Kad će godišnje u prodaju. Molim samo sigurne informacije, a ne kao ove predhodne na pdfu
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pozz, treba mi jedna insajderska
.
Kad će godišnje u prodaju. Molim samo sigurne informacije, a ne kao ove predhodne na pdfu
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Spominju i drugi klubovi nas. Ne vidim problem druže...merak je napisao/la:Ljudi ba sta vam je pa uopste spominjete druge klubove na nasoj temi ?
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nemamo rezervnog deanog i ljevog beka treba nam u to..znaci et jis 4 5 igraca jedan za prvu postavu krilo ostali rotacija znaci nebi trebali biti nesto skupiTaRgEt_ je napisao/la:Doce jos jedan napadac i dva veznjaka i to je toMada....
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne treba nam Zakarić uopšte jer lijevo imamo Veselinovića i Govedaricu, bilo bi to bespotrebno gomilanje a još bi došao na posudbu.
Ja navijam za Livančića iz Viteza kao desnog beka
- Marsal
- Kontakt:
U Čeliku je, prije odlaska u inostranstvo, bio izraziti špic napadač. Davao golove. Kasnije ga u karijeri pomjerili na zadnjeg veznog, pa na štopera.wobly92 je napisao/la:Mog'o bi komotnoSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Dzidic je doveden da igra u napaduKakva je ono mrcina, kad se zaleti ne smije mu niko prići
Nadavao se i on golova, a znamo i kakav šut ima. Daje golove skoro često kao i Kostić.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Također sam za Livančića, i njemu ugovor sad ističe. Efe i on nek se bore za tu poziciju, zdrava konkurencija.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
on i Todorovic su fino u Zrinjskom pokrivali te dvije pozicije (lijevo i desno krilo) i vise puta se u toku utakmice mijenjaliThranduil je napisao/la:Ne treba nam Zakarić uopšte jer lijevo imamo Veselinovića i Govedaricu, bilo bi to bespotrebno gomilanje a još bi došao na posudbu.
Sloboda Tuzla
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja sam za Livancica ako je ikako moguće... Odličan i polivalentan igrač...wobly92 je napisao/la:Također sam za Livančića, i njemu ugovor sad ističe. Efe i on nek se bore za tu poziciju, zdrava konkurencija.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Iz Borca bi se mogao ko dovesti...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
a Marin Popović? da i on oprosti dugove?
- Beduin
- Kontakt:
Dovoljno da sam skoro suzu pustio, nabacio kiseli osmijeh i vec u glavi sklopio sliku sta bih sve pokupov'o i na kojim otocima profuro.Rimes87 je napisao/la:What did you see? Spill it outBeduin je napisao/la: Never say that.
Nego, jos Zec, Pokrivac, lijevi bek za zamjene i kvalitetan veznjak da nekad Zeba odmori i nema brige. Ili ako Ordagic uleti umjesto Zebe, onda Grahovac moze uletiti i kaliti se. Svakako u kupu ocekujem da igraju igraci sa klupe.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Lazaru Marjanoviču ističe ugovor ako se ne varam?TzXHc je napisao/la:Iz Borca bi se mogao ko dovesti...
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 10 jun 2016, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
Znam i u tome samo vidim jad i cemer.Rimes87 je napisao/la:Spominju i drugi klubovi nas. Ne vidim problem druže...merak je napisao/la:Ljudi ba sta vam je pa uopste spominjete druge klubove na nasoj temi ?
samo Sloboda
- Marsal
- Kontakt:
Inostranstvo.dzeno_tz je napisao/la:a Marin Popović? da i on oprosti dugove?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kiso?TzXHc je napisao/la:Iz Borca bi se mogao ko dovesti...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Zvali bi me po Karibima White MadnessBeduin je napisao/la:Dovoljno da sam skoro suzu pustio, nabacio kiseli osmijeh i vec u glavi sklopio sliku sta bih sve pokupov'o i na kojim otocima profuro.Rimes87 je napisao/la:What did you see? Spill it outBeduin je napisao/la: Never say that.
Nego, jos Zec, Pokrivac, lijevi bek za zamjene i kvalitetan veznjak da nekad Zeba odmori i nema brige. Ili ako Ordagic uleti umjesto Zebe, onda Grahovac moze uletiti i kaliti se. Svakako u kupu ocekujem da igraju igraci sa klupe.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
DoeTz je napisao/la:Kiso?TzXHc je napisao/la:Iz Borca bi se mogao ko dovesti...
A da se kockamo sa Jovićem ako nije povezan sa nekom ekipom? Već mu je istekao ugovor...NYKnicks Fan je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Kiso?TzXHc je napisao/la:Iz Borca bi se mogao ko dovesti...
radi njega su i ispali iz ligeNKMramor je napisao/la:Lazaru Marjanoviču ističe ugovor ako se ne varam?TzXHc je napisao/la:Iz Borca bi se mogao ko dovesti...Bacit ga na desnu stranu nek pogine za dres i grb.
Sloboda Tuzla
Nisam taj detalj ispratio.fukaratz je napisao/la:radi njega su i ispali iz ligeNKMramor je napisao/la:Lazaru Marjanoviču ističe ugovor ako se ne varam?TzXHc je napisao/la:Iz Borca bi se mogao ko dovesti...Bacit ga na desnu stranu nek pogine za dres i grb.
![]()
pogledaj sta je profulao protiv Viteza zadnje kolo
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.