mislim, ovako je bar bilo zadnje dvije godine

Pitaj Ahmeta i Sarica,il Dzidica ustvari AZA KAMIKAZA ti je sve rekao SARAJEVO DOVODI KOGA ZELIMerhaba je napisao/la:Stvarno je nevjerovatno kakva su sila Zeljeznicar i Sarajevo...Igrac vise voli doc u ova dva kluba i igrati bajramski turnir nego Europu sa Slobodom ili Radnikom![]()
Aerials je napisao/la:Da se ne zaboravi! POČELO JE!Rule_hz je napisao/la:ma raja nisu realna ba nikad u svom zivotu nece dozivjet da se povezu sa takvim igracima samo mi i komsinice jbg mi smo sad u trendu malo sto smo vratili dugove i to sto je stranac tu mislim da ce od iduce sezone mi i kone smjenivat u borbi oba trofeja zivi bili pa vidjeli, trecem cemo pobjec 15 20 bodova sve su prilike da tako i bude, ovdje dosli tuzlaci palamudit o sarbiniju i ostalima sta da sa vama razgovaraju pa vi bi se popucali smijesni ste ba vas dzidzic odbija pored mladosti kod doboja iz kaknja, slavite dolazak karica ko da je mesi jebote
Usput i Ivana Kostićazagor1987 je napisao/la:Pitaj Ahmeta i Sarica,il Dzidica ustvari AZA KAMIKAZA ti je sve rekao SARAJEVO DOVODI KOGA ZELIMerhaba je napisao/la:Stvarno je nevjerovatno kakva su sila Zeljeznicar i Sarajevo...Igrac vise voli doc u ova dva kluba i igrati bajramski turnir nego Europu sa Slobodom ili Radnikom![]()
Mi tog lika nikad ni htjeli nismo,da jesmo kod nas ni bio. Brazilac i Dzidic su nama u planu kakav Kostic mozda sa Zeljom povezivan sa nama nije sigurno.Aerials je napisao/la:Usput i Ivana Kostićazagor1987 je napisao/la:Pitaj Ahmeta i Sarica,il Dzidica ustvari AZA KAMIKAZA ti je sve rekao SARAJEVO DOVODI KOGA ZELIMerhaba je napisao/la:Stvarno je nevjerovatno kakva su sila Zeljeznicar i Sarajevo...Igrac vise voli doc u ova dva kluba i igrati bajramski turnir nego Europu sa Slobodom ili Radnikom![]()
dze su ti zagondzije i koliko ih ima?Aerials je napisao/la:Selam Duška.
100%shzna je napisao/la:Mi smo odbili Kostića.
Imamo već jednog, šta će nam dvojica.
Da to nije kod vas Ješić krišom došao?shzna je napisao/la:Mi smo odbili Kostića.
Imamo već jednog, šta će nam dvojica.
nidže.Hedg je napisao/la:dze su ti zagondzije i koliko ih ima?Aerials je napisao/la:Selam Duška.
Dosadni ste s njim vise.FrancescoTotti je napisao/la:Okrenuli se protiv solinasa na temi tuzlaka![]()
![]()
![]()
:(ne daj se krleza, you well be back!!
Niste fer prema covjeku fakat. Pa on se trudi da vam insajderake obezbjedi, Vugdalica licno zove na telefon prijeti da ce mu doc na kucni prag, trudi se da smiri situaciju i vi ga na kraju krivite za sve...DoeTz je napisao/la:Dosadni ste s njim vise.FrancescoTotti je napisao/la:Okrenuli se protiv solinasa na temi tuzlaka![]()
![]()
![]()
:(ne daj se krleza, you well be back!!
...ja nisam azmirovac...
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, tutankamon1905 i 29 gostiju.