Welcome to SarajevoPiazzaGrande je napisao/la:Mislim na Kouadia...
A jeste nakrčili netrebaluka u ovu godinu-dvije......nevjerojatno
A ko zna, vjerujem da bi i Ševčenko ovje proigrao...
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bara je problematican samo ako skupi ekipu Đilkoša oko sebe al ukrotit ce njega Sulenta.
U nas su insajderi prenosili da su Bilbija i ekipa oko njega svojevremeno konstantno Klaudija rasisticki ugnjetavali po treninzima tako da
U nas su insajderi prenosili da su Bilbija i ekipa oko njega svojevremeno konstantno Klaudija rasisticki ugnjetavali po treninzima tako da
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
PiazzaGrande
Kao što si napisao, ako bude problema " ukrotit će njega Sulenta" , a neki su to već osjetili...Ne brinem ni malo...Besic je napisao/la:Bara je problematican samo ako skupi ekipu Đilkoša oko sebe al ukrotit ce njega Sulenta.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Tesko mi je definirati Barica , zna ispast levat ,al isto tako odigrati fenomenalnu tekmu pogotovo u ofanzivi.espresso je napisao/la:Ko i vi sa SimeunovićemBesic je napisao/la:Hocete se usrecit s Baricem![]()
Šalu na stranu mislim da nije top igrač kao recimo Graovac, ali za PL je solidan i iskusan igrač
Mislim da nije za prvih 11 ,al obzirom kako nasi bivsi igraci igraju kod vas ne bi me cudilo da se pretvori u Karvahala.
Igrac za jacanje konkurencije, tako nekako
Samo mu trebate zabranit da vracu loptu golmanu glavom.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
On nije doveden da igra kao do sada. On je doveden da odigra razinu-dvije više. Pa skoro svi što igrači što sam nam došli u zadnjih par godina su nam poprilični napredovali u odnosu na klub prije Zrinjskog.HZ_ilidzaa je napisao/la:Tesko mi je definirati Barica , zna ispast levat ,al isto tako odigrati fenomenalnu tekmu pogotovo u ofanzivi.espresso je napisao/la:Ko i vi sa SimeunovićemBesic je napisao/la:Hocete se usrecit s Baricem![]()
Šalu na stranu mislim da nije top igrač kao recimo Graovac, ali za PL je solidan i iskusan igrač
Mislim da nije za prvih 11 ,al obzirom kako nasi bivsi igraci igraju kod vas ne bi me cudilo da se pretvori u Karvahala.
Igrac za jacanje konkurencije, tako nekako
Pocelo je!!!
Dobro dosao Mario!
Ja mislim da ce biti ok ,mozda cak i pojacanje.Vrlo iskusan i mozda u godinama kad ce doseci svoj zenit.Idemo dalje.Ocekujem da ponovno iskopamo nekog igraca tipa Graovac,Crnov,Petrak ........
Dobro dosao Mario!
Ja mislim da ce biti ok ,mozda cak i pojacanje.Vrlo iskusan i mozda u godinama kad ce doseci svoj zenit.Idemo dalje.Ocekujem da ponovno iskopamo nekog igraca tipa Graovac,Crnov,Petrak ........
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
PiazzaGrande
Prozivka sutra u 11:00, prvi trening u 18:00...
Lječnički pregledi i dva tjedna treniranja u Mostaru...
18.06. utakmica u Neumu protiv HNK Neum...
20.06. Izvlačenje protivnika u drugom pretkolu Lige Prvaka...
Od 24.06. do 03.07. nastavak priprema na Kupresu...
25.07.utakmica u Tomislavgradu protiv RNK Split...
28.06. utakmica protiv HNK Cibalija...i čini mi se još dvije provjere do prve utakmice drugog pretkola LP 12/13.07...
Valjda će do prozivke ili par dana nakon nje potpise na ugovor sa Zrinjskim staviti Dalibor Kozić i Germain Kouadio Kouadio...Očekujem i dovođenje štopera i vjerojatno još jednog-dvojice igrača...
Ne znam hoće li nam i ove sezone kondicijski trener biti Eldin Jelešković?
Volio bih da hoće...Ako neko ima info u vezi ovoga bio bih zahvalan...
Lječnički pregledi i dva tjedna treniranja u Mostaru...
18.06. utakmica u Neumu protiv HNK Neum...
20.06. Izvlačenje protivnika u drugom pretkolu Lige Prvaka...
Od 24.06. do 03.07. nastavak priprema na Kupresu...
25.07.utakmica u Tomislavgradu protiv RNK Split...
28.06. utakmica protiv HNK Cibalija...i čini mi se još dvije provjere do prve utakmice drugog pretkola LP 12/13.07...
Valjda će do prozivke ili par dana nakon nje potpise na ugovor sa Zrinjskim staviti Dalibor Kozić i Germain Kouadio Kouadio...Očekujem i dovođenje štopera i vjerojatno još jednog-dvojice igrača...
Ne znam hoće li nam i ove sezone kondicijski trener biti Eldin Jelešković?
Volio bih da hoće...Ako neko ima info u vezi ovoga bio bih zahvalan...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Tekst sa jednog mostarskog portala:
Prozivka nogometaša Zrinjskog početak priprema za sezonu 2016./2017. zakazana je za sutra u 11 sati, dok je prvi trening na programu u 18 sati.
Zrinjski u novu sezonu u kojoj ga očekuje nastup u Ligi prvaka i borba za obranu naslova prvaka ulazi s dosta promjena, s tim da definiranje igračkog kadra treba očekivati u slijedećim danima.
Kada su u pitanju dolasci u klub, prva prinova je Mario Barić koji je s mostarskim klubom postigao ugovor na dvije godine. Zrinjski je u svoje redove dogovorio prelazak vratara Rudara Dalibor Kozića, a isti bi kao i Barić trebao dobiti dvogodišnji ugovor. Iako još nema službene potvrde doznajemo kako bi konkurenciji u momčadi trebao pojačati i German Kouadio, igrač iz Obale Bjelokosti koji je prošle sezone nastupao za Travnik.
Ugovori su istekli slijedećima nogometašima: Ivan Tirić, Krešimir Bandić, Kristijan Jajalo, Neven Laštro, Zvonimir Blaić, Ivo Zlatić, Oliver Petrak, Vučina Šćepanović, Krešimir Kordić, a samo je odlazak Šćepanovića službeno potvrđen.
Novi ugovori su ponuđeni Oliveru Petraku i Zvonimiru Blaiću, nogometašima koji su dali važan doprinos u osvajanju naslova, no nema informacije hoće li navedeni dvojac ostati u Zrinjskom. Budući da je Zrinjski već angažirao desnog bočnog Maria Barić, iz tog podatka može se zaključiti kako je mala vjerojatnost da prošle sezone stadardni desni bočni Zvonimir Blaić produži vjernost Plemićima.
Trojici vratara Zrinjskog istekli su ugovori, a angažman Kozića iz Rudara je pokazatelj kako će vjerojatno samo jedan od njih ostati u klubu. Krešimir Bandić je prošle sezone zabilježio dva nastupa za Zrinjski, Kristijan Jajalo nijedan, a Ivan Tirić je sezonu proveo na posudbi u Vitezu.
Nepoznat je status Gorana Zakarić koji je prošle sezone kao posuđen igrač Dinama nastupao za Zrinjski.
Nakon odrađene posudbe u mostarski klub se vraća šest nogometaša. Anto Radeljić nastupao je za Vitez, Marin Vranjić, Marin Galić i Luka Ćorić za Branitelj, Dejan Vukomanović za Olimpic, te Mile Pehar za Lučko.
Juniori Zrinjskog osvojili su naslov prvaka Bosne i Hercegovine, a 13 igrača iz šampionske generacije sada prelazi u seniore. Na okupljanju prve momčadi Zrinjskog za očekivati je Josipa Miketeka, Marijana Ćavara i Stjepana Radeljić koji imaju ugovore s klubom.
Prva dva tjedna priprema Plemići će trenirati u Mostaru, dok će od 24. lipnja do 3. srpnja biti u svojoj stalnoj ljetnoj bazi na Kupresu.
Nogometaši na prvoj prozivci Zrinjskog: Goran Karačić, Daniel Graovac, Filip Arežina, Jasmin Mešanović, Miloš Filipović, Tomislav Tomić, Stjepan Radeljić, Nikola Vasilj, Matija Katanec, Miloš Aćimović, Nemanja Bilbija, Ognjen Todorović, Danijel Stojanović, Pero Stojkić, Ivan Peko, Miloš Žeravica, Mario Barić, Dalibor Kozić, Anto Radeljić, Dejan Vukomanović, Mile Pehar, Marin Vranjić, Marin Galić, Luka Ćorić, Aleksandar Radulović, Stevo Nikolić, Benjamin Čolić, Josip Miketek i Marijan Ćavar...
Prozivka nogometaša Zrinjskog početak priprema za sezonu 2016./2017. zakazana je za sutra u 11 sati, dok je prvi trening na programu u 18 sati.
Zrinjski u novu sezonu u kojoj ga očekuje nastup u Ligi prvaka i borba za obranu naslova prvaka ulazi s dosta promjena, s tim da definiranje igračkog kadra treba očekivati u slijedećim danima.
Kada su u pitanju dolasci u klub, prva prinova je Mario Barić koji je s mostarskim klubom postigao ugovor na dvije godine. Zrinjski je u svoje redove dogovorio prelazak vratara Rudara Dalibor Kozića, a isti bi kao i Barić trebao dobiti dvogodišnji ugovor. Iako još nema službene potvrde doznajemo kako bi konkurenciji u momčadi trebao pojačati i German Kouadio, igrač iz Obale Bjelokosti koji je prošle sezone nastupao za Travnik.
Ugovori su istekli slijedećima nogometašima: Ivan Tirić, Krešimir Bandić, Kristijan Jajalo, Neven Laštro, Zvonimir Blaić, Ivo Zlatić, Oliver Petrak, Vučina Šćepanović, Krešimir Kordić, a samo je odlazak Šćepanovića službeno potvrđen.
Novi ugovori su ponuđeni Oliveru Petraku i Zvonimiru Blaiću, nogometašima koji su dali važan doprinos u osvajanju naslova, no nema informacije hoće li navedeni dvojac ostati u Zrinjskom. Budući da je Zrinjski već angažirao desnog bočnog Maria Barić, iz tog podatka može se zaključiti kako je mala vjerojatnost da prošle sezone stadardni desni bočni Zvonimir Blaić produži vjernost Plemićima.
Trojici vratara Zrinjskog istekli su ugovori, a angažman Kozića iz Rudara je pokazatelj kako će vjerojatno samo jedan od njih ostati u klubu. Krešimir Bandić je prošle sezone zabilježio dva nastupa za Zrinjski, Kristijan Jajalo nijedan, a Ivan Tirić je sezonu proveo na posudbi u Vitezu.
Nepoznat je status Gorana Zakarić koji je prošle sezone kao posuđen igrač Dinama nastupao za Zrinjski.
Nakon odrađene posudbe u mostarski klub se vraća šest nogometaša. Anto Radeljić nastupao je za Vitez, Marin Vranjić, Marin Galić i Luka Ćorić za Branitelj, Dejan Vukomanović za Olimpic, te Mile Pehar za Lučko.
Juniori Zrinjskog osvojili su naslov prvaka Bosne i Hercegovine, a 13 igrača iz šampionske generacije sada prelazi u seniore. Na okupljanju prve momčadi Zrinjskog za očekivati je Josipa Miketeka, Marijana Ćavara i Stjepana Radeljić koji imaju ugovore s klubom.
Prva dva tjedna priprema Plemići će trenirati u Mostaru, dok će od 24. lipnja do 3. srpnja biti u svojoj stalnoj ljetnoj bazi na Kupresu.
Nogometaši na prvoj prozivci Zrinjskog: Goran Karačić, Daniel Graovac, Filip Arežina, Jasmin Mešanović, Miloš Filipović, Tomislav Tomić, Stjepan Radeljić, Nikola Vasilj, Matija Katanec, Miloš Aćimović, Nemanja Bilbija, Ognjen Todorović, Danijel Stojanović, Pero Stojkić, Ivan Peko, Miloš Žeravica, Mario Barić, Dalibor Kozić, Anto Radeljić, Dejan Vukomanović, Mile Pehar, Marin Vranjić, Marin Galić, Luka Ćorić, Aleksandar Radulović, Stevo Nikolić, Benjamin Čolić, Josip Miketek i Marijan Ćavar...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
@PiazzaGrande... sutra u 11h znati ćemo ne baš sve, ali većinu odgovora na tvoja pitanja, pogotovo za Eldina Jeleškovića
Izdržat ćemo još nekoliko sati, pa ćemo onda malo više znati što se tiče igračkog kadra, ali sudeći po dosadašnjem radu uprave na čelu sa Šulom, ne brinem se puno
Izdržat ćemo još nekoliko sati, pa ćemo onda malo više znati što se tiče igračkog kadra, ali sudeći po dosadašnjem radu uprave na čelu sa Šulom, ne brinem se puno
održana prozivka igrača. od novih tu su kozić i barić.. laštro, jajalo, tirić, zakarić, šćepanović, kordić, mlađi radeljić (on ima obveze s mladom reprezentacijom hrvatske), arežina(par dana odmora) nisu bili.. teško da će bilo ko od njih ostati, osim arežine.. blaić i petrak su bili.. blaić vjerovatno ide, za petrak dok je došao mogao bi ostati.. to bi nam bio najveći dobitak.. od ostalih šteta zakarića i laštre.. ali tako je kako je idemo dalje.. sigurno da će biti još odlazaka i dolazaka.. karacic i graovac su u izlogu. trebat ce nam neki kvalitetan stoper.. vjerujem da će kouadio biti dostojna zamjena za zakarića
HŠKZ!
-
PiazzaGrande
Zvonimir Blaić više nije igrač Zrinjskog. Sada već bivši branič mostarskog kluba bio je na današnjoj prozivci, a nakon iste je potvrdio da kao slobodan igrač karijeru nastavlja u inozemstvu ( čuo sam da se spominje angažman u Češkoj...Sretno Zvonimire!). U dvije sezone Blaić je u dresu s lentom upisao 59 službenih nastupa...
HŠK Zrinjski je potvrdio i sporazumni raskid ugovora i sa Dejanom Vukomanovićem...Sretno Dejane!
HŠK Zrinjski je dogovorio jednogodišnji nastavak suradnje s Oliverom Petrakom, 25-godišnjim veznim igračem iza kojeg su dvije sezone u Zrinjskom. Petrak je po završetku prošle sezone, u kojoj je upisao 23 nastupa i postigao tri pogotka...
Još da poželim dobrodošlicu u redove prvaka Daliboru Koziću...
Vinko Marinović: "Kozića pratimo već duže vrijeme, i mislim da je dobro branio u Rudaru, a posebno u drugom dijelu sezone"...
HŠK Zrinjski je potvrdio i sporazumni raskid ugovora i sa Dejanom Vukomanovićem...Sretno Dejane!
HŠK Zrinjski je dogovorio jednogodišnji nastavak suradnje s Oliverom Petrakom, 25-godišnjim veznim igračem iza kojeg su dvije sezone u Zrinjskom. Petrak je po završetku prošle sezone, u kojoj je upisao 23 nastupa i postigao tri pogotka...
Još da poželim dobrodošlicu u redove prvaka Daliboru Koziću...
Vinko Marinović: "Kozića pratimo već duže vrijeme, i mislim da je dobro branio u Rudaru, a posebno u drugom dijelu sezone"...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Očekivano za Blaića, hvala mu i sretno dalje majstore! Petrak ostaje, odlično! Samo šteta što nije na duže od godinu dana... ali bitno je da je srce momčadi (vezni red) netaknut i da možemo sa uigranom ekipom po prolazak kvalifikacija 
-
PiazzaGrande
Treba nam kvalitetan štoper za pretkolo LP, ako ne mogne odigrati Graovac...I valjda će se taj Kouadio pojaviti, Zakarića, kako vidim, nema...Mandrake je napisao/la:Očekivano za Blaića, hvala mu i sretno dalje majstore! Petrak ostaje, odlično! Samo šteta što nije na duže od godinu dana... ali bitno je da je srce momčadi (vezni red) netaknut i da možemo sa uigranom ekipom po prolazak kvalifikacija
Ostalo je OK!
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Stevo Nikolić, prema pisanju jednog dnevnog lista, je odbio posudbu u Metalleghe...Mislim da ubrzo možemo očekivati vijest o sporazumnom raskidu ugovora kada je on u pitanju...
U tom slučaju ostajemo na dva napadača ( Mešanović i Bilbija ) s kojima možemo iznijeti dvoboj u drugom pretkolu LP... Pitanje je, krenuti sada u potragu za napadačem i dovesti nekoga tipa Gavrića.... ili u slučaju prolaska drugog pretkola ( dodatna zarada od min. 630 000 eura ) dovesti nekoga top napadača, a i značajno poboljšati sve linije u momčadi...
U tom slučaju ostajemo na dva napadača ( Mešanović i Bilbija ) s kojima možemo iznijeti dvoboj u drugom pretkolu LP... Pitanje je, krenuti sada u potragu za napadačem i dovesti nekoga tipa Gavrića.... ili u slučaju prolaska drugog pretkola ( dodatna zarada od min. 630 000 eura ) dovesti nekoga top napadača, a i značajno poboljšati sve linije u momčadi...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 10 jun 2016, 16:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Vučina hvala ti na svemu i sretno!
103 nastupa za Zrinju i dvije titule...
Krešo legendo
Jedan je Krešimir Kordić!
188 nastupa za Zrinju, 75 golova, tri titule prvaka u dresu najdražeg kluba...
HVALA TI!
103 nastupa za Zrinju i dvije titule...
Krešo legendo
Jedan je Krešimir Kordić!
188 nastupa za Zrinju, 75 golova, tri titule prvaka u dresu najdražeg kluba...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Slažem se s tobom, a sve ćemo vidjet u narednim danima, odlazak Laštre nadoknadit ćemo braćom RadeljićPiazzaGrande je napisao/la: Treba nam kvalitetan štoper za pretkolo LP, ako ne mogne odigrati Graovac...I valjda će se taj Kouadio pojaviti, Zakarića, kako vidim, nema...
Ostalo je OK!
Ja bih volio da Stevo ostane, ali očito da ne računaju više na njega... ali i to ćemo vidjeti u narednih par dana... Gledam na službenoj stranici, Kozić potpisao na dvije godine (dobrodošao DaliborePiazzaGrande je napisao/la:Stevo Nikolić, prema pisanju jednog dnevnog lista, je odbio posudbu u Metalleghe...Mislim da ubrzo možemo očekivati vijest o sporazumnom raskidu ugovora kada je on u pitanju...
U tom slučaju ostajemo na dva napadača ( Mešanović i Bilbija ) s kojima možemo iznijeti dvoboj u drugom pretkolu LP... Pitanje je, krenuti sada u potragu za napadačem i dovesti nekoga tipa Gavrića ili Mrkajića ili u slučaju prolaska drugog pretkola ( dodatna zarada od min. 630 000 eura ) dovesti nekoga top napadača, a i značajno poboljšati sve linije u momčadi...
-
PiazzaGrande
Ma ne znam za Vasilja...možda su kod fotografiranja uzeli prvi dres koji im je bio pri ruci...Mandrake je napisao/la:Slažem se s tobom, a sve ćemo vidjet u narednim danima, odlazak Laštre nadoknadit ćemo braćom RadeljićPiazzaGrande je napisao/la: Treba nam kvalitetan štoper za pretkolo LP, ako ne mogne odigrati Graovac...I valjda će se taj Kouadio pojaviti, Zakarića, kako vidim, nema...
Ostalo je OK!A za Graovca će trebati baš žešća zamjena, baš da kažeš - uff pojačanje
Zakarić je Dinamov igrač, on se tamo treba javiti, on vjerojatno nastavlja karijeru u inozemstvu, ali opet pričekat ćemo još konačne vijesti u vezi njega. Kouadio će vjerojatno kroz par dana potpisati, bar su takve najave
![]()
Ja bih volio da Stevo ostane, ali očito da ne računaju više na njega... ali i to ćemo vidjeti u narednih par dana... Gledam na službenoj stranici, Kozić potpisao na dvije godine (dobrodošao DaliborePiazzaGrande je napisao/la:Stevo Nikolić, prema pisanju jednog dnevnog lista, je odbio posudbu u Metalleghe...Mislim da ubrzo možemo očekivati vijest o sporazumnom raskidu ugovora kada je on u pitanju...
U tom slučaju ostajemo na dva napadača ( Mešanović i Bilbija ) s kojima možemo iznijeti dvoboj u drugom pretkolu LP... Pitanje je, krenuti sada u potragu za napadačem i dovesti nekoga tipa Gavrića....ili u slučaju prolaska drugog pretkola ( dodatna zarada od min. 630 000 eura ) dovesti nekoga top napadača, a i značajno poboljšati sve linije u momčadi...) i uzeo broj 1. Vasilj je nosio 1 u protekloj sezoni, očito i Nikoli neće biti ponuđen novi ugovor, ako mi je logika dobra... sa Vukomanovićem raskinut ugovor, tu se nema što nadodati, sretno i tebi Dejane sine u daljnoj karijeri! Ovih naših par talentiranih juniora bi valjalo da odu na posudbu u Vitez; Igrali bi PL u jakoj konkurenciji lige 12! Rekao je Marinović da će se kadar definirati u naredna 2-3 dana, tako da će biti buran vikend
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Pa s obzirom na povredu i eventualni transfer Graovca i odlazak Lastre moramo rijesiti problem stopera i to je prioritet.Mislim cak da Graovac nece otici jer nitko nece povrijedjenog igraca,bar nece ozbiljni klubovi.Za golmane ne znam sta bih rekao ,neka struka odluci.Stevo je bio kljucan u osvajanju predzadnjeg naslova ali ovo "bio" puno govori.Stevo vise nije onaj isti,godine cine svoje i covjeku se treba zahvaliti na svemu jer klub je iznad svih.Treba dovesti tog Kuadia iz Travnika ili nekog drugog brzonogog napadaca i to je to otprilike za sada.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Hahaha i taj scenarij je mogućPiazzaGrande je napisao/la: Ma ne znam za Vasilja...možda su kod fotografiranja uzeli prvi dres koji im je bio pri ruci...
Nisam siguran, ali mislim da je Graovac zaliječio tu ozlijedu (bar se iskreno nadam da jestALOBOLA je napisao/la:Pa s obzirom na povredu i eventualni transfer Graovca i odlazak Lastre moramo rijesiti problem stopera i to je prioritet.Mislim cak da Graovac nece otici jer nitko nece povrijedjenog igraca,bar nece ozbiljni klubovi.Za golmane ne znam sta bih rekao ,neka struka odluci.Stevo je bio kljucan u osvajanju predzadnjeg naslova ali ovo "bio" puno govori.Stevo vise nije onaj isti,godine cine svoje i covjeku se treba zahvaliti na svemu jer klub je iznad svih.Treba dovesti tog Kuadia iz Travnika ili nekog drugog brzonogog napadaca i to je to otprilike za sada.
Ma za Stevu će odlučiti trener i uprava, ali eto čisto izražavam i ja svoje mišljenje, možda se temelji na emocijama, ali šta ću kad mi je drag igrač
Za mladog Kouadia smo pisali više puta, vidjet ćemo i to u narednim danima, očekujemo ga
Nisam napisao danas, ali ne smijem zaboraviti... veliko hvala Vučini, u Mostaru će uvijek imati drugi dom, a pogotovo veliko hvala našem Kreši
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.