijaca, Panonsko, VOdovod...
Niko, niko, samo Sloboda

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 jun 2016, 16:23

katarakta je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:ljudi ovdje je pun qurac nelogicnosti, kontradiktornosti, skrtosti na informacijama......... da nismo izborili Europu zavrsili bi kao Celik to je 100% :!: ok Azmir nas spasava, da nema njega igrali bi prvu federalnu, ili drugu....... ali brate mili ako nemamo para sta najavljujemo titule, qurce, palce :facepalm: najavi sredinu tabele i opet cemo svi uzeti sezonske i ici na utakmice (nas 1500-2000 redovnih) nista se nece promjeniti :!: prica da su ga Ahmet i Saric izradili pa bolan i ja bi za duplo vecu platu isao negdje drugdje kao i sto pola vas radi u dijaspori radi te vece yebene plate :!: sa tim istim Ahmetovicem i Saricem su se mogli potpisati ugovori na polusezoni uz povecanje plate 15-30% kao sto su i objasnjavali pa oboica ne bi mogli ni sa kim pregovarati, ovako samo peru svoju nesposobnost :facepalm: zaposli pravnika i ekonomistu sa iskustvom koji znaju svoj posao pa ti se nece desavati ovakve stvari :!: grad mu nece nikad davati milion maraka za klub i to mu treba biti jasno a ne svaka tri mjeseca da najavljuje odlazak, pun nam je qurac sudbonosnih sastanaka, presica.......... djeca nam se smiju :kafa:
Nekim ljudima, prije svega sto se 20 godina pitaju za sve u Tuzli, odgovara ovakva situacija. Da preko leđa Slobode vode politiku. Da oni kad se njima digne mogu sve zaustaviti. Misliš da je to slučajno. Pa to su sve poltroni, stranački ljudi. Da im nije stranke ne bi ih bilo nigdje. Kako su oni sposobni upravljati nečim. Sposobni su samo uništiti nešto. Što su pokazali bezbroj puta. Do sada su sto stadiona mogli napraviti. Sve započeto, ništa nije završeno. I napraviš stadion, da ne bi imo stadiona. Dok napraviš istok, zapad odavno propo, a i sjever će. Koliko je para oprano? I vidiš koliko ne znaš. Čuj da najavljuješ borbu za opstanak. Poslovno, nema šta. Koliko ćeš sponzora privolit. Navijača privuć. Sezonskih prodat? Grad mu neće davati milion, ali svaki pritisak je dobar. Jer, logično, od njih ako ne tražiš, nećeš ni dobit. Isto kao oni što nemaju šta da jedu. Dok ne počnu štrajk glađu pred opštinom, niko ih ne gleda ;)
neces najavljivati borbu za opstanak ali ces fino reci stabilizacija kluba primarni cilj, ako nam se otvori sansa za Europu ili titulu pokusat cemo je iskoristiti :!: koje navijace da privucemo, ima nas 2000 bolesnika ostali samo dodju na Zelju i Sarajevo :!: preljep dan, nedjelja igramo protiv Sirokog a nas jedva 2000 :facepalm: tih 2000 ce i kupovati sezonske, ici na utakmice, jedan dio njih ici na gostovanja i to je ta srz (baza) navijaca :!: a za ove iz gradskih struktura nemamo sta pisati, preko raznoraznih firmi peru se pare to je i majmunu na grani jasno :kafa:
Sloboda Tuzla

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 jun 2016, 16:25

katarakta je napisao/la:

Neko je stavio potpis. Sloboda to nije. Taj ko je stavio potpis će i plaćat. Grad neće, Hoće Komunalac, pijaca, Panonsko, VOdovod...
ja bi najsretniji bio

valjda se nadje neki modus sad dok mogu nesto izgubiti..kasnije kad prodju izbori je.e se njima za Slobodu, ko sto je i zadnjih 20 godina bilo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 09 jun 2016, 16:30

Privlačenje ili vraćanje navijača na stadion je proces koji traje. A, mi da se ne lažemo, nismo nikad bili klub koji je standardno imao 5.000. Očigledno, ako ćeš ti igrat samo da ostaneš u ligi, zašto ćeš ulagati. Nismo Rudar, Slavija, Radnik. Sezona nas košta dva miliona. Zašto to samo bacati, onako da bi igro PLBiH. A pucanje na vrh tabele ne košta puno više. To smo se uvjerili. Zato su ciljevi veći. Prekosčili smo jednu prepreku i brže došli do planiranog cilja. Sada treba nastaviti kontinuitet.
Niko, niko, samo Sloboda

AdmirLav
Kontakt:

Post Postao/la AdmirLav » 09 jun 2016, 16:32

A to mi idu na neku stvar ovi kvazi navijači po fb pa tacno bi ih sve posamarao Šta god da ljudi naprave oni nađu zamjerku. Nekad poželim da azmir ode pa da opet federalnu igramo **** ih ćevap.
Sloboda je cijeli život moj !

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 09 jun 2016, 16:42

AdmirLav je napisao/la:A to mi idu na neku stvar ovi kvazi navijači po fb pa tacno bi ih sve posamarao Šta god da ljudi naprave oni nađu zamjerku. Nekad poželim da azmir ode pa da opet federalnu igramo **** ih ćevap.
Upravo zbog takvih on treba tu da ostane i da im bude trn u oku.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 09 jun 2016, 16:44

U Bosni je neophodno sto prije donijeti zakon o sportu, po kojem bi se klubovi mogli privatizovati. To je neminovno. Lokalne zajednice ne mogu pratiti tempo, pogotovo premijerligaskih klubova. Tu su troskovi iz godine u godinu veci. Trazi se kvalitet, a on se placa. S druge strane pritisce UEFA i pritiskat ce sve vise. To je biznis i to je najjaca "kompanija" u Evropi. Ko bude bio sposoban da igra po njenim pravilima, bit ce tu, ko ne, nece ni biti.
Niko, niko, samo Sloboda

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 09 jun 2016, 16:50

Sarajlijiceee, ipak nista od Evrope :P
A sad adio...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 jun 2016, 16:52

Da tacno tako.
S tim da se mi kao klub jos nismo ni stabilizovali.
A malo smoi mi poletili,nije da nismo, s onim bombama.
Nemojte vise bombi tita vam mrtvog ... :mrgreen:
I u vezi reprograma ne razbijajte dzaba glavu.reprogram ide.a ko hoce moze dosta toga izmedju redova procitat.
Stabilizacija kluba na prvom mjestu. Idemo dalje :salut:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 09 jun 2016, 16:55

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:@sloboda72 se provalio pa se povukao :mrgreen:

Vracaj se care :pray:
Ne.Na žalost, sve što sam prenio jučer je 100 % istina.Nije iz moje glave, nego člana Uprave Kluba, dobrog i poštenog čovjeka kojem ja apsolutno vjerujem.I On i još mnogo ljudi pa i moja malenkost odvraćali smo Husića od njegove namjere, da konačno digne ruke od Slobode. Ne može rebalans Budžeta jer je donešena odluka da to ide poslije Izbora.Još smo ga uvjeravali da bi sve ovo do sada učinjeno otišlo niz vodu.Naravno ne bi mnogo prošlo a razne barabe bi ga proglasile "grobarom" Slobode.Fala Bogu odustao je od" Ostavke".Znam da je to još krhko ali radujem se jer bez njega Sloboda ne bi postojala.Husić je dosta svojih problema sa aktuelnom vlašću iznio danas ,bolje reći ponovio ih je.Sve se to iz njegovog izlaganja, eksplicite razumije.Volio sam da je sa njima danas sjedio i Gradonačelnik. Ili da u narednih dan, dva i on rekne svoje stavove.Ovako,nadam se da će Husić imati strpljenja do formiranja vlasti poslije izbora tj do zimske fudbalske pauze.
Apelujem na slobodaše da" plebiscitarno" podrže Husića.Znam da omladina voli slađe teme tipa,"koji igrači dolaze i protiv koga ćemo igrati".Ovi stariji ,podržite Husića ma gdje ,na društvenim mrežama ili u živim razgovorima.
Ja volim FK Tuzla City

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 jun 2016, 17:01

Nisu sve prica za foruma.nesto valjda treba ostat i izmedj njih.slazes se

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 09 jun 2016, 17:08

Pojedini na forumu pisu kako Jasmin i SDP Tuzla ne pomazu klubu i kritikuju ih.
Nisam ljubitelj nikoga od ljudi na vlasti, nego ih svrstavam na skali od manje zlo do veliko zlo.

U cijeloj toj kritici i pljuvanju Jasmina i SDP-a Tuzla, niko nije napisao nista o SDA, koja je na vlasti u kantonu, kantonu koji je ekonomski daleko mocniji od grada Tuzla :!:

Sloboda je klub kantona, jedini klub sa kantona koji igra PL, po velicini i tradiciji definitivno brend sjeveroistocne Bosne :bih:

Taj kanton ne daje za Slobodu prebijenu paru :!: niti je kad prije davao.

Da mi svi izvrsimo pritisak na SDA i kanton :?: Znamo svi da se Grad Tuzla protegao koliko mogao :|

Podsjetit cu da Tuzla na nivou kantona uplati 60% budzeta kantona, a da joj se vrati 25% po kriterijima tj. po broju stanovnika.

Nama je to uredu. Ljudi smo, nismo Sarajlije :urnebes:

Ali opet valjda se moze naci lova za FK Slobodu, a ne da se tuzlanskim parama grade privatne kuce cuclaca kantonalne sise po nekim vukoje.binama :beba:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []