PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Evo navest' cu vise stvari sto si slagao, valjda zbog frustracije sta li jer ti nije prvi put da ovako pricas protiv Sarajeva i Zeljeznicara.
''Pomalo su ove Sarajlije hinjave,kad ih je Sloboda gazila krili su se u misijim rupama.Sad kad su im uzeli rezervnog napadaca i prosjecnog veznjaka,opet oni glavni a Dino i mafija im kolo vode.
Neki su jucer svrsavali na vijest da Azmir odlazi a nisu svjesni da i poslije Azmira ce postojati Sloboda.
Kod njih je Tan vlasnik,ako pozeli ugasit ce ih istog casa''
1. Kad nas je Sloboda demolirala mi smo im cestitali, kako na stadionu tako i ovdje. Necu da racunam ove iz oba tabora sto su tu samo kad se treba neko ismijavati.
2. Ko je rekao da smo mi glavni?! Uzeli smo im rezervnog napadaca i prosjecnog veznjaka kao sto ti kazes i to je to, sezona je duga, mogu zadovoljiti u dosta utakmica a oslabili smo dosta jakog konkurenta ako to nekome znaci. Mi i dalje cekamo na zvucnija pojacanja jer nam je tako makar obecano.
3. To je zajebancija, obicno prepucavanje koje mozes naci svugdje na ovoj temi. Ja sam u PM jednoj osobi odmah napisao da nece otici jer to nema smisla, to je i dosta ljudi znalo ja vjerujem nego neki iskoriste sansu i povedu neku zajebanciju ovdje, sta ima veze.
4. Mi smo udruzenje gradjana i on moze komotno otici jer se Sarajevo nece nikad ugasiti kao neki plasticni klubovi. Doduse, tehnicki bi trebao prodati dio upravljackih prava nekome da vrati sto je ulozio.
''Pomalo su ove Sarajlije hinjave,kad ih je Sloboda gazila krili su se u misijim rupama.Sad kad su im uzeli rezervnog napadaca i prosjecnog veznjaka,opet oni glavni a Dino i mafija im kolo vode.
Neki su jucer svrsavali na vijest da Azmir odlazi a nisu svjesni da i poslije Azmira ce postojati Sloboda.
Kod njih je Tan vlasnik,ako pozeli ugasit ce ih istog casa''
1. Kad nas je Sloboda demolirala mi smo im cestitali, kako na stadionu tako i ovdje. Necu da racunam ove iz oba tabora sto su tu samo kad se treba neko ismijavati.
2. Ko je rekao da smo mi glavni?! Uzeli smo im rezervnog napadaca i prosjecnog veznjaka kao sto ti kazes i to je to, sezona je duga, mogu zadovoljiti u dosta utakmica a oslabili smo dosta jakog konkurenta ako to nekome znaci. Mi i dalje cekamo na zvucnija pojacanja jer nam je tako makar obecano.
3. To je zajebancija, obicno prepucavanje koje mozes naci svugdje na ovoj temi. Ja sam u PM jednoj osobi odmah napisao da nece otici jer to nema smisla, to je i dosta ljudi znalo ja vjerujem nego neki iskoriste sansu i povedu neku zajebanciju ovdje, sta ima veze.
4. Mi smo udruzenje gradjana i on moze komotno otici jer se Sarajevo nece nikad ugasiti kao neki plasticni klubovi. Doduse, tehnicki bi trebao prodati dio upravljackih prava nekome da vrati sto je ulozio.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 09 jun 2016, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Počeo čovjek za Želju da navija. I imaš pravo Boga mi sve ovo što si gore rekodzelllo je napisao/la: Ma ja nas rang,posto smo najveci klub u BiH
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Dzelo svaka tebi cast, a ovim mojim sugradjanima
, protivnik se nikad ne udara kad je na podu
Volim Zeljeznicar
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sharbini je najomrazeniji igrac u Hrvatskoj uz Copa i Samira, pitajte nekog tamo i svi ce vam isto reci.
- alanford87
- Kontakt:
Dzemaludin objasniodzelllo je napisao/la:Navedi jednu neistinu u mom postu(i drugim ako hoces)kad me vec prozivas da lazemMortemHz je napisao/la: Sta god da mi ''curi'' ne zanimam se toliko za neki klub koji mrzim pricajuci neistine. Sta mislis sta bi ja trebao za Velez reci kad bi se spustio na tvoj nivo?
Huh, ne znam sto mi oni govore da sam debela, pita se FK Sarajevo.
Vidi haljine jest lijepa
Niko to nije rekao. Mozda te dzelo lozi a ti se primas ko junac. Meni jedna osoba pa ni puno vise njih ne moze izmjeniti sliku o Sarajevu Zelji Slobodi Celiku i bas mi je drago sto se jazavci sami otkrivajujoker90 je napisao/la:Sta je glupost? Je li to Velez najveci klub u BiH? Da ste na losem putu, da Zrinjski ima duplo vise trofeja? Opet ne kazem da su veci, ali pored toliko sranja @dzello nasao o FKS filozofirati.Cocaine je napisao/la:Brato iznenađuješ me sa ti glupim pricamajoker90 je napisao/la:Ako nastavite ovako necete biti ni u Mostaru najveci uskoro, a o tome da ste najveci u BiH necemo..
Koga to boli uvo? Jel los igrac?tuzlak1987 je napisao/la:Sharbini je najomrazeniji igrac u Hrvatskoj uz Copa i Samira, pitajte nekog tamo i svi ce vam isto reci.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa treba boliti ove sto dovode, da se opamete i da ne dovode svakakve persone vise u klub nakon proslog ljeta.. Tamo je stekao reputaciju takvu kakvu je stekao.zagor1987 je napisao/la:Koga to boli uvo? Jel los igrac?tuzlak1987 je napisao/la:Sharbini je najomrazeniji igrac u Hrvatskoj uz Copa i Samira, pitajte nekog tamo i svi ce vam isto reci.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
alanford87 je napisao/la:Dzemaludin objasniodzelllo je napisao/la:Navedi jednu neistinu u mom postu(i drugim ako hoces)kad me vec prozivas da lazemMortemHz je napisao/la: Sta god da mi ''curi'' ne zanimam se toliko za neki klub koji mrzim pricajuci neistine. Sta mislis sta bi ja trebao za Velez reci kad bi se spustio na tvoj nivo?FK Sarajevo na haparatima
Kaze nisam debela, ham ham ham, nisam nisam i nisam
![]()
Vidi haljine jest lijepaGospodjo, gospodjo imate li XXXXXXXXXL ?

Dovodili smo mi odlicne igrace a imali i promasaja kao svaki klub,Anas je ime za Mijanmarceni slicnetuzlak1987 je napisao/la:Pa treba boliti ove sto dovode, da se opamete i da ne dovode svakakve persone vise u klub nakon proslog ljeta.. Tamo je stekao reputaciju takvu kakvu je stekao.zagor1987 je napisao/la:Koga to boli uvo? Jel los igrac?tuzlak1987 je napisao/la:Sharbini je najomrazeniji igrac u Hrvatskoj uz Copa i Samira, pitajte nekog tamo i svi ce vam isto reci.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste...prije nije bio los...Al da sačekamo... Koliko utakmica on i sajo imaju u zadnju godinu dana il ćeš reći da to nema vezezagor1987 je napisao/la:Koga to boli uvo? Jel los igrac?tuzlak1987 je napisao/la:Sharbini je najomrazeniji igrac u Hrvatskoj uz Copa i Samira, pitajte nekog tamo i svi ce vam isto reci.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja brato nisam isfrustriran da pljujem po zelji ili sarajevu koji ti nikad nista lose nisu napisali. Zamisli koji coban moras bit a imaju materijala gomilu. Stipu te price nemas pojma ko ulazi u upravudzelllo je napisao/la:Ma nemamo mi Pastrmka sta ocekivati ni od skupstine,osim ako se ne desi neko cudo.Cocaine je napisao/la:Dzelo dobro ti ljudi kazu. Stipu te price ovaj onaj. Mi smo brato do 20.06. u qurcu zescem. Mozda poslje toga budemo u jos vecem a mozda ga zabijemo u 18-godisnju usku picu. Ono boli me taki ali nema potrebe da povlacis te tematike. Ako naleti zrtva tipa krleze ili onog romine prikljucis se gomili i umociš. **** te glupe rasprave
Ovako ste i mene bocali kad sam se tek prikljucio ovom forumu(novi profil,ubaceni element)kad sam pisao protiv uprave na nasoj temi.
Ljudima ne odgovara istina opcenito,zele da zive u zabludama.
Vidi nismo mi glupi prizivali ste Saida ko ozeblo sunce,voli Slobodu Azmirov drug je dolazi sigurno itd kad lik rece Sarajevo pa sve ostalo vi odma da je kloc budite realni malostaragarda je napisao/la:Jeste...prije nije bio los...Al da sačekamo... Koliko utakmica on i sajo imaju u zadnju godinu dana il ćeš reći da to nema vezezagor1987 je napisao/la:Koga to boli uvo? Jel los igrac?tuzlak1987 je napisao/la:Sharbini je najomrazeniji igrac u Hrvatskoj uz Copa i Samira, pitajte nekog tamo i svi ce vam isto reci.
Procitas li ti sta napises prije nego sto kliknes "posalji"? Kakav mentalni sklopalanford87 je napisao/la: Dzemaludin objasnioFK Sarajevo na haparatima
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest ime za ove lige ali je problematicna osoba, bolje je uzeti i nekog ko slabije igra fudbal ali da je 100% profesionalac i da odradjuje sto mu se kaze..zagor1987 je napisao/la: Dovodili smo mi odlicne igrace a imali i promasaja kao svaki klub,Anas je ime za Mijanmarceni slicne
Kako je ovaj puk'o grob te yeboalanford87 je napisao/la: Dzemaludin objasnioFK Sarajevo na haparatima
![]()
i benko je bio po nekima problematican;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema puno ali koliko se sjecam nije ni Benko imao a isto je bio ''omrazen'', haos pravio po svlacionici i slicno a sta bi na kraju? Ako se uozbilji bit ce isti kao i Benko, samo ti treba malo kontrole u nekim stvarima i uspjet ces.staragarda je napisao/la:Jeste...prije nije bio los...Al da sačekamo... Koliko utakmica on i sajo imaju u zadnju godinu dana il ćeš reći da to nema vezezagor1987 je napisao/la:Koga to boli uvo? Jel los igrac?tuzlak1987 je napisao/la:Sharbini je najomrazeniji igrac u Hrvatskoj uz Copa i Samira, pitajte nekog tamo i svi ce vam isto reci.
Ljudi da sacekamo pa cemo onda hvaliti i kuditi,ovako je uzaludno 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam ja djaba postavio onu slikuCocaine je napisao/la:Kako je ovaj puk'o grob te yeboalanford87 je napisao/la: Dzemaludin objasnioFK Sarajevo na haparatima
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.