NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 08 jun 2016, 16:20

Ako budemo konkurentni sljedeće sezone za prvo mjesto ključ treba tražiti u našem kantonu.osim ako neko od njih ne bude bio u vrhu.gracanica Banovići lukavac i nadam se sloga mogu donijeti prvaka.isto tako ako Gračanica ili. Banovići budu favoriti treba pomoći.

Ja mislim da smo sljedeće sezone donji dio tabele ali vidjet ćemo.
Nevjerujem toliko u Travnik i Velež da mogu odmah napasti ali biće opet jakih ekipa
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 08 jun 2016, 17:36

gradacac10 je napisao/la:Šta se žalite na Orasje? Jesmo mi njih izbacili iz lige one godine i pomogli Velezu da ostane?
O cemu pricas ti? Prvo prvo njih su Modrica i Velez izbacili jer su nastimali rezultat koji izbacuje Orasje u svakom slucaju. Ni mi nismo ispali fer prema njima ali nismo uradili NISTA drugo nego odigrali fer i postenu nogometnu utakmicu. Sta je tu problem. Niko ne bi rijec rekao da su igraci Orasja dali 150% i uzeli nam 5 bodova igrom i zalaganjem. Ali nama 5 bodova nije uzelo Orasje vec niko drugi nego Dario Karacic ;)

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 08 jun 2016, 18:08

Nisam pratio ni Zvijezdu ni Prvu Ligu. Jusufbegovic mi se cinio kao trener koji je prekucao federalku. Medjutim, nije se tkao pokazalo ? Koliko ima njegove krivice i kako je vodio Zvijezdu ? Dolazim sa najboljom namjerom, bez nekih napada molim :)

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 08 jun 2016, 21:36

shaman7 je napisao/la:Nisam pratio ni Zvijezdu ni Prvu Ligu. Jusufbegovic mi se cinio kao trener koji je prekucao federalku. Medjutim, nije se tkao pokazalo ? Koliko ima njegove krivice i kako je vodio Zvijezdu ? Dolazim sa najboljom namjerom, bez nekih napada molim :)
Ovdje te nece niko napasti, posavci su pitoma raja ;)
Sad ces malo bolje pratiti prvu ligu :kafa: sta je sa veleza, kolko sam skonto vi ste u qrcu i ove sezone ne gine sredina tabele. Sto se tice Feje, frajer je bio neprepoznatljiv u ovoj sezoni. Kad je preuzeo Zvijezdu imao je srce i zar, skakao pored klupe, davao sebe, al to je sve bilo u Premier ligi. Sto se tice Prve lige, na klupi je sjedio drugi feja. Bezvoljan, izgubljen. U najvaznijoj utakmici u Orasju, losa priprema, igraco igralo kao p...ce, ma katastrofa. Ova raja sto je isla u Kakanj i Visoko, kaze da je njegova krivica sto se nisi donijeli bodovi odozgo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 08 jun 2016, 22:15

Cujem da je sutra skupstina...poslije nje bi mogli znati na cemu smo-ponovo borba za prvo mjesto ili za opstanak..bojim se da smo blize ovoj drugoj opciji..ako nema novaca za napad na Pl-u ,treba obici okolne gradove(Modrica,Samac,Srebrenik)pokusati dovesti mlade,perspektivne igrace uz par nasih koji bi trebali biti okosnica i bez mnogo pritiska na njih stvarati ekipu koja ce za godinu,dvije moci dati rezultat..

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 08 jun 2016, 23:01

Ne smijemo dozvoliti raspad odmah napad na PL, ko nece vise da daje pare ne mora po meni obavezno u klub vratiti Skahica, pokusat i Nurdu al bez njegovih rodjaka, Mehu Vocetranzita, limoplast. Trazit i od cimosa nesto da pomognu cito sam zakon o porezu na dobit svaka firma moze da izdvoji 3posto. Prema tome ajmo se malo angazovati navijaci privatnici, dijaspora pomoc Zvijezdi sezonske karte.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 08 jun 2016, 23:28

reddragon001 je napisao/la:Ne smijemo dozvoliti raspad odmah napad na PL, ko nece vise da daje pare ne mora po meni obavezno u klub vratiti Skahica, pokusat i Nurdu al bez njegovih rodjaka, Mehu Vocetranzita, limoplast. Trazit i od cimosa nesto da pomognu cito sam zakon o porezu na dobit svaka firma moze da izdvoji 3posto. Prema tome ajmo se malo angazovati navijaci privatnici, dijaspora pomoc Zvijezdi sezonske karte.
Ne znam koliko je realna situacija da se vrati Skahic i Nurdo..Sto se tice Vocetranzita i Limoplasta mislim da ti ljudi nisu uopste zainteresovani za Zvijezdu(mozda se varam)..U par navrata sam pisao jedini ljudi koji imaju ogroman novac u gradu su Belamionix,mislim da bi ljudi iz kluba trebali njih kontaktirati i vidjeti kakvo je njihovo misljenje i pod kojim uvjetima bi oni ulagali u klub...i da,pod svaku cijenu pokusati zadrzati u klubu Mirsu,nadam se da nije odustao od Zvijezde..

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 08 jun 2016, 23:46

esprit24 je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Nisam pratio ni Zvijezdu ni Prvu Ligu. Jusufbegovic mi se cinio kao trener koji je prekucao federalku. Medjutim, nije se tkao pokazalo ? Koliko ima njegove krivice i kako je vodio Zvijezdu ? Dolazim sa najboljom namjerom, bez nekih napada molim :)
Ovdje te nece niko napasti, posavci su pitoma raja ;)
Sad ces malo bolje pratiti prvu ligu :kafa: sta je sa veleza, kolko sam skonto vi ste u qrcu i ove sezone ne gine sredina tabele. Sto se tice Feje, frajer je bio neprepoznatljiv u ovoj sezoni. Kad je preuzeo Zvijezdu imao je srce i zar, skakao pored klupe, davao sebe, al to je sve bilo u Premier ligi. Sto se tice Prve lige, na klupi je sjedio drugi feja. Bezvoljan, izgubljen. U najvaznijoj utakmici u Orasju, losa priprema, igraco igralo kao p...ce, ma katastrofa. Ova raja sto je isla u Kakanj i Visoko, kaze da je njegova krivica sto se nisi donijeli bodovi odozgo.
U Velezu nikog nema i niko ne radi. Trener otisao zajedno sa strucnim stabom, pola igraca hoce da trazi nesto dalje, nebitno gdje. U prostorijama sjede Zalihic i vjerna sekretarica jos iza rata i to je to. Ja kao veliki fanatik Veleza, otvoreno ti kazem da ce uspjeh biti sredina tabele. Mislim da sam ti sve rekao

Hvala za Feju, cinio mi se odlican trener i jest sigurno. Sta mu je bilo i sta se desilo, to samo on moze znati :bih:

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 09 jun 2016, 00:27

Mene je Feja razocaro prvo sa odabirom pojedinih igraca. Vidović nije ni za 4 kantonalne kazu da je insist.na njegovom dovodjenju. Hinović konstantno na golu nista posebno. Brka za klasu bolji. Misan igrao pogresnu poziciju nista spec. Faca morao igrati vise. Mornar sjecate se bio kod nas nije igrao al je primao platu.. Itd. Previse defanzive u gostima i najzasluzni je sto smo malo bodova donijeli sa strane.
Ako se nebudemo borili za PL , blizi smo ispadanju iz lige nego ostanku.
Po meni ako za Serbu dobiju kakvih para moglo bibse ponovo napasti PL.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 09 jun 2016, 07:30

reddragon001 je napisao/la:Ne smijemo dozvoliti raspad odmah napad na PL, ko nece vise da daje pare ne mora po meni obavezno u klub vratiti Skahica, pokusat i Nurdu al bez njegovih rodjaka, Mehu Vocetranzita, limoplast. Trazit i od cimosa nesto da pomognu cito sam zakon o porezu na dobit svaka firma moze da izdvoji 3posto. Prema tome ajmo se malo angazovati navijaci privatnici, dijaspora pomoc Zvijezdi sezonske karte.
Koji kralj ja kada sam spominjao Nurdu samo što me nisu spalili a vidi sad. Kada sam govorio da bi sa tim čovjekom bez problema bili prvi govorili su ti si lud.
Volim i što sam ovo dočekao pa nek bude šta hoće.Ovim se ispostavilo da sam makar sve što sam pisao bio u pravu. Ali kada ja to kažem onda mrzim Zvijezdu, onda sam miš isl.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 09 jun 2016, 07:36

Još nešto sam zaboravio Piska je u pravu trebalo bi pokušat vratit Nurdu i Aliju, da se premier više aktivira(valjda sada ima kredit za iduću sezonu jer je popustio Šokcima da uđe Jajce), da opština učestvuje i pomogne bar kao ove godine(jer je to bilo i najviše i najbolje do sad kada je Zvijezda u pitanju), još par privrednika iz Gradačca i to bi bilo to.
Misli kada bi se objedinilo sve gore navedeno da bi bez problema ušli, tada nam ni Iljo PUNOGLAVAC ne bi mogao ništa.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 09 jun 2016, 10:29

Komšije pravo mi je žao što se niste Premier Lige dokopali, msilim da će bit teže sljedeće godine, al nije nemoguće
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 09 jun 2016, 14:26

Razgovarao sam sa jednim od gore navedenih.
Kaze dosao bi u Zvijezdu samo ako bi bio vecinski vlasnik kluba,kao Tan u Sarajevu otprilike.
Dosta mu je kaze kojekavih ubleha oko kluba koji su tu nametnuti raznim stelama i vezama.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 09 jun 2016, 14:49

rasta1922 je napisao/la:
Razgovarao sam sa jednim od gore navedenih.
Kaze dosao bi u Zvijezdu samo ako bi bio vecinski vlasnik kluba,kao Tan u Sarajevu otprilike.
Dosta mu je kaze kojekavih ubleha oko kluba koji su tu nametnuti raznim stelama i vezama.
To bi bilo prihvatljivo, samo zavisi ko je u pitanju. Ne treba svakom dati takvu poziciju.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 09 jun 2016, 17:05

Nazalost mislim da mu to tesko ce ko dozvolit ali ako je spreman ulozit 2-3 miliona ja sam za da mu se i to pusti pod uslovom da opstina i navijaci sadrze svojw ljude u upravi. Nema ba u klubu covjeka koji nije prosle godine nije nesto uradio za klub. Pocevsi od mene trudio sam se oko prezentacije na internetu ako ce bolje krenuti zvijezdi.bez mene ja cu napustiti ono sto radim pod uslovom da dodje neko ko ce isto volonterski to raditi. Drugo treba pokusat dovest novih sponzora, ja cu recemo dovest svoju firmu koji ce godisnje dat 10 - 15 000km za donaciju

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 09 jun 2016, 20:53

reddragon001 je napisao/la:Nazalost mislim da mu to tesko ce ko dozvolit ali ako je spreman ulozit 2-3 miliona ja sam za da mu se i to pusti pod uslovom da opstina i navijaci sadrze svojw ljude u upravi. Nema ba u klubu covjeka koji nije prosle godine nije nesto uradio za klub. Pocevsi od mene trudio sam se oko prezentacije na internetu ako ce bolje krenuti zvijezdi.bez mene ja cu napustiti ono sto radim pod uslovom da dodje neko ko ce isto volonterski to raditi. Drugo treba pokusat dovest novih sponzora, ja cu recemo dovest svoju firmu koji ce godisnje dat 10 - 15 000km za donaciju
Nisam ga bas pitao za detalje i ne znam koliko je uistinu ozbiljan sto se tice ulaganja u klub,ali znam da je covjek pun para i da je rekao da je spreman sve sam preuzeti,da mu ne trebaju sitni sponzori i da ne bi trpio nicija uplitanja u klub, pogotovo ne kojekakve opstinare i politicare koji kupe poene za izbore.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 09 jun 2016, 22:04

Danas je trebao biti sastanak jel bio i imal kakvih info za nastavak.
Vrlo tesko ce se neko odluciti ulagati milione u ovakvoj drzavi u ovakvoj ligi sa ovakvim sudijama i .... Mislim da je realnija opcija jedan generalni sponzor sa upravljackom politikom i puno malih sponzora ono 1000 2000 godisnje. Ali i za to treba kvakitetan covjek koji ce imati povjerenje ljudi da te pare nece biti bacene uzalud . Mislim da to nisu ni sadan ni turbic ni....
Mislim da tu mora doci struka al prava struka ljudi koji imaju skolu da bi radili taj posao a ne da radi oni koji nemaju sta drugo da rade.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 09 jun 2016, 22:46

Dzaba struka bez para

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 09 jun 2016, 23:06

Moj plan da se oformi tim ljudi na celu sa hamzom koji ce naci pare za sezonu popuniti upravu ljudima koji ce davati ili donositi tudje pare. Krenuti od ledenica ponuditi Bagica da udje u klub, mi99 industriju, hanibala, traziti da bingo batem reklamu plati, hifa, talijani, belamionix i kondor restorani obavezno, limoplast, sudexbus, vocetranzit i dzevad mattrade, egar, arizona treba da ima predstavnika u upravi takode od maca do ramica, smoki i kompanija takode mogu dati bez problema 10 000 godisnje. Zaboravio sam nabrojati mlin nezic i majic takoder mogu dati dobre pare.Reklame sve poskidati pobacati napolje i reklame naplatit, sve banke pozvati regionalne menazere da podrze Zvijezdu, kladionice takoder, mesic com s ormanice its itd. Navijaci da se okrenu prodaji sezonskih a onim koji nemaju sezonske 10km ulaz. Znaci naci modus financiranja uz opstinu i fadiloce sponzore moglo bi se opet nesto napraviti.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 10 jun 2016, 00:06

reddragon001 je napisao/la:Moj plan da se oformi tim ljudi na celu sa hamzom koji ce naci pare za sezonu popuniti upravu ljudima koji ce davati ili donositi tudje pare. Krenuti od ledenica ponuditi Bagica da udje u klub, mi99 industriju, hanibala, traziti da bingo batem reklamu plati, hifa, talijani, belamionix i kondor restorani obavezno, limoplast, sudexbus, vocetranzit i dzevad mattrade, egar, arizona treba da ima predstavnika u upravi takode od maca do ramica, smoki i kompanija takode mogu dati bez problema 10 000 godisnje. Zaboravio sam nabrojati mlin nezic i majic takoder mogu dati dobre pare.Reklame sve poskidati pobacati napolje i reklame naplatit, sve banke pozvati regionalne menazere da podrze Zvijezdu, kladionice takoder, mesic com s ormanice its itd. Navijaci da se okrenu prodaji sezonskih a onim koji nemaju sezonske 10km ulaz. Znaci naci modus financiranja uz opstinu i fadiloce sponzore moglo bi se opet nesto napraviti.
Jarane nevalja ti plan na pocetku,ovo je za Zvijezdu propala sezona nije ispunjen plan tako da nebi niko trebo ostat od kompletnog strucnog staba,sport.direktora itd.Mogu ostat oruzari i ljudi koji su davali pare ostalo noga.Ako ko pokaze interes da uluzi u klub dat mu odrijesene ruke nek radi sta hoce,jer tesko ce bit nac takvog upamte.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.