Milan Đurić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Milan Đurić
Svaka cast Stutgartu, ali druga liga je ipak druga liga.. AEK i grcku ligu takodje ne treba mnogo hvalit. Mislim da mu je Palermo najbolja solucija.. jer ocito je mnogo naucio na Italiju, a opet se domogao i serije A ! Ipak liga petice je liga petice.
palermo najbolja opcija od ovih nabrojanih klubova
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Palermo je po mjeri. Taman da lako bude u prvom sastavu i da se može dalje razvijati a onda za par godina gledati neki jači transfer
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Samo gledajte crvene dijamante iz Urawe kako dovode Milana za 25 miliona 

Za par godina će imati oko 30, nije Milan tako mlad.Dado je napisao/la:Palermo je po mjeri. Taman da lako bude u prvom sastavu i da se može dalje razvijati a onda za par godina gledati neki jači transfer
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Milan je tek napunio 26. Za par godina će biti 27-28 , vjerovatno u najjačem dijelu svoje karijere kad ima dovoljno iskustva i još uvijek dosta snage da igra na visokom nivou . Idealne godine za jak transfer mada ne očekujem da će imate neku veličanstvenu karijeruRokoko87 je napisao/la:Za par godina će imati oko 30, nije Milan tako mlad.Dado je napisao/la:Palermo je po mjeri. Taman da lako bude u prvom sastavu i da se može dalje razvijati a onda za par godina gledati neki jači transfer
NaravnoMortemHz je napisao/la:Kao sto je Sarajevosarajlija je napisao/la:A tebi momcino nasa kapa do poda ubrzom ces ti preci u dobar evropski klub takav kalibar se trazi .![]()
![]()
![]()
04.10.2009 !!
Luca je u Palermo prešao sa 26, a u Bayern sa 30.Rokoko87 je napisao/la:Za par godina će imati oko 30, nije Milan tako mlad.Dado je napisao/la:Palermo je po mjeri. Taman da lako bude u prvom sastavu i da se može dalje razvijati a onda za par godina gledati neki jači transfer
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Nemam ništa protiv.BaDa12 je napisao/la:Luca je u Palermo prešao sa 26, a u Bayern sa 30.Rokoko87 je napisao/la:Za par godina će imati oko 30, nije Milan tako mlad.Dado je napisao/la:Palermo je po mjeri. Taman da lako bude u prvom sastavu i da se može dalje razvijati a onda za par godina gledati neki jači transfer![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
'ebi Švabe Milaneeeeeeeeeeee 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sto Palermo ima njuh za dobre napadace, to niko u Italiji trenutno nema
moze biti dobar potez, al' ako ponove sezonu kao ovu proslu gdje su se jedva iscupali da ne ispadnu u drugu ligu, u toj atmosferi djuric se nece proslaviti.
ja bih ipak favorisao neki njemacki klub, ako vec bude imao izbora.
ja bih ipak favorisao neki njemacki klub, ako vec bude imao izbora.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Đuro.zajebi Grčke i p.izde materine,fataj se petice.
Negdje procitah i M'boro da se spominje.. poslije Palerma ni to nebi bila losa destinacija.. ipak je liga petice upitanju!
Nadam se transferu u neki bolji klub, vjerovatno ce ga i napraviti ovo ljeto. Ali i ako ostane u Ceseni samo nek nastavi u reprezentaciji kao i do sada. Na terenu veliki borac, izvan njega miran, tih i vrlo fin mladic. Velika podrska za Milana.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Principatus
- Kontakt:
14 utakmica, 13 golova za U21 i A reprezentaciju, ludilo. Protiv protivnika kao sto su Njemacka, Wales, Danska i Japan.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Momcina po Transfermarktu sada vrijedi milion 
Trebalo bi biti minimalno dva miliona, ali dobro su se sjetili povećati mu vrijednost.PrinceofVeresija je napisao/la:Momcina po Transfermarktu sada vrijedi milion
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
inace, krenula su orgijanja navijaca merde, sa zeljama da polomi fibulu, tibiju, ukrstene ligamente, vrijeđaju mu dijete, zale sto nije poginuo za vrijeme rata i slicno.. davno sam to rekao, mentalita ciganija :kafa:
O čemu ti?Chinaglia je napisao/la:inace, krenula su orgijanja navijaca merde, sa zeljama da polomi fibulu, tibiju, ukrstene ligamente, vrijeđaju mu dijete, zale sto nije poginuo za vrijeme rata i slicno.. davno sam to rekao, mentalita ciganija
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, edin139, Edincapitano, Goalgetter, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, mavi, Muumii, ronaldo99 i 104 gosta.