zbog cega da reaguje? evo, i ja pisem tamo i sad se ne smijem ovdje javljati? to, sto je ovaj hrasno1921 ispao smijesan na forumu koji pominjes, i to na nacin da je iznio dokazanu laz, sve u cilju da se tema pretvori u poziv na linc, te samim tim dovede do zakljucavanja (dijelom je i uspio u tome, jer je stara tema zakljucana i otvorena nova), sto ovdje postavlja linkove stare 7 godina, donosi samo negativnu, neargumentovanu pricu... pa mu se sad raja nakacila na kosti, sam je kriv.amazon je napisao/la:Hoce li moderacija sad reagovati na ove indijance s **** ?
i ja sam prvi, u prvom dijelu sezone, lajao na sav glas, jer sam bio nezadovoljan kompletnom situacijom u klubu. i sportskom i finansijskom. ali, sve je to bilo u neznanju, jer nisam imao nkakve informacije sta je u pozadini. nakon presa u decembru, kada je predstavljeno sta se radi, sa kakvim problemima se bori uprava (i danas problema i dusmana ima koliko hoces), nakon prelaznog roka, pocetka obnove stadiona... bio bih dzukela da i dalje lajem na upravu. tacno je da smo podbacili u takmicarskom dijelu u prosloj sezoni. i, sta sad, treba ljudima glave poskidati i baciti u smece sve pozitivno sto su uradili. ja se tako necu i ne mogu ponasati. mene, u narednoj sezoni, interesuje evropa i to je prioritet, ako dodje neki trofej, jos bolje.