PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

dzelllo
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la dzelllo » 09 jun 2016, 23:23

MortemHz je napisao/la:Evo navest' cu vise stvari sto si slagao, valjda zbog frustracije sta li jer ti nije prvi put da ovako pricas protiv Sarajeva i Zeljeznicara.

''Pomalo su ove Sarajlije hinjave,kad ih je Sloboda gazila krili su se u misijim rupama.Sad kad su im uzeli rezervnog napadaca i prosjecnog veznjaka,opet oni glavni a Dino i mafija im kolo vode.
Neki su jucer svrsavali na vijest da Azmir odlazi a nisu svjesni da i poslije Azmira ce postojati Sloboda.
Kod njih je Tan vlasnik,ako pozeli ugasit ce ih istog casa''

1. Kad nas je Sloboda demolirala mi smo im cestitali, kako na stadionu tako i ovdje. Necu da racunam ove iz oba tabora sto su tu samo kad se treba neko ismijavati.
2. Ko je rekao da smo mi glavni?! Uzeli smo im rezervnog napadaca i prosjecnog veznjaka kao sto ti kazes i to je to, sezona je duga, mogu zadovoljiti u dosta utakmica a oslabili smo dosta jakog konkurenta ako to nekome znaci. Mi i dalje cekamo na zvucnija pojacanja jer nam je tako makar obecano.
3. To je zajebancija, obicno prepucavanje koje mozes naci svugdje na ovoj temi. Ja sam u PM jednoj osobi odmah napisao da nece otici jer to nema smisla, to je i dosta ljudi znalo ja vjerujem nego neki iskoriste sansu i povedu neku zajebanciju ovdje, sta ima veze.
4. Mi smo udruzenje gradjana i on moze komotno otici jer se Sarajevo nece nikad ugasiti kao neki plasticni klubovi. Doduse, tehnicki bi trebao prodati dio upravljackih prava nekome da vrati sto je ulozio.
Za tacku 1 i tacku 3 se mogu sloziti s tobom
2.Opet se iz vaseg tabora pocele najavljivati bajke,snovi itd.Pitam vas:Na cemu temeljite svoj optimizam?"Tezak" je dres Sarajeva,da sutra dodje
Ibisevic,opet ne bi sa sigurnoscu mogli najaviti titulu i duplu krunu
4.Tan je tu i volio bih da ostane sto duze,ali mogli ste malo drugacije napraviti raspored pri prodaji.Sutra da on hoce,moze dovesti sve svoje ljude u i oko kluba,bez obzira zalili se vi ili ne.Navijajte i sutite,sto se kaze
lezVe do bagro

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 09 jun 2016, 23:24

alanford87 je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Sta god da mi ''curi'' ne zanimam se toliko za neki klub koji mrzim pricajuci neistine. Sta mislis sta bi ja trebao za Velez reci kad bi se spustio na tvoj nivo?
Navedi jednu neistinu u mom postu(i drugim ako hoces)kad me vec prozivas da lazem
Dzemaludin objasnio :thumbup: FK Sarajevo na haparatima :kafa: Kaze nisam debela, ham ham ham, nisam nisam i nisam :!:
Huh, ne znam sto mi oni govore da sam debela, pita se FK Sarajevo.
Vidi haljine jest lijepa :roll: Gospodjo, gospodjo imate li XXXXXXXXXL ?
umjesto limuntosa i vode ti ga kuhaš u kozjem mlijeku i tako ti prođe grumenčić i zaustavi dotok krvi u nekom dijelu mozga i onda upadneš ovdje i napišeš ovako nešto. nemoj majku mu J***
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 09 jun 2016, 23:28

:lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
Volim Zeljeznicar

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 09 jun 2016, 23:30

Karic je klasicni sidras,znaci kad se zagradi 3 mu nemogu uzet loptu,ali sto se tice driblinga covjek je nula,isto sut sto kazu cisti prosjek dalje od 16 tesko da ce dati go.
Samo Sarajevo

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 09 jun 2016, 23:33

Cocaine je napisao/la: Ja brato nisam isfrustriran da pljujem po zelji ili sarajevu koji ti nikad nista lose nisu napisali. Zamisli koji coban moras bit a imaju materijala gomilu. Stipu te price nemas pojma ko ulazi u upravu
Ponovo ponavljam,kulturna rasprava ok,komplekse i neizivljenost ostavite kuci.
Hajde ovako cemo,nemam razloga niti pljujem po Sarajevu ili Zelji ili bilo kojem drugom klubu.
Drugo ne znam ko dolazi,niko nema carobni stapic da rijesi probleme u i oko kluba preko noci.Mozemo se mi vratiti ekspresno 20 bodova ispred drugog ali dzaba ti ako ce se isti nesposobni ljudi motat
lezVe do bagro

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 09 jun 2016, 23:35

ham ham ham :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :rol:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 09 jun 2016, 23:38

kanarinac je napisao/la:Karic je klasicni sidras,znaci kad se zagradi 3 mu nemogu uzet loptu,ali sto se tice driblinga covjek je nula,isto sut sto kazu cisti prosjek dalje od 16 tesko da ce dati go.
Ko to u nasoj ligi izvan 16 daje golove. :lolno:
Niko, niko, samo Sloboda

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 09 jun 2016, 23:43

alanford87 je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Sta god da mi ''curi'' ne zanimam se toliko za neki klub koji mrzim pricajuci neistine. Sta mislis sta bi ja trebao za Velez reci kad bi se spustio na tvoj nivo?
Navedi jednu neistinu u mom postu(i drugim ako hoces)kad me vec prozivas da lazem
Dzemaludin objasnio :thumbup: FK Sarajevo na haparatima :kafa: Kaze nisam debela, ham ham ham, nisam nisam i nisam :!:
Huh, ne znam sto mi oni govore da sam debela, pita se FK Sarajevo.
Vidi haljine jest lijepa :roll: Gospodjo, gospodjo imate li XXXXXXXXXL ?
:lol: Sto me nasmija fino
lezVe do bagro

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 09 jun 2016, 23:45

katarakta je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:Karic je klasicni sidras,znaci kad se zagradi 3 mu nemogu uzet loptu,ali sto se tice driblinga covjek je nula,isto sut sto kazu cisti prosjek dalje od 16 tesko da ce dati go.
Cezar, ima na youtube :lolno:
Volim Zeljeznicar

katarakta

Post Postao/la katarakta » 09 jun 2016, 23:46

LAPAZ je napisao/la:
katarakta je napisao/la:
Cezar, ima na youtube :lolno:
Moze Ronaldo sve :D
Niko, niko, samo Sloboda

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 09 jun 2016, 23:47

Uvjerit ce te se zasto je u Sarajevu ubiljeziio 30 min
Samo Sarajevo

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 jun 2016, 23:48

Nick po najvecem taktickom magu PL :mrgreen:
slika

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 jun 2016, 23:48

Karic se razigrao u Celiku, nema pritiska, nema navijaca, ako se Sloboda bude borila za titulu i ako bude pritiska mogao bi on opet preko lopte padati, al' sacekajmo. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 jun 2016, 23:50

joker90 je napisao/la:Karic se razigrao u Celiku, nema pritiska, nema navijaca, ako se Sloboda bude borila za titulu i ako bude pritiska mogao bi on opet preko lopte padati, al' sacekajmo. :lol:
Navikli smo vec na proljece da nam napadaci nikako ne zabijaju tako da :rol:
Ako zabije 3 gola na proljece napredak smo ostvarili.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 09 jun 2016, 23:52

tuzlak1987 je napisao/la:Nick po najvecem taktickom magu PL :mrgreen:
slika
Cijenim ga kao covjeka i igraca,kao trenera bas i ne :mrgreen:
lezVe do bagro

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 jun 2016, 23:52

tuzlak1987 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Karic se razigrao u Celiku, nema pritiska, nema navijaca, ako se Sloboda bude borila za titulu i ako bude pritiska mogao bi on opet preko lopte padati, al' sacekajmo. :lol:
Navikli smo vec na proljece da nam napadaci nikako ne zabijaju tako da :rol:
Ako zabije 3 gola na proljece napredak smo ostvarili.
To opet na Ahmetov racun nesto? Nikako da ga prezalite jbt. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 jun 2016, 23:53

Kod vas dolaze alkosi ili ako to nisu....postanu, igraci i treneri vam defiluju ko na vojnoj paradi u Pjongjangu.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 jun 2016, 23:54

Benko ide, a Ahmetovic i on ne mogu u istu recenicu. Benko najbolji napadac lige.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 jun 2016, 23:55

dzelllo je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nick po najvecem taktickom magu PL :mrgreen:
slika
Cijenim ga kao covjeka i igraca,kao trenera bas i ne :mrgreen:
Bolji i covjek i igrac i politicar nego trener :D

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 jun 2016, 23:56

Skver je napisao/la:
Kod vas dolaze alkosi ili ako to nisu....postanu, igraci i treneri vam defiluju ko na vojnoj paradi u Pjongjangu.
Volio bih da Sharbini dođe, pa makar sa 2 promila! Smijem se kladiti da lik kad se vraca ujutro iz kafane ima bolju kontrolu lopte od Karica i da ne bi pao preko lopte kao sto je doticni Van Basten znao! :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.