PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Taj vam trofej trenutno vrijedi ko naš iz 46
- alanford87
- Kontakt:
Polutrofej nije sigurno jer smo izbacili dva velika kluba jugoslovenske lige, hajduka i crvenu zvezdubrile je napisao/la:Sviraj ku.rcu, da smo htjeli uzeli bi vam i taj polutrofejalanford87 je napisao/la:FK Sloboda je osvojila Kup prvoligasa pobjedom protiv Zeljeznicara u finalu 1:0.brile je napisao/la: Da je iole ozbiljno takmicenje Zeljo bi ga osvojio bez po muke, a ne bi pustao Slobodu, sto se moglo vidjeti u prvenstvu naredne godine
Tad je bilo udri malog Zelju, a Zeljo molisamo ne po bubrezima, pa je bilo 1:0 iz sadake
![]()
Samo da napomenem. Ovaj trofej je osvojen prije prvog trofeja FK Zeljeznicara. Svim silama je Zeljo sa najjacom ekipom svih vremena htio do prvog trofeja u historiji kluba , barem najuspjesnijom, ali Sloboda je bila prejaka te sezone. FK Sloboda je prije FK Zeljeznicara osvojila prvu titulu![]()
Institucija zaduzena za to, Jugoslovenski fudbalski savez je organizovao i priznao to takmicenje. U tom finalu je Sloboda savladala Zelju, koji je tada prvi, jedini i zadnji put uzeo jedinu titulu u Jugoslaviji. Najbolja sezona Zelje a izgubili u finalu od Slobode. Znaci da sumiramo tri trofeja u igri te sezone, Sloboda jedan trofej, Zeljo jedan

Htjeli ste, niste mogli

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Katolik jeHeller je napisao/la:Čuj Stefan u Širokom

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Koliko peru oko ovog polutrofeja... Zamisli tek da osvojen neki pravi trofej, pa ne bi na ulicu mogao od njih, to bi slijedećih 45 godina pralo na ruke, kao da se fudbal nije igrao prije, a nakon toga prestao igrati.
Pa Bosna Visoko ima dva trofeja.
Al' ovo da će do 100. rođendana stići sarajevske klubove po broju trofeja... To još uvijek me kida. Hahahahahahahaha. Khm.

Al' ovo da će do 100. rođendana stići sarajevske klubove po broju trofeja... To još uvijek me kida. Hahahahahahahaha. Khm.

Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1 priznatPitarBordo je napisao/la:Koliko peru oko ovog polutrofeja... Zamisli tek da osvojen neki pravi trofej, pa ne bi na ulicu mogao od njih, to bi slijedećih 45 godina pralo na ruke, kao da se fudbal nije igrao prije, a nakon toga prestao igrati.

- PitarBordo
- Kontakt:
A volili bi ovi da imaju pa makar nepriznat. Mislim da bi Azmira sad poklonili u zamjenu za one Čelikove titule iz rata. Jest da ne bi mogli od njih da živimo, to je toliko bezuspješno u toliko godina da svaku mrvicu nečega fura kao finale LP., stvarno čudan mentalitet.MortemHz je napisao/la:1 priznatPitarBordo je napisao/la:Koliko peru oko ovog polutrofeja... Zamisli tek da osvojen neki pravi trofej, pa ne bi na ulicu mogao od njih, to bi slijedećih 45 godina pralo na ruke, kao da se fudbal nije igrao prije, a nakon toga prestao igrati.

Samo Saraj'vo.
- alanford87
- Kontakt:
Dragice, 46-e si postala novokomponovani klub, dok je FK Sloboda okupljala mnoge drugove koji su se u partizanima borili protiv okupatora u Drugom svjetskom ratu i borili se za slobodu nasih naroda. Naravno da to ne znas, jer je 16.muslimanska brigada iz Tuzle krenula i prva usla i oslobodila tvoj grad od okupatora i njenih podanikadundjer je napisao/la:Taj vam trofej trenutno vrijedi ko naš iz 46

Dotad su ljudi koji su se kasnije okupili oko FK Sarajeva skidali gace i davali guze okupatoru

Kakve ja veze imam sa tom ekipom?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa Bosna Visoko stvarno ima jedan validan trofej. Mislim da su nas u finalu uzeli 

Šta jedete **** s titulama, pravite klovnove od sebe. Jeble vas titule Sarajeva i Selje, ljudi su trofejniji to samo kreten moze pokusat opovrgnut.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- alanford87
- Kontakt:
Imas, zato sto su te sezone odigrane utakmice za ulazak u prvu jugoslovensku ligu. Ovdje ne racunamo trofeja druge lige a ti o tome pricas. FK Sarajevo je napravljeno da bi okupilo raju, jer FK Zeljeznicar nije bio popularan u gradu tih godinadundjer je napisao/la:Kakve ja veze imam sa tom ekipom?

Šta te trese
A ja frante 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- PitarBordo
- Kontakt:
Yup, exacto mundo. Mi bili prvi oni drugi u ligi, a u kupu obrnuto.MortemHz je napisao/la:Pa Bosna Visoko stvarno ima jedan validan trofej. Mislim da su nas u finalu uzeli

Btw Franto haman skroz neispravan danas...

Samo Saraj'vo.
Kakav je Cezar za rezervnog napadaca ? Jel skup kolika mu je plata bila u FKS ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sta mislite o erminu zecu u slobodi 
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

- alanford87
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jako jako dobar igrac. Jedno od najzvucnijih imena koje bi doslo u ovu ligu.djulba je napisao/la:Sta mislite o erminu zecu u slobodi
- alanford87
- Kontakt:
Samo kreten moze to tako shvatitiHeller je napisao/la:Šta jedete **** s titulama, pravite klovnove od sebe. Jeble vas titule Sarajeva i Selje, ljudi su trofejniji to samo kreten moze pokusat opovrgnut.

-
- Kontakt:
Asim Zec ne Ermin 

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Burberry46, Tatamata1946 i 25 gostiju.