FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

trebevic
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la trebevic » 23 jun 2010, 08:23

Mata novo pojacanje Barcelone, visina odstete 20 Miliona Eura!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 jun 2010, 10:10

MATA PET GODINA U BARCELONI!

Nakon Davida Ville još jedan igrač Valencije u narednoj sezoni nosiće dres Barcelone. Jutros je radio Onda Cero objavio kako je Barcelona dogovorila transfera Juana Mate sa Mestalle na Nou Camp.

22-godišnje lijevo krilo Valencije već dugo se povezivalo sa prelaskom u katalonski klub, ali je transfer tek sada dogovoren. Prošle godine je Valencia tražila mnogo novca, ali ove godine zbog finansijskih problema nije imala drugog izbora nego prodati Juana Matu, jednog od najboljih igrača kluba.

Juan Mata će s Barcelonom potpisati ugovor na pet godina, a Valencia će na ime obeštećenja dobiti oko 20 miliona eura. Mata je tako postao deveti igrač Barcelone koji igra ovog ljeta u reprezentaciji na SP. Dolaskom Mate dani Thierryja Hernyja na Nou Campu su definitivno odbrojani, a sve je bliži i odlazak Zlatana Ibrahimovića, koji nije zadovoljio u svojoj prvoj sezoni.

Mata je s Valencijom imao ugovor na još dvije godine, ali se klub s Mestalle našao u velikim dugovima i nije imao mogućnosti zadržati Matu. Mata se spominjao i kao novi igrač Manchester Cityja, ali se odlučio na ostanak u domovini. Sljedeći igrač koji bi mogao napustiti Valenciju je David Silva, za kojeg su zainteresovani Real Madrid i Manchester United, ali i još neki klubovi.

Svaka čast,još jedan sjajan transfer.
FK Pjetlovi

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 23 jun 2010, 10:19

Uzaudno bacanje novca. Na poziciji krila igra i Pedro, koji je, ako ništa, rame uz rame sa Matom. No, oni su odlučili tako, te im treba vjerovati. Bolje da su taj novac uložili tamo gdje više škripi - na poziciji defanzivnog veznog jer je Yaya sve bliže odlasku u City.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 jun 2010, 10:20

Mata je sigurno dobar, al jel' bilo potrebno da ga dovedu o tome se da raspravljat...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 jun 2010, 10:29

Pa sad Henry će otići tako da ostaju:
Pedro,Villa,Messi,Krkić,Mata i možda Ibra.

Pa i nije bio potreban al...vjerovatno doveden kao zamjena za Messia.
FK Pjetlovi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jun 2010, 11:29

reds je napisao/la:Pa sad Henry će otići tako da ostaju:
Pedro,Villa,Messi,Krkić,Mata i možda Ibra.

Pa i nije bio potreban al...vjerovatno doveden kao zamjena za Messia.
Ne znam koliko ce on biti zadovoljan da sjedi na klupi. Ali bolje i u Barcu nego u City. Tamo je opsti kaos , kila napadaca. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 jun 2010, 11:34

Potez vrijedan pohvale samo ako prodaju Anrija i Ibru. Ako jedan ostane, bice opsta guzva u napadu i bojim se da ce doci do negativne atmosfere i loshe forme vecine igraca. Pretpostavka da Vilja i Messi moraju igrati bar 70% meceva, a ajd ti onda daj priliku petorici igraca na jednoj poziciji (Mata, Pedro, Bojan, Zlatan)
nema potpisa

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 23 jun 2010, 11:38

i ovo ko grom iz vedra neba :roll:
sad dal je ovo pametan potez ne znam,mata jeste dobar igrac ali da li je bio potreban to ne znam.
jer kupnja ovih napadaca znaci odlazak nekih,za henrya znamo da ce otici a kako stvari stoje zlatanu se nece pruziti jos jedna sansa,znaci da i on ide
al et vidicemo sta ce se dalje desavati ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 23 jun 2010, 12:05

WTF ? Ovo je nesto novo za mene.Samo je tek tako izasla vijest da Mata potpisuje za Barcelonu.Istina,spominjao se kao moguce pojacanje,ali da je Barca poslala ponudu i da je blizu potpisa,to nigdje nije pisalo.Jos nema na oficijelnoj stranici nista,tako da ce sacekati sa ovim.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 23 jun 2010, 12:08

Ma nista od tog dok se Mata ne vrati sa SP :o
Rođen s tobom da budem

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 23 jun 2010, 12:12

Ja sam rekao,sacekacu sto se tice ovoga,jer nema jos nista na oficijelnoj stranici.Pise se uveliko o ovom transferu,na mnogim stranicama je izasla oa vijest.Vidjecemo sta ce biti.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 23 jun 2010, 12:15

vi ko da dajete svoje pare :D :D :D
ja za barcu navijam odavno,al brate ne zanima me bas puno koliko para trose ;)
ako je njima dobar i meni je :D
u svemu treba biti umjeren ;)

zivjeli vi meni :D
Por que ? Por que somos los mejores...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 jun 2010, 12:18

Nije ovo još službeno sada sam gledao oficijelnu web stranicu Barce i ništa ne piše. :|
FK Pjetlovi

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 23 jun 2010, 12:19

Ma nema nista na oficijelnoj uopste sto se tice Mate,zato cu ja saceketi jos sto se tice ovoga.Vidjecemo sta ce biti.

Blaugrana

Mes Que Un Club

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 23 jun 2010, 12:20

Del Bosque praises Busquets. “If I was a player, I would like to be like him” :D :D :D
a nama nije dobar :?
Read more: http://www.totalbarca.com/#ixzz0rfbpI5xK

evo i Henry na izlaznim vratima, i lagano u New York
Por que ? Por que somos los mejores...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 23 jun 2010, 12:25

Ma ima dosta novosti sto se tice Barce.Spominju se neki novi igraci,odlasci i tako.

A da,Del Bosque pohvalio Busquetsa.Neka neka,dobar je Busquets,ali bice ako Bog da jos bolji,izrasta u predobrog igraca.

Blaugrana

Mes Que Un Club

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 23 jun 2010, 12:55

hahaha ima li love za Fabregasa? hahahahahahaha

Fools!
Dio Arsenala

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 23 jun 2010, 12:56

nidjo_barca je napisao/la:Ja sam rekao,sacekacu sto se tice ovoga,jer nema jos nista na oficijelnoj stranici.Pise se uveliko o ovom transferu,na mnogim stranicama je izasla oa vijest.Vidjecemo sta ce biti.
nidjo_barca je napisao/la:Ma nema nista na oficijelnoj uopste sto se tice Mate,zato cu ja saceketi jos sto se tice ovoga.Vidjecemo sta ce biti.
Tebi je , ama baš uvijek , svaki post skoro isti ko drugi (samo malo izmijenjen) .

Ohladi malo ;)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 23 jun 2010, 12:58

Ja bih volio da ovo nije istina i da Mata nece doci u Barcu.Mislim,dobar je on,ali bezveze je dovoditi ga,kad tu ima jedan Pedro,pa i Bojan koji je dokazao sta moze.Bolje da oni igraju,Barcina su skola.

EDIT : Desi se solidus,jbg,sta se odma ljutis :D

Blaugrana

Mes Que Un Club

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 23 jun 2010, 13:01

A ne jarane , skontaj malo , ebo ga ti :D

Joj , jedva čekam novu sezonu :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.