Za tacku 1 i tacku 3 se mogu sloziti s tobomMortemHz je napisao/la:Evo navest' cu vise stvari sto si slagao, valjda zbog frustracije sta li jer ti nije prvi put da ovako pricas protiv Sarajeva i Zeljeznicara.
''Pomalo su ove Sarajlije hinjave,kad ih je Sloboda gazila krili su se u misijim rupama.Sad kad su im uzeli rezervnog napadaca i prosjecnog veznjaka,opet oni glavni a Dino i mafija im kolo vode.
Neki su jucer svrsavali na vijest da Azmir odlazi a nisu svjesni da i poslije Azmira ce postojati Sloboda.
Kod njih je Tan vlasnik,ako pozeli ugasit ce ih istog casa''
1. Kad nas je Sloboda demolirala mi smo im cestitali, kako na stadionu tako i ovdje. Necu da racunam ove iz oba tabora sto su tu samo kad se treba neko ismijavati.
2. Ko je rekao da smo mi glavni?! Uzeli smo im rezervnog napadaca i prosjecnog veznjaka kao sto ti kazes i to je to, sezona je duga, mogu zadovoljiti u dosta utakmica a oslabili smo dosta jakog konkurenta ako to nekome znaci. Mi i dalje cekamo na zvucnija pojacanja jer nam je tako makar obecano.
3. To je zajebancija, obicno prepucavanje koje mozes naci svugdje na ovoj temi. Ja sam u PM jednoj osobi odmah napisao da nece otici jer to nema smisla, to je i dosta ljudi znalo ja vjerujem nego neki iskoriste sansu i povedu neku zajebanciju ovdje, sta ima veze.
4. Mi smo udruzenje gradjana i on moze komotno otici jer se Sarajevo nece nikad ugasiti kao neki plasticni klubovi. Doduse, tehnicki bi trebao prodati dio upravljackih prava nekome da vrati sto je ulozio.
2.Opet se iz vaseg tabora pocele najavljivati bajke,snovi itd.Pitam vas:Na cemu temeljite svoj optimizam?"Tezak" je dres Sarajeva,da sutra dodje
Ibisevic,opet ne bi sa sigurnoscu mogli najaviti titulu i duplu krunu
4.Tan je tu i volio bih da ostane sto duze,ali mogli ste malo drugacije napraviti raspored pri prodaji.Sutra da on hoce,moze dovesti sve svoje ljude u i oko kluba,bez obzira zalili se vi ili ne.Navijajte i sutite,sto se kaze