PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Ima dobar klub u Srebreniku uh tu bi mogao Sele zalozit blizu mu je svakako.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pitari jel kod vas skupstina danas ? Ostaje li Dino ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ne treba sada lagati i reci da smo odbili Kostica , mislim da cak i nije bilo neki zvanicni kontakata ali da je bio zelja navijaca Zelje jeste! Lik je produzio ugovor i ostao vjeran Slobodi. Mislim da bi bilo previse da je i on otisao...po meni bi se Tuzlaci trebali cuvati neke inostrane ponude za Zebu tipa Iran , Azerbejdzan itd. jer mislim da bih sigurno otisao. U neki drugi BiH klub Zeba sigurno nece preci...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Merhaba je napisao/la:Ne treba sada lagati i reci da smo odbili Kostica , mislim da cak i nije bilo neki zvanicni kontakata ali da je bio zelja navijaca Zelje jeste! Lik je produzio ugovor i ostao vjeran Slobodi. Mislim da bi bilo previse da je i on otisao...po meni bi se Tuzlaci trebali cuvati neke inostrane ponude za Zebu tipa Iran , Azerbejdzan itd. jer mislim da bih sigurno otisao. U neki drugi BiH klub Zeba sigurno nece preci...

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Kladionice ce profitirati tamo od njega, to je neminovnoBesic je napisao/la:Ima dobar klub u Srebreniku uh tu bi mogao Sele zalozit blizu mu je svakako.

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- TobeYarabi
- Kontakt:
rinuka je preselio u banovicesamirr je napisao/la:Tad nije bio Ramazan.Uglavnom kad smo ja Doe odustali on je sebe izbacio u prvi plan. Stara drcina nema sanse kod nje. Ja mu to porucujem javno na forumu.MocMahale444 je napisao/la:Samke mogao bi ti biti Peglicasamirr je napisao/la: Jesi vidio kako nas Rinuka napade sto napadamo onu malu , on sad gori od nas..
Kakva vam je furka napadati trebe jos za Ramazan

- PitarBordo
- Kontakt:
Šta kažu.. prljavi kladioničarski novac iz Azije... Naš Hazmir pomaže i van kluba ljudima... Tan je tu samo da pere pare... 
"510.000 KM za bolnice u Doboju i Maglaju"
http://sportsport.ba/magazin/tan-dobio- ... aca/197145

Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:Šta kažu.. prljavi kladioničarski novac iz Azije... Naš Hazmir pomaže i van kluba ljudima... Tan je tu samo da pere pare...

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ado76 je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Šta kažu.. prljavi kladioničarski novac iz Azije... Naš Hazmir pomaže i van kluba ljudima... Tan je tu samo da pere pare...
http://sportsport.ba/magazin/tan-dobio- ... aca/197145![]()
![]()
![]()
amidza kroz carsiju prolazi ibreti se

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Napalonam Hrlezu !
Ništa iz prošle sezone nisu naučili, prognoziram rapuštanje ekipe na polusezoni...staragarda je napisao/la:Aerials je napisao/la:Da se ne zaboravi! POČELO JE!Rule_hz je napisao/la:ma raja nisu realna ba nikad u svom zivotu nece dozivjet da se povezu sa takvim igracima samo mi i komsinice jbg mi smo sad u trendu malo sto smo vratili dugove i to sto je stranac tu mislim da ce od iduce sezone mi i kone smjenivat u borbi oba trofeja zivi bili pa vidjeli, trecem cemo pobjec 15 20 bodova sve su prilike da tako i bude, ovdje dosli tuzlaci palamudit o sarbiniju i ostalima sta da sa vama razgovaraju pa vi bi se popucali smijesni ste ba vas dzidzic odbija pored mladosti kod doboja iz kaknja, slavite dolazak karica ko da je mesi jebote![]()
![]()
Vazno je samo prozivat i pricat neistine,lik ne zna sta ce sa parama bas je ovdje dosao da ih pere,vazno je da ga pljuju al nekaAdo76 je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Šta kažu.. prljavi kladioničarski novac iz Azije... Naš Hazmir pomaže i van kluba ljudima... Tan je tu samo da pere pare...
![]()
![]()

Nikad se nisam ni obazirao na takve gluposti i nebuloze.Svaka takva priča je u rangu mirelazagor1987 je napisao/la:Vazno je samo prozivat i pricat neistine,lik ne zna sta ce sa parama bas je ovdje dosao da ih pere,vazno je da ga pljuju al nekaAdo76 je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Šta kažu.. prljavi kladioničarski novac iz Azije... Naš Hazmir pomaže i van kluba ljudima... Tan je tu samo da pere pare...
![]()
![]()

Svi u napad jedan je Hase!!
Kozoce, budalice, Dino bez tenkova ne ide, ni puskom mu ne mozes nista.samirr je napisao/la:Pitari jel kod vas skupstina danas ? Ostaje li Dino ?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ponovo je aktivna Fb grupa protiv Misketa i Siljka.

Zahvaljujuci nasoj stranici i pisanju pojedinih medija, Arkanov "miljenik" nije izabran za trenera !
Idemo dalje, idemo jace !!! UPRAVA NAPOLJE !!!

/ OBAVJESTENJE /
Porezna uprava FBIH zadnjih nekoliko dana "ceslja" poslovanje kluba kao i kompletnu dokumentaciju u pogledu finansija, iz kluba su izdali saopstenje da se radi o "redovnoj kontroli", medjutim po zakonu FBIH, redovne kontrole za sportske kolektive vrse se u periodu od novembra do decembra, a ne juna mjeseca, odnosno u sredini godine. Razlog upada poreznih inspektora jesu dvije prijave NN. lica u periodu februar 2016. i april 2016. a ticu se se poslovanja kluba, malverzacijama u isplatama placa kao i fiktivnom povecanju troskova renoviranja stadiona Grbavica !

Ima li iko osim pitara da lajkuje tu stranicu 

Imadundjer je napisao/la:Ima li iko osim pitara da lajkuje tu stranicu

- alanford87
- Kontakt:
FK Sarajevo:

Ne, ne. Nisam debela

Ne, ne. Nisam debela

- PitarBordo
- Kontakt: