Thetraphak1921 je napisao/la:Gdje je @High? Kod Sejle?

Zikri .
Thetraphak1921 je napisao/la:Gdje je @High? Kod Sejle?
Potcijenio je njenu izdrzljivost u ovom mjesecu, opustio se previse. U subotu ce mu sedam dana!Thetraphak1921 je napisao/la:Gdje je @High? Kod Sejle?
Cita Sejli knjige sigurno, nije vise High sad je BentleyThetraphak1921 je napisao/la:Gdje je @High? Kod Sejle?
Reci samo jedno, jesam te jedini ovdje pokusao braniti Yugo?DoeTz je napisao/la:To ti nesto na moj racun travaru?
Svi igraci koji su dosli kod vas imaju vece plate. Ovo malo bolje zvuci pa sad ti gledaj jel do Evrope ili do para.Merhaba je napisao/la:Stvarno je nevjerovatno kakva su sila Zeljeznicar i Sarajevo...Igrac vise voli doc u ova dva kluba i igrati bajramski turnir nego Europu sa Slobodom ili Radnikom![]()
Sta ces me ti branitMocMahale444 je napisao/la:Reci samo jedno, jesam te jedini ovdje pokusao braniti Yugo?DoeTz je napisao/la:To ti nesto na moj racun travaru?
Ona mu je dala taj nadimak.
Štaje bilo momčino?Besic je napisao/la:"Ja ti samo dođem na kućni prag i to je to!"
NekideeeMaticar je napisao/la:Štaje bilo momčino?Besic je napisao/la:"Ja ti samo dođem na kućni prag i to je to!"
Sta ja znam, nekako mi bilo žao. Navalili na tebe nisi ti Krle da imas srce od celikaDoeTz je napisao/la:Sta ces me ti branitMocMahale444 je napisao/la:Reci samo jedno, jesam te jedini ovdje pokusao braniti Yugo?DoeTz je napisao/la:To ti nesto na moj racun travaru?
Ona mu je dala taj nadimak.![]()
Docekan sam na volej koji sam sam servirao, jbg.
Mogu svi navalit ako hoce, znas koliko mi puca krc za ovaj forumMocMahale444 je napisao/la: Sta ja znam, nekako mi bilo žao. Navalili na tebe nisi ti Krle da imas srce od celika![]()
Fino ti kazem prestani napadati trebe, dva dana prije voleja u raslje. Ti odgovaras da je to u modi.
ja i moja jedinica smo spremni za dejstvovanjeTobeYarabi je napisao/la:ako ne prestanu sa napadima na krlezu, razbucacemo im temu ko onomad onim europejcima
Nemoj tisra ti gineš za ovu temu, nego nisam tebe prozivao ako si mislio zbog onog Bentley.DoeTz je napisao/la:Mogu svi navalit ako hoce, znas koliko mi puca krc za ovaj forumMocMahale444 je napisao/la: Sta ja znam, nekako mi bilo žao. Navalili na tebe nisi ti Krle da imas srce od celika![]()
Fino ti kazem prestani napadati trebe, dva dana prije voleja u raslje. Ti odgovaras da je to u modi.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, nedimmmm1337, riki46 i 9 gostiju.