znalikoHedg je napisao/la:primjetio sam da svi spominjete sejfudina, ali koliko ja znam potpisao je mersudin ahmetovic
moze li iko saznati ko mu je dao ime sejfudin jer je to pitanje ustvari od vitalnog znacaja za forumski bitak
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
4.10.2009
- FrancescoTotti
- Kontakt:
E tu sam i ja skeptik!ledesma je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:znam samo da je amidza izvuko iz novcanika bajramluka prije bajramaledesma je napisao/la:Skeptičan sam i za Anasa i za Beqiraja.. jedino ako im se izvali velika lova, onda da, nešto poput Benke plata i to je to...ali teško..![]()
![]()
Rekao je **** u upravi da se pakuju ako se oba trofeja ne osvoje ove godine, pa ti vidi
haha imal kakvog bajramluka i za nas?? makar u lijekovima za smirenje za slj sezonnu, sa velikim magom Hurtićem hehehe
Uglavnom sto se tice pojacanja, mafijasi u upravi sad rade sve u korist kluba, tj sve sto su mogli i prethodne dvije godine, a nisu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Vec ti je Besic odgovorio, to je nas knjizevnik @High.Hedg je napisao/la:znalikoHedg je napisao/la:primjetio sam da svi spominjete sejfudina, ali koliko ja znam potpisao je mersudin ahmetovic
moze li iko saznati ko mu je dao ime sejfudin jer je to pitanje ustvari od vitalnog znacaja za forumski bitak
Taj korisnik trenutno nije dostupan, otisao je kod Sejle Tetke Vrabac, ali znas ti to dobro!Hedg je napisao/la:znalikoHedg je napisao/la:primjetio sam da svi spominjete sejfudina, ali koliko ja znam potpisao je mersudin ahmetovic
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bilo je price al.losa opcija,bolje haad nego ovim **** rekete placat tj zastupniku Adidasa. Koliko god vam dobro zvuci i koliko god vas uprava slusa ovaj ugovor nije dobar za nasAdiFKS je napisao/la:Adidas.
safftackabaHedg je napisao/la:hvala bošnjaci
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
recepivedik
- Kontakt:
Nike.AdiFKS je napisao/la:Adidas.
prvo saff, pa preporodzlo87 je napisao/la:safftackabaHedg je napisao/la:hvala bošnjaci
4.10.2009
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mjesanac Asmira Suljica i Aguera!FrancescoTotti je napisao/la:![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Mjesanac Asmira Suljica i Aguera!FrancescoTotti je napisao/la:![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Haad 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
i mareka hamsika:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Edin Pehlic!FrancescoTotti je napisao/la:joker90 je napisao/la:Mjesanac Asmira Suljica i Aguera!FrancescoTotti je napisao/la:![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:kakav apostolBesic je napisao/la:
to je taj brat ludji nego solinas
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- ElCartel11
- Kontakt:
Majkla za skauta!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.