OsmanhodzicBuco je napisao/la:Edson Henrique. Šta očekivati od igrača koji svake sezone/polusezone mijenja klub? Nigdje se do sada nije uspio skrasiti, a karijeru je bukvalno proveo na posudbama. Kod nas će se garant skrasiti, ko sto se skrasio Ikande i druge ptice selice...Mislim da je bolje dovesti stopere iz naše lige, da se ne troši ta pozicija na stranca, a i u ligi nema nekih ekstra napadača pa da ih ne mogu zaustaviti domaći štoperi...
On ti je sada skoro pa tri godine u Slavenu

bio je clan Porta pa zato su ga stalno slali na posudbe po Portugalu. Ima ogromno iskustvo, poznaje HNL. Reci mi ko su Memisevic i Kostic, gdje su oni igrali? Zasto prosle sezone nismo culi za njih? Svaka cast, dobri su to igraci al' su vala i precijenjeni! Memisevic je npr. kriv za zadnji gol protiv Spanije, Memisevic protiv Slobode u finalu kupa, Edson protiv Dinama, koje je tebi finale jace? Ovdje su pojedinci fkt postali nerealni, i nista im ne valja pogotov korisniku ledesmi, se-re iz dana u dan. Ja ovoj upravi zelim sve najgore, ali daj budimo realni. Jesu li to Bogicevic, Kosoric, Kova, Tatko, Barba i Kramar mozda bolji?
@Dencil, zato sto je Barba jako spor igrac pa lahko ispada.