PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Džidić je, za sad, najbolje pojačanje prijelaznog roka uz Željinog Hervasa.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Pitari na aparatima 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Hahahaha ljudi stvarno misle da bi doveli Dzidica da ga je Sarajevo htjelo,manje to naljutit cete feningasa poslije priprema ce uzeti vam Aldina,a I sam vam je rekao drugi se neckali,covjek cekao Sarajevo kad je vidio da ga nece daj sta das.
Samo Sarajevo
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Meti vam ga Sloboda momački sa Džidićem. Te U Sarajevo će te u Želju će, Mladost najbliža kad ode majstor kod koza
.

ma šta kažeš, Hurta ga odheb'o, a?kanarinac je napisao/la:Hahahaha ljudi stvarno misle da bi doveli Dzidica da ga je Sarajevo htjelo,manje to naljutit cete feningasa poslije priprema ce uzeti vam Aldina,a I sam vam je rekao drugi se neckali,covjek cekao Sarajevo kad je vidio da ga nece daj sta das.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Aerials je napisao/la:ma šta kažeš, Hurta ga odheb'o, a?kanarinac je napisao/la:Hahahaha ljudi stvarno misle da bi doveli Dzidica da ga je Sarajevo htjelo,manje to naljutit cete feningasa poslije priprema ce uzeti vam Aldina,a I sam vam je rekao drugi se neckali,covjek cekao Sarajevo kad je vidio da ga nece daj sta das.

- Thetraphak1921
- Kontakt:
dobrodosao nazad.Hedg je napisao/la:listicu mogu odbiti samo katolici jer njih samo i zovu
citam tvoje postove vec neko vrijemeThetraphak1921 je napisao/la:dobrodosao nazad.Hedg je napisao/la:listicu mogu odbiti samo katolici jer njih samo i zovu
pisi cesce
4.10.2009
- JohnCleese
- Kontakt:
kanarinac je napisao/la:Hahahaha ljudi stvarno misle da bi doveli Dzidica da ga je Sarajevo htjelo,manje to naljutit cete feningasa poslije priprema ce uzeti vam Aldina,a I sam vam je rekao drugi se neckali,covjek cekao Sarajevo kad je vidio da ga nece daj sta das.

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Aldin Džidić za SportSport.ba
"Dok su se drugi nećkali, Husić je bio konkretan i korektan"
izgleda da forumasi imaju problem sa govornim jezikom
fino ovaj rece da su se drugi neckali, sto znaci da ga i nisu bas sigurno htjeli, zato je izabrao tuzlanski sund
fino ovaj rece da su se drugi neckali, sto znaci da ga i nisu bas sigurno htjeli, zato je izabrao tuzlanski sund
4.10.2009
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
kakav dzidic 0 bodova, iam boljih
a do jucer svrsavali na njega

Doce stoper brazilac igra u Hrvatskoj,rekli im sa hr foruma da je dobar..relevantan podatak..
Haj sta fali ako se shebu,ne moze nadhebat Jesica i mijanmarce..mislim da gori i gluplji tranfer nije napravljen u ovoj ligi.. Jesa kralju hahah
Haj sta fali ako se shebu,ne moze nadhebat Jesica i mijanmarce..mislim da gori i gluplji tranfer nije napravljen u ovoj ligi.. Jesa kralju hahah
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Uzivaj u Finalu Zvezda Granda.Hedg je napisao/la:Aldin Džidić za SportSport.ba
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Ko je to rekao, svi govore dobar. Kakvi kompleksi vas udaraju. Pa nismo mi vi da govorimo danas ovako sutra onako.NYKnicks Fan je napisao/la:kakav dzidic 0 bodova, iam boljih
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
i amar jaraspahic gile je trofejniji od slobodeHeller je napisao/la:Uzivaj u Finalu Zvezda Granda.Hedg je napisao/la:Aldin Džidić za SportSport.ba
4.10.2009
- Probisvjet
- Kontakt:
Dino jos nije vratio onih 20.000 KM. Salji punca bem ti sirnicu!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kako si naporan više, nisam pitar, al smori ti više sa tom pričomharry_90 je napisao/la:Doce stoper brazilac igra u Hrvatskoj,rekli im sa hr foruma da je dobar..relevantan podatak..
**** i vas i vaše "grupne faze" vec ste se digli
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
De malo prelistaj. Kompleksasi sarajevski.jurisicduska je napisao/la:Ko je to rekao, svi govore dobar. Kakvi kompleksi vas udaraju. Pa nismo mi vi da govorimo danas ovako sutra onako.NYKnicks Fan je napisao/la:kakav dzidic 0 bodova, iam boljih

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Izmace im pehar prosle sezone ko Topalku birvaktile.Hedg je napisao/la:i amar jaraspahic gile je trofejniji od slobodeHeller je napisao/la:Uzivaj u Finalu Zvezda Granda.Hedg je napisao/la:Aldin Džidić za SportSport.ba
Trenutno korisnika/ca: riki46, tutankamon1905, Vanja8 i 37 gostiju.