NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Korlatovic:)
ja ko steve kerr,dobar vanjski sut i sa s. bacanja,za ostalo nikad nisam imao kondicije
Pa šta ti nije jasno? Russ je bolji playmaker od Stepha koliko je Steph od njega šuter. To ne implicira da je Russ najbolji playmaker ikad nego da je Steph shitty playmaker.Donnie Darko je napisao/la:Ako ćeš već pisati gluposti, očekujem od tebe da staneš iza njih i braniš ih ko čovjek, ne da se ovako izvlačiš. Razočaran sam.Kawhi je napisao/la: Baš zrelo od tebe da izmišljaš stvari samo kako bi dokazao nešto. Još da mi pojasniš šta.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Naravno da implicira, već sam jednom objasnio zašto. Sve suhe činjenice.Kawhi je napisao/la:Pa šta ti nije jasno? Russ je bolji playmaker od Stepha koliko je Steph od njega šuter. To ne implicira da je Russ najbolji playmaker ikad nego da je Steph shitty playmaker.Donnie Darko je napisao/la:Ako ćeš već pisati gluposti, očekujem od tebe da staneš iza njih i braniš ih ko čovjek, ne da se ovako izvlačiš. Razočaran sam.Kawhi je napisao/la: Baš zrelo od tebe da izmišljaš stvari samo kako bi dokazao nešto. Još da mi pojasniš šta.
Mada ne bi me čudilo da vi živite u nekom šizouniverzumu u kojem je neko ko je dokazao da može biti u top5 u asistencijama u ligi shitty playmaker, a neko ko nikada nije prismrdio prosjeku lige u procentima za tricu nije shitty šuter.
Barem nesto, ja ko Tony Allen, hljeba u napadu ne mogu kuknjava , al zato defanziva iznadprosjecnafilip13 je napisao/la:ja ko steve kerr,dobar vanjski sut i sa s. bacanja,za ostalo nikad nisam imao kondicije
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sarmelino je napisao/la:Barem nesto, ja ko Tony Allen, hljeba u napadu ne mogu kuknjava , al zato defanziva iznadprosjecnafilip13 je napisao/la:ja ko steve kerr,dobar vanjski sut i sa s. bacanja,za ostalo nikad nisam imao kondicije
joj,sta bi ti radio na basketu
´ajte u Tesanj na basket da se zapitate da li je Curry zaista najbolji na svijetu
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Dugo i redovno igrao streetball turnire,osvajalo se dosta toga,osvojio i turnir (ex YU republika) koji je organizovala ABA liga i AND1,mislim da je to i Sport Klub direktno prenosio,iz moje ekipe je jedan izabran u tim koji je igrao u Pioniru protiv AND1 Mixed Tape ekipe.....fina vremena i uspomene..
Nakon toga skoro 7 god nisam uzeo loptu u ruke,sve do prosle god kad sam prvi put nakon toliko god sutnuo na kos
Nakon toga skoro 7 god nisam uzeo loptu u ruke,sve do prosle god kad sam prvi put nakon toliko god sutnuo na kos
Nista, kad se sastavite za termina, da sta organizujemo zovite
Ja vec skoro 5 godina igram u elektrotehnickoj termin, sad nekad i 2 ubacimo sedmicno..
Ja vec skoro 5 godina igram u elektrotehnickoj termin, sad nekad i 2 ubacimo sedmicno..
Kakvih dresova imate? 
Upravo narucih jedan od ovih iz Tuzle,Time Out..
Durant logicno, sljedeci mjesec ili onaj tamo Westbrook pa dalje ne znam..
I da te sto imate, gdje ste ih kupili?
Upravo narucih jedan od ovih iz Tuzle,Time Out..
Durant logicno, sljedeci mjesec ili onaj tamo Westbrook pa dalje ne znam..
I da te sto imate, gdje ste ih kupili?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Jordan crveni
Rose bijeli x2
Hinrich crni
Rose bijeli x2
Hinrich crni
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Gdje si kupovao, kakav je kvalitet?LeSa je napisao/la:Jordan crveni
Rose bijeli x2
Hinrich crni
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
U Chicagu.
Jordanov sam dobio.
Kvalitet vrhunski.
Što se tiče Time Outa kod njih sam uzimao nogometne. Maldinija i Dortmundov, zadovoljan kvalitetom.
Jordanov sam dobio.
Kvalitet vrhunski.
Što se tiče Time Outa kod njih sam uzimao nogometne. Maldinija i Dortmundov, zadovoljan kvalitetom.
Aha, hvala na informaciji.Ma samo mi je vazno da nisu onaj totalni shit sto se po nizerazrednim trznim centrima nalazi.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ma kakvi, tu ne treba da brineš.
Pročitao sam da sad nude po jako povoljnim cijenama ove nogometne, ne znam za košarkaške provjeri ?
Ako se dobro sjećam, 60-ak km ...
Pročitao sam da sad nude po jako povoljnim cijenama ove nogometne, ne znam za košarkaške provjeri ?
Ako se dobro sjećam, 60-ak km ...
Koliko su im inače košarkaški?
Na fb stranici sve puno ovih fudbalskih. Koji su džaba ako je kvaliteta kakva ti kažeš da je.
Na fb stranici sve puno ovih fudbalskih. Koji su džaba ako je kvaliteta kakva ti kažeš da je.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Mislim da su bili oko 80km kada sam ja kupovao ove nogometne prije nekoliko godina, tada se nisu zvali Time Out ali isti je lik Tuzla.
Jeste iskreno, jer dobivaš extra kvalitet za ovo što plaćaš, sigurno nigdje drugo nećeš dobiti ni slično.
Jeste iskreno, jer dobivaš extra kvalitet za ovo što plaćaš, sigurno nigdje drugo nećeš dobiti ni slično.
80, ako platis unaprijed 72, i to jos ne placas postarinu, a sigurni su 100%...Kawhi je napisao/la:Koliko su im inače košarkaški?
Ovdje evo po timu imas http://time-out.biz/251-nba
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
A popust ti je samo ako placas preko postanske uplatnice, i ako unaprijed platis brze ti dodje, logicno 
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.